• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    Fotky, videa, termíny konání, oblíbení sportovci, osobní úspěchy, komentáře k zapasům, zákulisní drby: Oktagon,UFC,KSW,Bellator,M-1,Rizin,ONE...
    https://mmashare.fullfight.video/

b j p
    rozbalit záhlaví
    LOGO
    LOGO --- ---
    MASTA: nikde jsem nepsal, že jsi byl společník. čti pořádně ale to je jedno :)
    MASTA
    MASTA --- ---
    LOGO: Nekdo resil na fb ze jsem spolecnik XFN? :)) jsem slusne povysil teda, mozna proto uz facebook nemam. Ohledne Rittiga tuhle teorii jsem slysel a taky mi dava smysl. Slo spis o to ze Rittig zda se topi Karlosovi zapasy a muze za jeho odchod do Oktagonu a vzhledem k tomu jak XFN debilne hospodarilo, tak tohle stacilo aby to cely polozilo, druhou veci je ze se s tim asi dalo neco delat ale evidentne tam nebyl zajem ze strany jednoho spolecnika.
    LOGO
    LOGO --- ---
    MASTA: tys bejval insider v xfn. já mám takovou domněnku a to, jestli není v pádu XFN nějakým způsobem namočenej Rittig. Jak víme, je to kámoš s Novotným, atd atd. Samozřejmě by se už nezměnilo na ničem nic, ale já bych týto konspirační teorii i věřil, neboť jak Petr Mareš občas řešil na fb jak jakejsi společník ve firmě (XFN) furt háže do všeho vidle, atd. Tam bych viděl to Rittigovo možný angažmá.. co?
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    Moderní 77 - když za den přibereš na 90 Kg. :-( - na 5 kol a rozkopat je lowkickama. Sorry za povzdech.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    Tvl když jsem viděl ty Poláky v oktagonu..ty postavy.Prej moderní fightři. Kila rozložená od pasu nahoru -
    V
    "
    MASTA
    MASTA --- ---
    LEON_KOWALSKI: To musi byt velky hrdinstvi vyzyvat 60ti letyho chlapa :)
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    kurnik, aby tam zachvíli neboxoval Jim Carrey s klokanem :-)

Justin Bieber vyzval Cruise do UFC! Účast už přislíbil i McGregor - NOVA Sport
    https://sport.tn.nova.cz/...ek/justin-bieber-vyzval-cruise-do-ufc-ucast-uz-prislibil-i-mcgregor.html
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    XFN je rozpuštěna, přiznal Kareš. Řekl, kdy vrátí peníze za lístky - NOVA Sport
    https://sport.tn.nova.cz/clanek/xfn-je-rozpustena-sdelil-kares-rekl-zda-vrati-penize-za-listky.html
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    MASTA: Jojo, ale obojí (jak Brazilce, tak Zwickera bez týmu) jsem zaznamenal :)
    MASTA
    MASTA --- ---
    CAIDEL: Ja teda nevim jestli muj prispevek byl dobre pochopen. Dobry jmena sehnat jdou ale stoji to penize a nikdo s nima zapasit nechce :) Ja to myslel tak, ze je hold evidentni ze pro nase multimilionove borce jsou stary ex ufc vererani porad prilis velky sousto. Si sem kluci jezdej pro easy money.

Je pak docela vtipny zjisteni ze se Oktagon jeste chlubi tim ze Brazilce poslal nizkonakladovkou a Zwicker prijel sam bez trenera. To radsi Ondrej ani neprekladal :)
    MASTA
    MASTA --- ---
    BIOBOID: Jj pro Cechy pecka :))
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Kimball vs Zwicker bude zajímavej titulák :-)
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Valentina vyučovala.
    Škoda, že ji to s Ňunes nenechali kvůli trilogii jako Cejudovi, mohli.

No jo no, Végh měl vzít toho Peštu, no :-)
    Chudák Ondra teď :-)
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    MASTA: Hele, jakkoli máš do nějakého organizátorského a mačmejkrského vyjednávání nepochybně lepší vhled než já, kde přesně bys ty "kvalitní jména" chtěl jako brát? Jako malá provinční organizace si IMO dost dobře nemůžeš ukazovat na borce a říkat "toho chceme" :)

Takže na tyhle poměry považuju naopak Zwickera, Kimballa apod. za velmi slušné úlovky - ani ruské organizace (M-1, FNG, ACB atd.) by neměly problém tyhle borce najímat - protože ani oni realisticky o moc vyšší kalibr sehnat nemůžou (mimo domácích pochopitelně).

Speciálně polotěžká a těžká váha - v těch sice není konkurence od ONE které tyhle váhy provozuje jen hodně zběžně, ale všechny trošku přijatelné talenty si čerstvě rozebralo PFL a když už Evropa, tak KSW.
    MASTA
    MASTA --- ---
    LOGO: to nerozporuju
    LOGO
    LOGO --- ---
    MASTA: taky jsou jeho zápasy nuda na jedno brdo
    MASTA
    MASTA --- ---
    LOGO: Já si nemyslím, že si Karlos vybírá vyložené slabý soupeře, jen si je vybírá chytře jinak řečeno dobrýho zemaře bych mezi nima nehledal :)
    LOGO
    LOGO --- ---
    MASTA: ok. zas tak moc se nevyznám. ale viděno okem amatérskýho fanouška mi přijde, že je jsou lepší, než bylo předhazováno Vémolovi.
    MASTA
    MASTA --- ---
    LOGO: Tomu fakt veris? Kvalita vypada jinak, co Oktagon dela ze se snazi privezt co nejhorsi nejlepsi jmeno. Zatimco u M1 “veteranu” jim to vychazelo, tak evidente UFC veterani se do ty organizace nedostali jen tak. Plus ted jsou in Brazilci, nikdo jejich soupere niky nevidel, ale maj hezky bilance a dobrou imidz, jsou to preci jen Brazilci.
    LOGO
    LOGO --- ---
    pff, nějakej zápas století, kolikrát už tu byl v posledních letech? ale dobrý je, že vozej kvalitní soupeře.
    MASTA
    MASTA --- ---
    Takze zapas stoleti v o2 arene bude Silva vs Zwicker? :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam