• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    Fotky, videa, termíny konání, oblíbení sportovci, osobní úspěchy, komentáře k zapasům, zákulisní drby: Oktagon,UFC,KSW,Bellator,M-1,Rizin,ONE...
    https://mmashare.fullfight.video/

b j p
    rozbalit záhlaví
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    CHEWBACCA: Přišlo mi, že prostě nechytil jeho level, vůbec se nedokázal zadaptovat.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    CHEWBACCA: Myslel jsem celej výkon, nepustil Petráška k ničemu.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    BIOBOID: no bez komentare ale i kdyby se nenechal unyst tak na nej stejne nemel hned od zacatku
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    CHEWBACCA: Vyhrál.

No, teď Melounovo opětovné selhání, zkrat.

Počkej teď Kozma.
    Přešel kvůli Borarosovi a ten ho vypne :-)
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    ROMMIE: Od osmi.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ROMMIE: za 200 na mesic. Zejtra xfn a rano ufc takze dobry. Zbyvaj ty nejlepsi zapasy

BIOBOID: nechapu. Bez uderu. Jak dopadl pukac nevis ?
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    Není nejakej on-line co se dá zaplatit? A má to teď ještě smysl? Úplně jsem zapomněl ze je to už od sesti
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    CHEWBACCA: Mám sto chutí to vypnout po tom výstupu Dohnala... co to jako mělo bejt?
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    BIOBOID: rek bych tak 9. Ve stredu sem byl na hokeji bylo to protidlejsi a bylo to 8
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Tak kolik lidu tam má Ondra?
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    Tohle je dobrá štípačka:
    Matěj Kozubovský VS Daniel Vítovec
    https://www.youtube.com/watch?v=T5ddyC_eq3g

respekt Vítovcovi, že to odjel se zraněnou nohou.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    MASTA: jj, tím, že je menší, tak má silnější tělo na tu váhu. Odveta už podle mně nemá až tak smysl, kluk míří vysoko a potřebuje porazit Buchingera :-)
    MASTA
    MASTA --- ---
    KEIKIN: Nevim, dle všech komentářů a sázkovech měl narazit Machaev :) já si to uplně nemyslel, strávil jsem s ním dva dny a udělal na mě fakt dojem.. ten kluk fakt míří do nejvyšší ligy. Asi ne hned, ale je mu 18 ... uslyšíme o něm hodně
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    MASTA: Jukebox je sympaťák, o tom žádná. Ale holt si dycky vybere o chlup silnějšího soupeře :-))
    MASTA
    MASTA --- ---
    KEIKIN: No Juboxovi utek ze vsech pozic kluk, co dela zem dva roky ;)
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    BIOBOID: Jukebox ho měl zaháčkovaného, ale Machaev byl silný a jeho tělo větší, takže technika selhávala. KDo ví, jak by to dopadlo, asi na body nějak.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    CHEWBACCA: Právě že nejde. Teď je minimum měsíc za 199,-

MUTOID: Zajímavá otázka. Technicky vzato je to totiž hodně podobné tomu co bys mohl říct o Khabibovi. Kromě grapplingu není nijak zázračný :) Potíž je ovšem v tom, že se zatím nenašel nikdo, kdo by s tím jeho funky stylem dokázal cokoli udělat. Kdysi dávno byl Dhiego Lima dost blízko, ale... uvidíme komu se to v UFC podaří. (Za zmínku tedy stojí, že Askren trénuje s Woodleym a ačkoli vyjádření týmových kolegů se věřit nedá, Woodley by ho prý bez problémů favorizoval proti komukoli v divizi protože jeho wrestling prostě zná).

YGGDRASSIL: Tu klasickou křížovou variantu právě znám, ale tohle pro mě bylo dost překvápko :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    Ben Askren v ufc a hajp kolem... jsem jedinej komu to přijde docela přehnaný?? zkouknul jsem nějaký jeho fajty a krom "funky" style a graplingu mi nepřijde ze by byl nějakej zazračnej, tak přemýšlím co mi uniklo
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Ono uz nejde o2tv na den? Mel jsem v planu v sobotu koukat na oktagon. Kolik za to ted chtej a na jak dlouho ?
    YGGDRASSIL
    YGGDRASSIL --- ---
    CAIDEL: ono to ale vazne je variace na dost standardni loket (i kdyz moc pekna, zajimalo by me, jestli spontanni improvizacni haluz, nebo naplanovany). tady akorat borec sel krizem pres telo, kdyby sel hlavou ven za predni nohu a hodil to pres rameno, tak by to bylo uplne klasicky z knizky. a hlavne vypada to krkolomne, ale je to mozna jednodussi, nez dobra otocka vodorovne
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    BIOBOID: Já chápu, že někomu jejich nová cenová politika asi vyhovuje, mě však rozhodně ne :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam