• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    Fotky, videa, termíny konání, oblíbení sportovci, osobní úspěchy, komentáře k zapasům, zákulisní drby: Oktagon,UFC,KSW,Bellator,M-1,Rizin,ONE...
    https://mmashare.fullfight.video/

b j p
    rozbalit záhlaví
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    RAVNOS: ano, nemám pro ten výraz jiný ekvivalent. Nesypač :-) Vím, že ta hranice je dost tenká, ale nějaké zásady by mohly fungovat napříč sporty.
    RAVNOS
    RAVNOS --- ---
    KEIKIN: odkedy som zbežne preletel nálezy antidopingovej komisie v ČR, slovo naturál v spojení so športom mi vždy vykúzli úsmev na tvári.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    (filosofické okénko, sorry) V kulturistice mám rád spíše naturály než stereoboys a to samé platí i u bojových sportů (pro mně). Nemusím vidět monstra v kleci, normální fajtři se pak trápí s váhou aby nebyli v nevýhodě o proti těm co si jinak pomáhají. Bohužel mám poslední dobou pocit, že naturál je v profi MMA pomalu ohrožený druh.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    BIOBOID: já ti nevím, když se na to podívám seshora, tak nám tu tlačí do hlavy , že Oktagon má ty nejnabitější karty apod...Pak sem pozvou dva tři nazobkané Poláky a ti pak seknou ty naše československé šampiony.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    LUCIEN: Kéž by....

Já doufám, že se v tý váhovce ukáže Yoel Romero, aspoň na dva zápasy...
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Můj názor je, že Pešta v 93ce dost narazí...
    Tam jsou prostě rychlejší a šikovnější, tam bude mít velký problém, dle mého.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    BIOBOID: proti komu jde na stvanici vime ? Kdyz vyhraje jde na Kimballa
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    VESNACH: Mr. Picograms, ale vsazeno mam na Santose. Ten kurz jsem musel dat...
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    ROMMIE: Prý chce chodit jen 93 (logicky vzhledem k situaci)

Jsem zvědav, jak to Ondra zaplatí. To už je slušnej (drahej) ansábl...
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    BIOBOID: a už zhubnul na 93?
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Pešta podepsal s Novotným.

To se zápasníkům století líbit nebude :-)

Ale nám ano :-)
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    VESNACH: tko via pulsing turinabol
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    Who are you picking? Jones vs. Santos

USADA via TKO
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    CHOTOUCHOVAK: ten korejec má ale tvrdou bradičku. těch kolen co dostal...
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    CAIDEL: já to třeba neviděl a rád jsem se kouknul :-)
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    SN0008102070570: To vím, proto se právě divím proč ho sem linkovat, když už je hooodně zastaralý.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    777PLAY: k sestrihu toho jednoho fajtu, co je v tom clanku, sem cet kdysi dobrej komentar "to je jak kdyz neznas pohyby a mackas vsechny tlacitka na kontroleru" :D
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    777PLAY: Tomu úplně nerozumím. Tedy zejména v kontextu toho, že článek je drobátko zastaralý, neboť Pereira je od května v UFC a už tam vyhrál i jeden zápas (a jako jo, dělal při něm i tyhle píčoviny a fungovalo mu to, takže super :)
    777PLAY
    777PLAY --- ---
    VIDEO Létající karatista z Brazílie, který ničí Korejce. Dostane se až do UFC? - Aktuality - MMA - Profiboxing.cz
    http://www.profiboxing.cz/...o-letajici-karatista-z-brazilie-ktery-nici-korejce-dostane-se-az-do-ufc
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    Fury slušně teda

Tyson Fury vs Tom Schwarz - FULL Fight Highlights HD
    https://www.youtube.com/watch?v=RIB5nVs4Se8
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam