• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    Fotky, videa, termíny konání, oblíbení sportovci, osobní úspěchy, komentáře k zapasům, zákulisní drby: Oktagon,UFC,KSW,Bellator,M-1,Rizin,ONE...
    https://mmashare.fullfight.video/

b j p
    rozbalit záhlaví
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    MASTA: no zas nektery ty mlady sportovci vypadaj tak nejak uz moc krehce a slunickove, tem starej harcovnikum clovek veri, ze sou schopny neco poresit i mimo ring:))
    MASTA
    MASTA --- ---
    CHEWBACCA: V Cechach a hlavne v MMA to tak je, je to nekdy az absurdni, ale mlady kluci uz jsou prevazne sportovci, ja verim v lepsi casy ;)
    MASTA
    MASTA --- ---
    VESNACH: To s tim dealovanim se da dohledat na googlu, i kdyz se to Karlos snazil zahrat na to ze sedel za danovy uniky ;)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    VESNACH: kazdej poradnej fajtr ma temnou historii. :)
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    Něco mi uteklo ? To jako Vemola pude s Princem ?
    Night of Warriors
    http://www.nightofwarriors.cz/
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    CHEWBACCA: tak masta vi urcite, karlos vi, ale nikomu se asi moc nechlubi, ze dyloval a mel s tim obstrukce a ten piselak je nevim co, kdo nebo od koho to ma :D kazdopadne dosah takovyhle picoviny je dost pochybnej. Na druhou stranu zasej do skvirky seminko a vyroste ti jedlicka :D treba uz si ho priste na hrad nepozvou, i kdyz by tam zapad s timhle resume o dost lip.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    MASTA: me to prave prijde taky divny cely. A neresim jestli to info je pravda nebo ne, to mi je fuk.
    MASTA
    MASTA --- ---
    CHEWBACCA: Kdybych to psal ja, tak to nenapisu takhle debilne proti MMA. Toho kluka ale musel nekdo dobre zainformovat :)

Divim se ze vic nerozvedl tuhle pasaz:

“I když počty mu občas jdou, třeba kolik stojí deset deka trávy v Anglii? Nebo půl kila, když jdou kšefty. Práce na dveřích bývá barvitá a i naši kluci od dveří vědí své, jak jsem byl poučen :-)”
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    VESNACH: Masta? Karlos? Nebo ten pisalek :)
    MASTA
    MASTA --- ---
    CHEWBACCA: Tak pokud videl Karlose poprve u Sipa tak by se mel jit zivit jako investigativni novinar, pac z googlu nasel informace, co vi par lidi v republice ;)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    CYBERKOTLIK: nejdriv mi vysvetli vyznam tech smajliku na konci a pak budu reagovat :)
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    CHEWBACCA: lol, takze sis z toho vzal omacku o "nezaujatym divakovi" a to, ze tam uverejnuje jasny inside info o nezaplacenejch danich a dluzich te minulo jo?:))
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    CHEWBACCA: a fakt veris tomu, ze to je realnej clvoek, a kdyz uz to je realnej clovek, ze to psal on nebo ze to napsal jen tak? :) kdo vi.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    jak muzes Masta napsat ze to psal clovek kterej Vemolu zna, kdyz:

Karlos Vémola na mne poprvé shlédl z pořadu Karla Šípa Všechnopárty (Odvysilano 14.9.2018). Povídání Šípa s Vémolou bylo zajímavé a donutilo mne si najít pojmy MMA.

Byl jsem obohacen a vzdělán a na Vémolu jsem v pracovním tempu celkem rychle zapomněl.

Následně po několika měsících mi nejen bulvár, ale i rádoby seriózní servery natlačily na obrazovku notebooku nekonečnou soap operu o tom, jak správňák Vémola přestoupil kvůli údajně nevyplaceným honorářům do konkurenční cirkusové stáje

—————————
    Ten clovek se pred 5 mesici dozvedel kdo je Vemola a co znamena MMA. Pak ho to mesice nezajimalo jak pise, az do minulyho tejdne. A ten clovek Karlose zna ????

VESNACH
    VESNACH --- ---
    MASTA: jo to sem si rikal hned, ze to je cilenej hejt... ale v celkovym kontextu nad tim stejne jenom pokrcis ramenama, co jako.
    MASTA
    MASTA --- ---
    VESNACH: Ten podtext toho clanku je tragickej, ale psal to nekdo, Karlose zna, ty veci co se tam resej jsou na pravdivym zakladu a moc lidi je nezna ...
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    Byl jste dneska někdo na open Workout? Pro me super zážitek, Lucka vypadá výborně!!! A Blachowicz se Santosem neskutecnej pohyb, bude to super zapas
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    PODFUCK: No zjevně je tam cítit i závist.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    LOGO: ironie. Fakticky to je jedna z nejhorsich veci, co sem cet za posledni dobu. Bolely me z toho oci a trochu mozek... to je tak, kdyz se nekdo jako Marek zvedne od televize a sedne si k pocitaci, aby napsal clanek na blog idnes- nic co by stalo za usili vic komentovat.
    LOGO
    LOGO --- ---
    VESNACH: co je na tom super? Mě namachrovanej Karlos nebaví už delší dobu, ale ten článek je s prominutím sračka. Tendenční, neobjektivní. MMA je sport s doživotními následky? A jakejma? Proč je pak box na olympiádě? Ten nemá následky? Když ti někdo při fotbálku za barákem přejede kotník, taky můžeš mít při troše štěstí doživotní následky. Autor toho článku je na facku.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    PODFUCK: jo, tohle je super, to sem cet vcera.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam