• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    MASTA
    MASTA --- ---
    CHEWBACCA: Jo XFN mu taky dluzi, evidentne mu dosla trpelivost.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    CHEWBACCA: zařadil se do fronty věřitelů.
    Denis Tripšanský vs Tomáš Kvapil - pěkný zápas, ale nevím jestli byla chyba od Novotného když hlásil ty body. Druhé kolo Trpišanský určitě nevyhrál
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Co ten Rytmus blbne na tom instagramu s tim dokumentem o box priprave na Marpa a narazkam na Karese? To taky nedostal zaplaceno nebo co ?
    METAK
    METAK --- ---
    davaj neska nekde ten Oktagon prime??
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    A Novotny by z toho udelal rocni reality show:)
    MASTA
    MASTA --- ---
    JOPS: Zalezi jak je to udelany, tohle je myslim one night turnaj. Silenost.
    JOPS
    JOPS --- ---
    MASTA: huh, ja myslel, ze to je treba mesic :)

nez se daj dohromady :)
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    MASTA: SuperSage!
    MASTA
    MASTA --- ---
    Stejny turnaj

MASTA
    MASTA --- ---
    JOPS: To byva ruzny ale vetsinou tak hodina az hodina a pul.
    JOPS
    JOPS --- ---
    MASTA: jaka je pauza mezi jednotlivymi zapasy ? :)
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    MASTA: ONE do toho pěkně šlape.
    MASTA
    MASTA --- ---
    Takhle ma vypadat turnaj, ne ty MMA hovna ♥️♥️♥️

CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    DESTINKA
    DESTINKA --- ---
    Ahojte,

kdyby měl někdo zájem o BJJ trénink s Michalem Bittnerem tak zde je možnost.
    http://www.jujutsu.cz/clanek/otevrene-lekce-bjj-s-m-bittnerem-3x3-hodiny-250
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Gratuluji k výhře ale myslím si ze konec mohl přijít uz daleko dříve.

Přesně tak, ale byl to titulový zápas, tak jsem byl víc opatrný, než při jakémkoliv jiném zápase.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    Mně se to celkem líbilo po taktické stránce. Jirka jel svoje naučené komba a čekal až soupeři odpadne fýza. Nejvíce se mi líbilo uhýbání úderům z obou a stran - pěkné vykrývačky.
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    Já nevím, přišlo mi to na jistotu, očividně měl ještě v hlavě ten minulej zápas a chtěl ukázat ze už není takovej janek. Upřímně nevím, čím by mu Vemola měl hrozit, v postoji je to komedie a kardio má zhruba na úrovni Lawala... ale jal říkáte, teď si hlavně uzit ze je champ, další zápasy ukážou jak na tom je
    METAK
    METAK --- ---
    prvni dve kola sem si rikal co to tam predvadi ruce dole brada volna a pak sup bum bum a hotovo sice zadna show nic pro ufc ale pohlidal si to hodne dobre!! DENISA JE SAMPION!!!!
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    The Most Savage 30 Seconds In Kickboxing HistoryThat Overhand Right GLORY Kickboxing
    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=802795053424660&id=265951003775737
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam