• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    Fotky, videa, termíny konání, oblíbení sportovci, osobní úspěchy, komentáře k zapasům, zákulisní drby: Oktagon,UFC,KSW,Bellator,M-1,Rizin,ONE...
    https://mmashare.fullfight.video/

b j p
    rozbalit záhlaví
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    CAIDEL:záměrné vyskočení by ale znamenalo konec utkání ne ? V kleci nepropadneš :-) Pletivo fajn, ale i samotná velikost ringu může být pro dlouhány nevýhoda. Ze sportovního hlediska by se měl v MMA imho ujednotit tvar hřiště. Fotbal na čtvrercovém hřišti hrát jde, ale rozměr se ustálil na definovaných rozměrech obdélníka.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    KEIKIN: Jojo, nehty se kontrolují.

KEIKIN: No, u Halseye mi přišlo, že z toho ringu párkrát vyskočil sám záměrně. Jinak mi jako zajímavá kombinace přijde to co používají u M-1, tedy ring, ale mezi spodním provazem a zemí je pletivo. Nemám ale nakoukáno M-1 tolik, abych věděl, jestli to nemá zas nějaké jiné nevýhody. Ale zní to jako by to mohlo mít výhody obojího :)
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    Jones - Gus: Rozdíl jsem spatřoval v tvrdosti. Jones jako by měl tvrdší všechny údery, upgrade verze šolc 2. 32
    Zingano - Anderson palcem od nohy do oka - mně jen napadlo, jestli si musí ostříhat nehty před fightem...
    CAIDEL: jj chyby JP tam byly - často chycené záda. Jinak bylo krásně vidět, jak je v MMA ring pro těžší váhy nevhodný.
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    BIOBOID: otázka je, nakolik vážně bral toho soupeře, občas to vypadalo jak když si z nej dela prdel... ale obecně na tohle asi jednou dojede, ta jeho ground game je postavena na tom, dobre se ubránit ve vlastním guardu a nějak se proste zvednout.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    CAIDEL: Tak jsem to myslel, že to je lepší veze Vemoly.

Ale stejně mi přijde, že tam je od Procházky strašně chyb, který by v UFC nekompromisně trestali...
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Cha, Horiguchi dobře překvapil a otočil. Za mě dobrý, teď ho Rizin musí půjčit do Bellatoru a snad to ještě víc prohloubí jejich spolupráci.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    BIOBOID: No, zrovna Halsey by s Vemolou asi zametl dost nepěkně (stylisticky blbej soupeř - dělá totéž, jen lépe).
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    MASTA: Já vim ;-)
    MASTA
    MASTA --- ---
    BIOBOID: Ja ne ;)
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    MASTA: Myslel jsem toho druhého, ale..... :-)
    MASTA
    MASTA --- ---
    BIOBOID: Nee Jirka by nikdy ....
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    RAVNOS: Takovej lepší Vemola. Dokonce i podobně nasypanej :-)
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    CAIDEL: Uz mam.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    PODFUCK: PPV na Fite.TV za 25 dolarů :)
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    Rizin link?
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Dobře Jirka před chvílí v tom Rizinu. Nejdřív to s ním vypadalo fakt bledě, pak Halsey sám skákal z ringu ven a Jirka ho měl na lopatě, pak si zase málem nechal nahodit RNC a pak ho už ale umlátil. Dráma a těžký zápas, ale vyšel z toho moc pěkně.
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    WOW Cyborg koupila tvrdý KO :-O
    To jsem nečekal, že ji Amanda takhle sejme.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    HATORI: Ted koukam, ze tam je i Penn?!
    MASTA
    MASTA --- ---
    TOFI: Tak odtud vitr vane :) tak to nam XFN dost dluzi :)) dik za info
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam