• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    Fotky, videa, termíny konání, oblíbení sportovci, osobní úspěchy, komentáře k zapasům, zákulisní drby: Oktagon,UFC,KSW,Bellator,M-1,Rizin,ONE...
    https://mmashare.fullfight.video/

b j p
    rozbalit záhlaví
    LOGO
    LOGO --- ---
    KEIKIN: to jo, ale tady jste většinou znalci, a takovýhle sranda mače jsou jen výsměch tomu sportu. Něco jako Gabi Garcia, to může bavit snad jen Japonce a totální neznalce. Ale neber to jako útok vůči tvojí osobě. Jen jsem si tak zareagoval :)
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    LOGO: je to MMA ne ? Netvrdím, že je to úžasný zápas, ale je to svým způsobem sranda.
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    Rockymu padaly trencle a byl poněkud na konci s dechem i silami :-))
    LOGO
    LOGO --- ---
    KEIKIN: tak jsem na to koukl a říkám si proč jsi to sek vůbec dal, dyť je to úplná komedie?
    LOGO
    LOGO --- ---
    KEIKIN: na tohle jsem nekoukal, většina zápasů Alexandru je o tom, že si lehne na oponenta a udusí ho svým špekem. Takže o ničem :b
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    Alexandru SANDU Lungu vs Rocky BALBOA Brasov | Supertěžká váha +120kg MMA FULL FIGHT | Senegal 2016
    https://www.youtube.com/watch?v=QjZGj2-MTyk

KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    CAIDEL: mně to přijde jako by byl z GRU gymu.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    CAIDEL: bleskovej titulek.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    KEIKIN: I když upřímně... z článku vyplynulo že to má být nějaká ultragorila co je jí triko malý... já se blbostma okolo moc nezabýval, kliknul jsem rovnou na ten fight a pak jsem musel nějakou chvíli přemýšlet který z nich to má jako být - protože mi to na první pohled jako nějaká extravazba nepřišlo :)
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    KEIKIN: Lepší :)
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    CAIDEL: ale promo má jako profík.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Che, amatérská hodinka.

Jinak mě baví ty fonty čirou náhodou stejné jako používá UFC a všude nápisy "ultimate" :)
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    KEIKIN: tvl ten ma kratsi ruce nez Artem Lobov
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    Sedmnáctiletý ruský Hulk debutoval v MMA. V oktagonu předvedl divočinu a svého soupeře zničil, i když nemá moc zkušeností | REFRESHER.cz
    https://refresher.cz/...oktagonu-predvedl-divocinu-a-sveho-soupere-znicil-i-kdyz-nema-moc-zkusenosti
    fight je od 14:00 min.
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    ROMMIE: Goddard tu urcite bude, toho mam potvrzenyho.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    me by zajimalo, o kolik je vetsi ta ONE klec, ale osobne me na to bavi koukat vic, kdyz maji vic mista na techniky, ale tam to dela i kamera dost.
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    Jj, at je to kdekoliv, tak je tam porad Goddard, Dean, Beltran a spol. Btw Beltran se mi teď o víkendu moc líbil, nesral se s nima
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    PODFUCK: Dalo by se říct, že záleží na zákonech dané země a jejích komisích, ale tak jak je to hozené, tak to v 95% stejně znamená, že jsou to pořád ti samí.
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    PODFUCK: pokud si pamatuju, vozí porad svoje.
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    Mate nekdo prehled, jestli na mesnich UFC eventech piskaji lokalni rozhoci, nebo si vozi svy z USA?
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    KEIKIN: Už jsem viděl i náznak vyhození z klece :) (borec měl nasazený trojúhelník, druhý ho zvednul a tak nějak ho posadil na hranu s tím, že ho strčí přes, načež to rozhodčí radši pozastavil).

Jinak i UFC používá dvě různé velikosti klece (a ano, v té menší mívají těžké váhy problém s prostorem), takže ono to s tím rozměrem nebude tak jednoduché. Navíc je otázka, jestli se bavíš o rozměru, tvaru, nebo materiálu, což jsou všechno samostatné diskuze (v kleci zase nikoho nelze zahánět do rohů což může být zajímavé, chytání pletiva je daleko častější než chytání provazů atd...)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam