• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    N_I
    N_I --- ---
    bulvar jasny ale pokud je to pravda....ou

Známý český zápasník MMA Tomáš Penz (34) se dostal do hledáčku Policie ČR, která po něm vyhlásila pátrání. Důvodem je podle informací eXtra.cz brutální napadení přítelkyně, která údajně figurovala v branži pro dospělé.

Penz má za sebou bohatou sportovní kariéru v bojových uměních. V MMA – smíšená bojová umění – má za sebou úctyhodných 24 zápasů. Jenže jeho pověst je velmi kontroverzní. Mluví se o tom, že pro ránu nechodí daleko. Teď po něm pátrá policie v souvislosti s napadením partnerky. Podle našeho zdroje se jedná o bývalou herečku z filmů pro dospělé. Penz má údajně značně kontroverzní pověst. „Steroidy a drogy k němu patří. Ale sportovec je to jinak výborný. Bohužel je vznětlivější povahy,“ řekl eXtra.cz člověk, který Penze zná osobně. Policie k pátrání po Penzovi uvádí, že je nebezpečný. Lidé by se ho neměli pokoušet zadržet na vlastní pěst a v případě, že by ho viděli, ale zavolat linku 158. Hledaný Penz je střední postavy, má modré oči a nosí bradku.

Zdroj: https://www.extra.cz/...rve-zmlatit-pritelkyni-policie-hleda-ceskou-hvezdu-mma-kvuli-pokusu-o-vrazdu
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    ROMMIE: vyhraje, ale možná až na body. Nebude tak jasným favoritem, jak se očekává.
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    A jaky jsou vase tipy na Prochazku?

Ja mu fandim, ale jsem nervozni z toho, jak relativne lehce ho Albrektson i Helsey dostali na zem
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    ROMMIE: Poslední dobou se drží spíš formátu 3x5.
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    KEIKIN: aha, myslel jsem ze pojedou to svoje 1x10 + 2x5 nebo jak to meli
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    MASTA: 3 * 5 , soráč
    MASTA
    MASTA --- ---
    KEIKIN: 3 x 3?
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    ROMMIE: jede se 3x3, i když je to titulák
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ROMMIE: zkusim tedy nejaky livestream a nebo ten torrent.

Preview prectu za chvili v metru. Diky
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    CAIDEL: s timhle uplne nevim clovece,

Fyzička buď nerozhodně nebo pro Lawala - Procházka dlouhé zápasy prostě nemá, takže v tom nemá tolik zkušeností, Lawal v minulosti už šel i na pět kol, ale to už je asi šest let zpátky.

Preci jen Lawal 38 let, Prochazka navic v minulem zapase totalne fyzicky vymackal Helseyho, predtim ukoncil Albrektsona po 10 minutovem kole...Heun byla rychlovka
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    a na UFC karte moje srdcovka Overeem, musim se podivat jak to vychazi casove
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    ja se hrozne tesim, doufam, ze ho Prochazka sekne
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    CHEWBACCA: Já si buď platím stream (FITE.TV za 20 dolarů) když mám čas a chuť sledovat to živě (což vzhledem k velikokocům nebude tenhle případ) a nebo to tahám na Torrentech později.

Vlastně nevím, jak jsou na tom s TV smlouvou v Japonsku, jestli by se dalo něco streamovat odtamdtud.

A když už je o tom tedy řeč, tak jsem zrovna před chvílí dopsal preview:
    UFC on ESPN+7 a Rizin FF 15 - startovní listiny | ExtraRound.cz
    https://www.extraround.cz/cs/clanek/ufc-on-espn-7-a-rizin-ff-15--startovni-listiny?cid=4176

CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Pratele potadte kde sledovat Rizin o vikendu ?
    MASTA
    MASTA --- ---
    PODFUCK: Nepovidej :))
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    MASTA: Ona je ve sve podstate velmi jednoducha, jen se kolem ni dost mlzi. Coz je asi pochopitelny. Ani jeden z eventu XFN nebyl vydelecnej.
    MASTA
    MASTA --- ---
    PODFUCK: To si tu celou situaci hoooodne zjednodusil ;)
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    ROMMIE: Skutecnej majitel utahl kohout. Coz myslim i Kares nejak naznacoval, ze odesel zasadni sponzor.
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    BIOBOID: vzdycky kdyz jsem Rittiga nekde potkal, tak jsem se divil, ze ho jeste netrefil slak, takhle dychavicny prase se casto nevidi.
    Karlos imho netusil nic, protoze je to guma, proste sel tam kde jsou pro nej penize.
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    PODFUCK: a to byla jaka, jestli to jeste neni tajemstvi?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam