• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    Fotky, videa, termíny konání, oblíbení sportovci, osobní úspěchy, komentáře k zapasům, zákulisní drby: Oktagon,UFC,KSW,Bellator,M-1,Rizin,ONE...
    https://mmashare.fullfight.video/

b j p
    rozbalit záhlaví
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    BIOBOID: Vlastně by ani nikoho pořádně nemuseli. Naplníš to Polákama, Němcema, Rusákama, Seveřanama a vůbec kýmkoli z Evropy. Nebylo by to poprvé: zrovna minulý týden bylo UFC poprvé v Argentině - a UFC má na soupiskách jen dva Argentince - kvůli turnaji dali šanci ještě třetímu, ale to stačilo. A ještě někdy v květnu byl turnaj v Chile a tam dokonce ani jediného pořádného Chilana kterého v UFC mají (Marlon Vera) na startovku nepostavili - domácí tam tak měli jen jednoho jediného nováčka.

Pokud by podepsali nějakého Čecha nebo Slováka, tak jen plus, ale nutné to není - v ideálním případě postaví aspoň Lucku Pudilovou... A Karlos nebo Viktor by mohli dostat šanci na návrat, když se někdo zraní nebo tak něco :).

Jinak nevím. Jediný ČR borec objektivně UFC kvality je Procházka, ale ten by byl blbej (IMO) kdyby opouštěl Rizin. Mimo něj čistě hypoteticky Muradov? Deak? Végh? Kincl? Kozma?

BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Koho by tam od nás podepsali?
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    No, uvěřím až uvidím ofiko ohlášení, ale je pravda, že teoreticky to možné kupodivu je. UFC má na tohle datum oznámený turnaj UFC on ESPN+ 3 jehož lokace je zatím neznámá. Takže datum i kategorie turnajů (ta asi nejnižší pro streamy) by vcelku sedělo :)
    VASALOPETE
    VASALOPETE --- ---
    VASALOPETE: ufc v praze
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    Manžel napadl bojovnici UFC. Skončil ve vazbě, ona v nemocnici - Sport.cz
    https://www.sport.cz/...a-v-nemocnici.html?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#rss
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    MASTA: problém je, že na ten vrchol se vydrápe jen někdo. Jo kdyby to bylo jinak placené, tak si člověk řekne fajn, obětuješ svoje zdraví pro práci/koníček. Takto je to ale dost nepoměr. Dřina/zdravotní problémy a ve finále si v porovnání s jinými sporty až tak nevyděláš.
    MASTA
    MASTA --- ---
    KEIKIN: Takze to bude delat jen tech par vyvolenych? A zbytek se na ten vrchol dostane jak? :) kazdej chce co nejvetsi vyhodu, proto se dopuje, shazuje, taktizuje... dokud svet bude zajimat jen vyhra, nic se na tom nezmeni..
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    Filosofické okénko:
    Karlos Vémola podle mého tak trochu rozpoutal úprk fighterů do nižších vah. Může se zdát, že je to pro bojovníka výhodné, když za den nabere 8 kg a pak je větší než protivník. Nicméně jsem teĎ absolvoval přednášku Dr. o zdravé stravě a jojo efekt je dost nezdravý - u těch nejůepších profíků bych to možná pochopil (jedou o dost peněz), ale pro normálního figtera je to za mně blbost si takhle huntovat tělo.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    WBKFF: Johny Hendricks vs. Dakota Cochrane
    https://twitter.com/GIFsZP/status/1061132187037298689
    MASTA
    MASTA --- ---
    ROMMIE: Cambal vs Ramirez
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    Me přišel od rozhodčího blbej ten zapas kde musel typek odklepat na údery. Tam to imho mělo být dávno zastaveno rozhodčím
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    MASTA: kterej zapas myslíš?
    MASTA
    MASTA --- ---
    PODFUCK: Hale musim si rypnout, ale vas boss by nemel delat rozhodciho... to je 4 zapas, co nejak podelal..
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    GEG: Já viděl jen hlavní kartu.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    GEG: Na druhou stranu Rony to mohl ukončit daleko dříve, ale prostě chtěl udělat show. KDyž se na to podíváme reálně, tak to bylo trošku představení pro lidi. Lidi mají rádi přestřelky v postoji, ale to je jak hrát fotbal v rozestavení 2-3-5...prostě takhle to nechodí.
    GEG
    GEG --- ---
    BIOBOID: Deák a Atilla strategicky pod kontrolou, od prního sem čekal víc v postoji, ale chtěl to dát zřejmě na jistotu.

Za mě nejlepší zápas večera: Dauliatov - Paradaiser. To byla slušná přestřelka se všim všudy... respekt Azizovi a jeho bradě za to co ustál. Paradaiser je divácky dost atraktivní.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    BIOBOID: Meloun by měl dostát svým slovům. "Piráte ty mně neutečeš". Měl by jít o váhu níže, ten zápas to ukázal. Dohnal sice nedal ránu, ale reálně měl pozici, ze kterého ho měl krásně uškrtit, bohužel asi neutahoval tak moc, jakoby to asi udělal s jiným soupeřem (můj pohled). Aziz má hodně tvrdou bradu...., Pukačovi ke konci odešla fýza, měl štěstí, že ho Janka neukončil. Kromě zápasu Kozmy mně docela bavil i Atila. Normálně jsem měl pocit jako bych sledoval počítačovou hru MMA - kde hráč zapomněl ovládat tlačítka :-) - ...škoda, že mu tam neprošel jeden z těch zvedáků.
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    BIOBOID: no ale to je přesný! Já vždycky u Vemoly trnu kdy se totálně vystavi, nebo předvede nějakou picovinu v postoji. Jako já ho mám rad, ale on je tak jednodimenzionalni, až to bolí:) ale jsem rad ze to uvalel
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    ROMMIE: Uplnej Zangief :-)

BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    CHEWBACCA: Za mě zklamání oboje.
    Možná je to tím, že jsem přesycenej trochu, ale fakt se mi žádný zápas extra nelíbil.

Oktagon:
    Dohnal - týpek nedá ránu, protože bojuje proti kámošovi, fraška
    Meloun by měl asi přehodnotit své ambiciózní cíle v mma a zreálnit je. Bohužel byl s tim US borcem horší v uplně všech aspektech.
    Kozma - Boraros: zase smůla, fight začal mít atmosféru, náboj, bylo po oťukávacím kole a prásk koleno. To nejhorší, co se mohlo stát.
    Végh a Deák na jistůtku, nic, co by nějak zvlášť bavilo, strhlo.

XFN:
    Klein je šikovný docela, Karlos to uválel, dobrý, ale.... nevim, proč by ho UFC měla chtít.....
    Atmosféra nic moc, ani lidí tam moc nepřišlo, bych řekl. Příště asi rozumnější termín.
    XFN v Pardubicích z mého pohledu 100x lepší, zápasy měly atmošku, byly tam příběhy, kravál, emoce.... i ten Píno mi za tim mikrofonem teď chyběl.....

Nevim no, možná jsem fakt přesycenej, bylo toho poslední 2 měsíce možná až moc. Takovej je můj dojem z toho.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam