Tak jsem se právě vrátil z UFC. Rozhodnutí o Lucky zápase byl obrovský šok a ledová sprcha. V tu chvíli to byly šílené emoce. Asi jsem ochotný uznat, že to bylo fér rozhodnutí, jen jsem zatím nikde nenašel odpověď, za co to Liz dostala. Všude se píše, za to co Lucie nedostala, ale tohle jsem se vážně zatím nedověděl. Pustím si to ještě v TV, třeba to uvidím jinak, ale na místě jsem byl přesvědčený o její výhře. A jeden sudí za 30:27, to mi přijde jako úlet.
No a názory, že fanoušci udělali ostudu? Ať se na mě nikdo nezlobí, ty emoce tam byly obrovské a kdo si myslí, že po rozhodnutí si všichni jen povzdychnou, uznale pokývou hlavou a decentně zatleskají... to je asi jako udržet tsunami koštětem. Navíc to bučení rozhodně nebylo mířené na Liz, ale na sudí. Ale pro někoho jsou kvůli tomu lidi opět idioti.
Celkově to za mě žádná extra podívaná nebyla, až na pár momentů. Rozhodčí mohli taky xkrát zápas postavit a udělat to zajímavější. Výkon večera za mě naprosto jednoznačně Bruce Buffer, ten byl dokonalej. A atmosféra při zápase Pudilové. Už jen za tohle to stálo.