• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    Fotky, videa, termíny konání, oblíbení sportovci, osobní úspěchy, komentáře k zapasům, zákulisní drby: Oktagon,UFC,KSW,Bellator,M-1,Rizin,ONE...
    https://mmashare.fullfight.video/

b j p
    rozbalit záhlaví
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    CAIDEL: ale původ ano, je nějak z ukrajinské rodiny (i podle jména) ale to je fuk.
    MASTA: jen podle mého pocitu. Nějak se mi nezdá ten trenér, ty high kicky moc damage neudělají. Ale budu rád, pokud se mýlím a vyhraje.
    MASTA
    MASTA --- ---
    KEIKIN: Podle ceho soudis?
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    METAK: Pudilka je podle mně tak trochu na sestupu. Ani bych se nedivil, kdyby to Ukrajinka ukončila v prvním kole.
    METAK
    METAK --- ---
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    ROBOTON: Lovato je na zemi fakt zvíře, zvládnout takhle Mousasiho, to se moc nevidí. Jako jo, přesně to odpovídalo. Vyrovnaná bitva 3:2.
    ROBOTON
    ROBOTON --- ---
    spíš co řikáte na Moussasiho prohru nad Lovatem?

Highlights | Bellator 223
    https://www.youtube.com/watch?v=9706o0gVvdc
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    KEIKIN: Víš kolik by si na tom chtělo trhnout views X jůtůberů ... netuším, mě youtubeři nezajímají a nešel bych na jejich zápas ani kdyby byly lístky za padesát korun do VIP sektoru :-)
    to si raději koupím zmrzlinu.
    Dtto Novotný von Řeporyje : vězeň Řepka. I z toho mi stačí, když neuvidím nic :-)
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    CHEWBACCA: někde to možná napsané bude :-)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Btw. Nevedel jsem ze tu je tolik fanousku justina biebra :)
    MASTA
    MASTA --- ---
    TIGRE: Toto je kvalitni nazor :)
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    *cvernův*
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    Pro mě je asi atraktivnější vidět Marpo vs. Rytmus než jakýkoliv Cvrnův zápas :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    kluci já tomu rozumim, jen sem chtěl rict ze s tim nejsem uplne ok :-) nic vic.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    PLOMBDENTIST: tak to vysvětli ID CHEWBACCA. Celé je to o využívání lidské nedokonalosti (čti blbosti)
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    KEIKIN: o reklame a jak funguje si uz asi slysel, ne? jaktoze jedna sladka voda stoji 100x vic nez jina sladka voda?
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    CHEWBACCA: to samé platí třeba u obchodníků. Máti dělala řemeslnou práci a za ten výrobek, který ona vyrobila, tak dostala méně, než činil zisk obchodníka z jeho prodeje. Jinými slovy. Někdo se vyučí v oboru, je v tom oboru třeba i dobrý x let a pak přijde člověk, který využije toho, že daný člověk to neumí tak prodat jak on - a z cizí práce má on zisk.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    CHEWBACCA: No, stejně tak se ale můžeš ptát, proč by zrovna herci měli být tou privilegovanou kastou která je ve všech televizích, časopisech, rozhovorech atd... Jako dobrý, umí dobře předstírat podle konkrétní situace někoho jiného, ale proč by mě díky něčemu takovému měly zajímat jeho názory atd? Proč ne třeba zedník, který postavil fakt slušný barák? :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    LEON_KOWALSKI: kolik ma views pres ppv nebo tv napr. oktagon vime ?
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    YGGDRASSIL: ja vubec netvrdim ze mma je uslechtily sport pro informovaneho fanouska. Ja to jen beru selskym rozumem, ze nejaky youtuberi/rychlokvasky maj vetsi zajem publika nez lidi co celej zivot drou. Stejne jako herci jsou v upadku oproti 12 letejm smradum co naracej videa jak si barvi vlasy a mladi to sledujou (priklad).

Co ti prijde jako navrat ke korenum mma v zapase bieber vs cruis ? Koreny beru kdysi davno v gladiatorskej zapasech napr. kdy si slavu a cest vybojovali neznamy otroci tim ze vyhravali postupne zapasy, a ne tim ze naspivali nekolik vykastrovanejch pisnicek
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    LEON_KOWALSKI: O tom nepochybuj. Víš kolik by si na tom chtělo trhnout views X jůtůberů ? Věřím tomu, že by vznikly i falešné spory, jen aby bylo více zápasů. Za mně. P. Novotný vs Řepka...Majk je pán vs...např kdokoli např. Datel....a další.. Bohužel se ukazuje ta národní nátura, v Polsku si klidně dají ti jůtůbeři do huby veřejně, u nás se o tom jen rok mluví a pak skutek utek, protože do klece se bojí vstoupit.
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    KEIKIN: Pstruh vs Bej vidělo taky více lidí než .... jo, protože to bylo volně na YouTube. Šel by na ně někdo za 2000 do Sazka Arény? Pochybuju.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam