• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    Fotky, videa, termíny konání, oblíbení sportovci, osobní úspěchy, komentáře k zapasům, zákulisní drby: Oktagon,UFC,KSW,Bellator,M-1,Rizin,ONE...
    https://mmashare.fullfight.video/

b j p
    rozbalit záhlaví
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    MASTA: Jo, byl v oběti a na lidi to funguje. (Jako Babiš)
    Ale v rámci “konkurenčního boje” nutno uznat, že tohle byla loupež století. A teď si můžou směle organizovat Vemola-Végh, Vemola-Pešta, Pešta-Végh..... a Kinclovi ta odveta taky nedá spát (obětoval pro ni mnoho).....

MASTA
    MASTA --- ---
    BIOBOID: Zajimavy ze vsichni Novotnaka chvali jak to poresili, ale kdyby XFN oznamilo mesic pred akci ze preplatili kozmu a ten rusi zapas s Piratem a jde do xfn, tak by ten shitstorm zboural republiku. Ale tak Ondra je chudak co mi vsichni ublizujou...
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Nutno přiznat takhle s odstupem, že to byl od Novotného majstrštyk.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    MASTA: Oktagon slízl smetanu, kterou vypustila XFN. Je čas přestat se okopávat lk :-)
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    CHEWBACCA: nezajímavý jo, ale mě zajímá výsledek, jestli Pirát zvládne to co říká :-))
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    LEON_KOWALSKI: nezajimavy. S Pumuklim to bude zajimavejsi :)
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    BIOBOID: CHEWBACCA: Díky pánové, podle toho už jsem si to dohledal.
    Tak na ten zápas jsem zvědavý :-))
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    MASTA: aspon vidis jak je to vnimani pokrouceny.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ROMMIE: ale jo to s tema penezma s tim taky souhlasim a chapu. Ja jsem psal ze sem rad ze presel k pro me sympatictejsi organizaci.
    MASTA
    MASTA --- ---
    CHEWBACCA: Jeden turnaj za Uherák? Myslíš 4 turnaje Oktagonu vs 8 od XFN?
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    CHEWBACCA: tak samozřejmě ze by ho promoval i oktagon, ale pointa je v tom, ze do toho proma vrazili peníze, s tím ze se jim to vrátí na vyprodanejch halách. Z Vemoly se stala veřejná hvězda, to dřív nebyl a nikoho mimo fanoušky mma nezajímalo ze byl někdy v ufc. A popravdě, jaký měl velký zápasy od ty doby co je v ČR? Ten vzestup veřejného zájmu od te doby co byl v xfn je jasnej. Me je jakoby jedno kde zápasí, sleduju cesky mma jen okrajové, ale je jasný, ze xfn nechce zahodit investovany peníze.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    BIOBOID: aka Samuel Kristofic
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Tak samozrejme ze ho xfn promovala a udelala ho znamym ale zrovna v jeho pripade z jeho vystupovanim, ksichtem a i zapassma a minulosti v ufc by to nebyl problem pro jakoukoliv organizaci co ma penize. Kdyby byl v oktagonu tak je na tyhle urovni znamosti uz driv. Ja jako klasickej mma spotrebitel, zadnej znalec vnimam oktagon ze pro mma dela mnohem vic nez xfn. Resp.dostava se mi od oktagonu mnohem vic obsahu a veci kolem, nejen jeden turnaj za uherak. K organizatorum i jejich fughterum mam vic sympatii a nejakej vztah nez k neviditelnymu Karesovi. Takze za me super prestup Karel do oktagonu. Zdali to je pravne v poradku me asi ani tolik nezajima. Jak rekl Karel, ja jsem od toho abych mlatil lidi, pravnik aby resil veci kolem. Tak ja jsem od toho abych sledoval zapasy :)
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    LEON_KOWALSKI: Jeho umělého nepřítele Piráta...
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    CHEWBACCA: koho myslel Vémola tím ksichtem co s ním nechci být na jedné fotografii???
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    BUTTERFLY: Myslim, ze tady se nemluvi o lidech, co MMA sledujou, ale o tech ostatnich. Nebo si ho treba Kraus privedl do toho svyho poradu proto, ze sam sleduje MMA? Pochybuju... XFN fakt na jeho promu podle me zamakala...
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    MASTA: Vemolu jsem znal snad dřív, než samotný MMA, nezlob se, tohle vyjádření prostě nemůžu brát vážně. Tím nevylučuju, že ho XFN posunulo, ale co je moc, to je moc.
    MASTA
    MASTA --- ---
    BUTTERFLY: Sry jsem v tom od zacatku a ano nacpalo se do nej fakt velky mnozstvi penez i zdroju, v pozici, kde ted je by bez XFN nebyl.
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    CHEWBACCA: Takže XFN udělalo z Vémoly hvězdu? A díky němu se vyprodala O2? Jako fakt? Nějak se mi nechce věřit, že tohle někdo napsal za střízliva.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    CHEWBACCA: aby spíše nedošly prachy majiteli/sponzorovi XFN. Oktagon je na Slovensku jednička a v Rakousku to na žádný zázrak nevypadá.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Takze Vemola nema prachy nakonec ? To zas bude prani pradla :)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam