• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    BUTTERFLY: Jakkoli nemám s výhrou Liz větší problém, tak 30:27 je kravina, druhé bylo Lucky.
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    Tak jsem se právě vrátil z UFC. Rozhodnutí o Lucky zápase byl obrovský šok a ledová sprcha. V tu chvíli to byly šílené emoce. Asi jsem ochotný uznat, že to bylo fér rozhodnutí, jen jsem zatím nikde nenašel odpověď, za co to Liz dostala. Všude se píše, za to co Lucie nedostala, ale tohle jsem se vážně zatím nedověděl. Pustím si to ještě v TV, třeba to uvidím jinak, ale na místě jsem byl přesvědčený o její výhře. A jeden sudí za 30:27, to mi přijde jako úlet.

No a názory, že fanoušci udělali ostudu? Ať se na mě nikdo nezlobí, ty emoce tam byly obrovské a kdo si myslí, že po rozhodnutí si všichni jen povzdychnou, uznale pokývou hlavou a decentně zatleskají... to je asi jako udržet tsunami koštětem. Navíc to bučení rozhodně nebylo mířené na Liz, ale na sudí. Ale pro někoho jsou kvůli tomu lidi opět idioti.

Celkově to za mě žádná extra podívaná nebyla, až na pár momentů. Rozhodčí mohli taky xkrát zápas postavit a udělat to zajímavější. Výkon večera za mě naprosto jednoznačně Bruce Buffer, ten byl dokonalej. A atmosféra při zápase Pudilové. Už jen za tohle to stálo.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Moc pěkně Santos.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    ... ono teda obecně, dost mě baví, jak v tom plejáda střídajících se hostů vesele plave - u těch posledních fightů už to docela jde, ale v předzápasech bylo jasné, že většina z nich nemá ani tušení co jsou ti borci vlastně zač (čemuž se až tak nedivím, to chce fakt věnovat nějaký čas scoutingu, z hlavy o tak noname jménech nikdo mít přehled nemůže, ale taky je jasné, že si tu přípravu nikdo pořádně nedělal) a zkouší tam pořád dokola házet hláškama jako „komplexní bojovník“ a tak podobně :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CAIDEL: treba ted u Struva si to proste UPLNE CELY VYMYSLEL
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    EVILMIND: Uááárgh. Že domrví takový ty běžný pozápasový řeči, to ještě nějak rozchodím, ale že totál dokurvil i překlad Struveho loučení s kariérou... éééch.
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    ja teda moc nepochopil ty vysoky kopy celej zapas, a uplne nulovy ruce.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    EVILMIND: A párkrát dokonce už i úplně opačně :)
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Já v tom viděl do budoucna spíš poměrně dost slibných věcí - a celkově jsem byl s výkonem mile překvapen. Proti rozhodnutí nic nenamítám. Mohlo to dopadnout i na druhou stranu nebo remízově, ale tak to v UFC chodí.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Je to dříč, má srdce, má ránu.... ale potřebovala by změnu, odcestovat....
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Remiza mohla bejt.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Co to tam ten Boucek jako tlumoci? Za celej vecer neprelozil jedinou vetu aspon priblizne dobre.
    ROBOTON
    ROBOTON --- ---
    Fuck UFC zase ji vobrali !
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ROMMIE: taky jsem byl mile prekvapen.

Sice blesk ale fajn rozhovor
    Slavný hlasatel Buffer o hláškách, Praze i vzniku UFC: Boj je jako poker | iSport.cz
    https://isport.blesk.cz/...avny-hlasatel-buffer-o-hlaskach-praze-i-vzniku-ufc-boj-je-jako-poker.html
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    CHEWBACCA: trochu me nasrali, ze nedali víc dopředu vědět ze tam bude Joanna Champion. To bych asi upravil svoje plány...pac na zítra lístky nemám, přišlo mi to prestreleny
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    Prodám jeden lístek na zítřejší UFC v Praze. Sektor 409, řada 10, sedadlo 17. Zájemci SZ.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Vazeni docela na urovni

LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    LEON_KOWALSKI: GSP na něj hodí salám.
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    MASTA: Do Bellatoru byste ho nepustili? ;-)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    :(
    Khabibův sen: S legendou UFC chce bitku, která vstoupí do dějin! - NOVA Sport
    http://sport.tn.nova.cz/...m=sekce-z-internetu&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam