• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    Fotky, videa, termíny konání, oblíbení sportovci, osobní úspěchy, komentáře k zapasům, zákulisní drby: Oktagon,UFC,KSW,Bellator,M-1,Rizin,ONE...
    https://mmashare.fullfight.video/

b j p
    rozbalit záhlaví
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    PODFUCK: Trochu pozdě :-)
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    Mate nekdo link na stream Oktagonu?
    LOGO
    LOGO --- ---
    CYBERKOTLIK: jasný, jsem lama. tak mu stejně přeju, aby dostal do držky :b
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    LOGO: no to by musel prohrat s cechem
    LOGO
    LOGO --- ---
    NAKASHI: já jsem přející, takže mu to přeju taky. aspoň by mu splasklo s těma jeho furt kecama jak je česká jednička
    NAKASHI
    NAKASHI --- ---
    doufam, ze dostane bomby :))
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    Tak co Vemola tenhle víkend? Dá to?:)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Tak jsem nakoukal par zapasu a rozhovoru s Leem Brichtou a ten kluk ma styl a zdravi sebevedomi, jsem na nej v sobotu zvedav nejvic a na jeho dalsi kroky v kariere.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    MASTA: ovsem toto asi nejde prekonat :-D
    MASTA
    MASTA --- ---
    CHEWBACCA: Nemusime do USA, mame svoje, ty vysvetleni pro soud jsou nejvic ;

Rapper Leo Beránek u soudu kvůli bití lidí: Noha mi sama vykopla, tvrdil | Blesk.cz
    https://www.blesk.cz/...il.html?fbclid=IwAR2feZUJPz-BTCouE7Q-C-Ca7SUai5KOHcP0lT4zkPtEpeiPqLlz4sDOioA
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Jakoze dotykat se jejiho jazyku aniz by nechtela ? .... to se dela jak ? :-)

Jones měl dívku nevhodně plácat po hýždích, vzít si ji na klín a líbat její krk a dotýkat se jazyku.

Jon Jones opět skončil v poutech! Nyní kvůli barmance ze stripbaru - NOVA Sport
    https://sport.tn.nova.cz/clanek/jon-jones-skoncil-v-poutech-kvuli-barmance-ze-stripbaru.html

CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    BOBESH: Ano.
    LUCIEN: Heh. Super, tu submisi znám i jsem tehdy už Bellator sledoval, takže jsem to viděl,
    a vím že se tím Imada proslavil, ale úplně jsem zapomněl, že obětí byl Masvidal :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    hele a on bude fight Pettis-Diaz jo?
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LUCIEN: tsi kravo! ho uspal jo?! slusnej skrtaak! :D
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Toby Imada chokes out Jorge Masvidal with an inverted triangle, and wins 2009 Submission of the Year
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    VESNACH: moc pěkná a rychlá kombinace.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    CHEWBACCA: Dorazil ho až o pár kombinací později - ještě reagoval, ale z tlaku a krize už se nedostal.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    VESNACH: jak to pokračovalo, protože borec se zda pri vedomi a schopen reagovat
    VESNACH
    VESNACH --- ---

slusny kombo...
    MERCUTI0
    MERCUTI0 --- ---
    KEIKIN: ne, Dana si to evidentne rozhoduje sam
    pre mna bolo prekvapenie ze v prvych dvoch castiach tohtorocnej serie to prave hrali dost safe, skoro ziadne KO
    ako keby si uvedomili, ze ked prehras, tak contract nedostanes, hocijaky si agresivny
    epizoda 3 uz bola ako stare serie - bolo vela stoppagov a hned je aj vidiet vysledok:
    v prvych 2 castiach tohto roku dana rozdal 2 kontrakty, v tejto tretej rozdal 5 kontraktov :)
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    CAIDEL: to rozhodují i dle reakce diváků ne ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam