• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    Fotky, videa, termíny konání, oblíbení sportovci, osobní úspěchy, komentáře k zapasům, zákulisní drby: Oktagon,UFC,KSW,Bellator,M-1,Rizin,ONE...
    https://mmashare.fullfight.video/

b j p
    rozbalit záhlaví
    MASTA
    MASTA --- ---
    RAVNOS: já ti nevim, když mě někdo obviní z toho že jsem ukrad 1000 vstupenek a založil novou organizaci? :)) ale psali to na internetu, tak to musí být pravda
    RAVNOS
    RAVNOS --- ---
    MASTA: au. neni toto uz pomluva? “prijemne” poctenicko na sobotu rano.
    MASTA
    MASTA --- ---
    ROMMIE: Hele ja pro ne nepracuju uz od vanoc a uz vubec ne pro PFN. O ty kauze vim, bylo to hloupy, ale Patrik taky neni zrovna gentleman.
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    MASTA: je to chucpe, zároveň ale musím rict, ze ta vaše event manažerka nebo co, by si měla vypnout Instagram. Proč se proboha naváží do jednoho ze dvou solidních fighteru co na ty kartě byli? Až odejde Kincl, tak bude doufat ze udrží Buchingera?
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    (koneckonců tvoje jméno je tam jenom šestkrát, o dvakrát méně než Karešovo...)
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    MASTA: Tak to ti rozhodně věřím...
    MASTA
    MASTA --- ---
    CAIDEL: No ja se zase tolik nebavim :)
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    MASTA: Che che che.
    MASTA
    MASTA --- ---
    MASTA
    MASTA --- ---
    Nezna nekdo z ucastnenych zde v diskuzu nekoho z “novinaru”, co pisou pro top-fight?
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    YGGDRASSIL: este bys jim tam moh pustit prochazejici japonsky turisty a jednu dve stag party:))
    YGGDRASSIL
    YGGDRASSIL --- ---
    MASTA: ring forever! za me zadny bojovy cokoli nepatri do prostoru, kterej je vicemene neomezenej, nejsou v nem zadny ostry uhly a da se tam utikat do aleluja. jak krasny by byl treba zapas connor mc gregor vs nick diaz v tramvajovem voze. nebo odveta furyho proti deontayovi v panelakovem byte 4x3 metry se skrini a konferencnim stolkem :D
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    MASTA: díky - boj v rohu má prostě svoji hodnotu techniky.
    MASTA
    MASTA --- ---
    KEIKIN: Jde o celej koncept boje. V thaiboxu se snazis ziskat vladu nad ringem, ziskat “uzemi”, a bojuje se casto hodne na blizko, coz je nevyssi bodovana technika. V obr kleci bez rohu se z toho pak stava akorat zmatenei kickbox. Klincovat u klece se skoro neda. Mma patri do klece, muaythai do ringu.
    MASTA
    MASTA --- ---
    RAVNOS: Pekny :)
    RAVNOS
    RAVNOS --- ---
    sexi..:-)

Visiting Thailand and learn Muay Thai
    https://www.youtube.com/watch?v=l2s7GNK1PAk
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    Asi jste to viděli, ale koukatelné i na vícekrát: https://www.youtube.com/watch?v=PDSR_oD4ZUk
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    MASTA: Jako mě je to celkem jedno, ale vzhledem k tomu, že velké standup organizace v zásadě jen tak živoří a One (a občas i Rizin) to docela slušně přebraly, jsem spokojený - aspoň teď občas vidím i něco jiného než MMA (a ne, fakt si nikde nebudu shánět obskurní videa z Lumpinee :)
    MASTA
    MASTA --- ---
    CAIDEL: Ja uz mam vybrano davno.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    MASTA: no mně fakt zajímá ten rozdíl. Tradici chápu. Jde o ten větší prostor, o uhýbání ? Jakože více nafýzovaní přískokáři mají výhodu oproti technickým fighterům ? ?
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    MASTA: Njn. Tak holt můžeš mít tradiční muay thai gala po kterých neštěkne ani pes (jako v minulosti), nebo se holt svezeš na relativně vyšší popularitě MMA a zkusíš se přifařit k nim. Každému jak je libo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam