• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    Fotky, videa, termíny konání, oblíbení sportovci, osobní úspěchy, komentáře k zapasům, zákulisní drby: Oktagon,UFC,KSW,Bellator,M-1,Rizin,ONE...
    https://mmashare.fullfight.video/

b j p
    rozbalit záhlaví
    MASTA
    MASTA --- ---
    TIGRE: To ti presne nikdo neprozradi, ale spicka v obou organizacich bere podstatne vic nez by dostali v UFC.
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    btw kolik ted berou v cesku / slovensku fighteri? radove... pod xfn / oktagonu? od headlineru az po ty do počtu...
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    A taky je ve váze, která je v ufc nejslabší a chybí tam zápasníci. Pokud nepočítáme ženský divize
    GEG
    GEG --- ---
    BIOBOID: Pešta tam šel brzo, sám to zpětně uznal... prostě byl nevyzápasenej a nezkušenej, což je markantní rozdíl proti stavu kde je teď téměř tři roky po Lawalovi Denisa.

Meloun? ač mu fandim a je mi lidsky sympatickej a celkem i koukatelnej zápasově, tak na UFC to neni, takže to jako relevantní srovnání neberu

Hele, ač tu možná Denisu trochu přeceňujem a tlačíme, furt udělal mezi čechama zápasově největší progres a hlavně je divácky atraktivní, rve se a vychází mu to :). Dlouhodobej zájem UFC o jeho osobu je důkazem toho, že jistý kvality má.
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    U Pesty úplně nevím jestli na ufc má...nedal by taky LHW kdyby chtěl? Přijde mi na HW malej oproti Lewisovi a dalším...pravda, všichni kdo ho porazili šli docela nahoru - Tibura, Olejnik, Lewis...
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    BIOBOID: tak zrovna v zápase s king moem to byla jen nezkušenost, kdyby se nevyplasil, tak ho dorazil a místo toho se nechal chytnout bombou no
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    a Pesta taky sparoval s Gusem a dalsim v Allstaru prece
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    BIOBOID: Tak Pešta na něj taky měl (asi podobně jak na něj má Vemola :). Na vstup stačí, na setrvání... no... A Lawal je světová sedmnáctka (a býval i na hranici TOP 10) a v UFC by se rozhodně neztratil, takže nevidím úplně problém.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Peštovi taky říkali na sparingách, že na UFC uplně v pohodě má...
    Melounovi taky na sparingách říkali......
    A u Denisy bych připomněl zápas s King Mem....
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    Já vím, ze to nejde brát na 100%, ale teď Denisa strávil 3 týdny v allstar gymu, kde měl možnost porovnat se s Gusem, Manuwou a Latifim a z jeho vyjádření mi přišlo ze se cítí ready. Ne ze by měl hned sejmout guse, ale ze se s nima muze srovnávat a šel by do toho. To je pozitivní.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    MASTA: No, bylo by dobré definovat si, co znamená "připraví na UFC." Denisa může do UFC jít z fleku klidně zítra a někde zhruba uprostřed divize tam výkonnostně existovat úplně bez problému. Může jít o titul? Tak to asi těžko, ale na druhou stranu, v UFC je spousta borců kteří jsou horší než je Denisa teď (a těch co zrovna v polotíze můžou jít o titul je opravdu jen pár).

Pokud ho hodí do TOP 10, může nabrat dvě tři prohry a skončit (nebo překvapit). Pokud by ho UFC posílalo proti TOP 50-100 borcům, může si klidně v UFC udělat i vítěznou sérii.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    KEIKIN: V MMA se říká že cca těch 30-33 jak říká ROMMIE. Ale záleží na tom co má člověk odzápaseno a taky na konkrétní váze - čím nižší váha, tím dřív ten věk přichází. Polotěžká a těžká mají ten top čas později.

Jinak to tedy není ani tak o věku jako takovém, ale o době profikariéry - dělaly se na to nějaké statistiky a z těch celkem jasně vypadlo, že v průměru je zlomový devátý rok po kterém už to obvykle jde dolů.
    MASTA
    MASTA --- ---
    Myslim ze Denisu vsichni trochu precenujete ;) no uvidime sami jestli pujde casem do UFC. Jinak u tezsich vah ten vrchol vykonnosti prichazi pozdeji, vetsinou kolem 35. Ma spoustu casu. Myslim ze nejvetsi problem je ted ze souperi co dostava ho na UFC nepripravi a je otazkou jestli spis nestagnuje, ale to musi vedet nejlip jeho tym, co je pro nej dobry.
    GEG
    GEG --- ---
    KEIKIN: Neviděl bych v tom problém, odjede si ještě pár fightů v Rizinu v rámci kontraktu, snad se dostane konečně ke CroCopovi a pak směle do UFC, pokud po tom touží. Myslim, že to že přišli do Prahy v něm vyvolá větší hlad se tam dostat a měřit se s jejich úrovní. RIZIN sice sype momentálně víc, ale řekl bych, že tam skončit nechce.
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    Imho, ale to si cucam z prstu, je to cca 30-33. Není to asi atletický top, ale t kombinace zkušenosti a fyzicky připravenosti tam jde nejlíp dohromady.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    ROMMIE: nj, já vím, ale sám mi řekni, kdy má člověk/sportovec nejlepší léta. MYslím tím kdy je v top formě. Podle mně tak tak do těch 25-29 let. Nezapomeň taky, že už bouchá nějaký ten pátek a tělo je opotřebované.
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    KEIKIN: vek? vzdyt je mu 26
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    LEON_KOWALSKI: ...Takže tam nejprve odzápasím, co mám, a až pak půjdu do UFC.“...to je sice férový přístup, ale ....já bych mu radil, ať se dohodne s UFC už teď. Do Rizinu se muže pak ještě vrátit nebo se té organizaci jinak revanšovat. věk mu utíká :-(
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---

Nejlepší Čech v cizině odmítl UFC v Praze. Byla by to levá, říká Procházka | iSport.cz
    https://isport.blesk.cz/...epsi-cech-v-cizine-odmitl-ufc-v-praze-byla-by-to-leva-rika-prochazka.html
    LOGO
    LOGO --- ---
    Jestli tam Karlose nevezmou, tak to bude trochu rána pro jeho báj o návratu?
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    MASTA: Plat neznám, tyhle inside informace nemám :) A navíc jsem to posuzoval čistě z pohledu který jste řešili - tedy jestli má Attila pro UFC význam. Ano, jistou optikou by pro ně mohl být užitečný. Jestli sám chce (nebo spíš jestli se vůbec UFC snaží někoho tady nabrat, o čemž trochu pochybuju), to je věc úplně jiná.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam