• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    Fotky, videa, termíny konání, oblíbení sportovci, osobní úspěchy, komentáře k zapasům, zákulisní drby: Oktagon,UFC,KSW,Bellator,M-1,Rizin,ONE...
    https://mmashare.fullfight.video/

b j p
    rozbalit záhlaví
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    LA_PIOVRA: Takhle to bagatelizoval Novotný. Ještě takovýto “víte co, kdekdo tady chodí k soudům, já o tom nic nevim, mě to nezajímá, co vím, že mu nic nebylo prokázáno a vždycky dodržel slovo....”
    Ještě rok dva a bude z něj v médiích shaolinský mnich.

Můžeme si taky říkat, že Ivo v tom nemá své peníze, že ho to prostě jen baví a je to brutální odborník v oboru, proto ho mají kluci pořád po své pravici. Že...
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    LA_PIOVRA: Pořád kokotský (minimálně pro mě, když se bavíme o figurce typu Rittiga), ale rozumím kam míříš :)
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    CAIDEL: treba tak, ze jako s obchodnim partnerem s nim ma ty nejlepsi zkusenosti a ze vi, ze byl trestne stihan a obvinovan z ledasceho, ale ze byl nasledne soudem pravomocne ocisten?
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    LA_PIOVRA: Čistě z profesního PR hlediska by mě fakt zajímalo, jak chceš tohle říct tak, aby to nepůsobilo kokotsky :)
    RAVNOS
    RAVNOS --- ---
    Best Of ONE | Sam-A vs. Sergio Wielzen
    http://www.youtube.com/watch?v=ECbVbO575Qo
    MASTA
    MASTA --- ---
    LA_PIOVRA: No v kuloarech se suska ze Ivo vlastni 50% Oktagonu. Ale samo dokazat to nepujde.
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    MASTA: ja na tom nechapu, ze nerekne, ze byl mladej a blbej (nacek) - a zmenil se (i bych mu klidne veril).
    Jeho boj, ale zaujalo mne to.
    (ostate ten tanecek kolem Rittiga ve smyslu "ja vlastne o nem nic nevim" je smesnej a dalo by se to rict tak, ze by to nepusobilo kokotsky).
    Ale to je spis moje posedlost "krizovou komunikaci".
    MASTA
    MASTA --- ---
    MASTA: Btw to reju do Nerudy, aby to nekdo spatne nepochopil.
    MASTA
    MASTA --- ---
    LA_PIOVRA: No no bejvalej nacek se to snazi schovat za hezky recicky. Pokud si kandidoval za Kotlebu, tezko to okecas.
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    CAIDEL: tak tam uz je to "pure", ale i bez toho je to "smele prohlaseni":)
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    LA_PIOVRA: Hehe. Zvlášť když to začneš rozšiřovat i třeba na "nebyl v rohu nikoho z borců" tak to začne být teprve zajímavé :)
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    EVILMIND: co ma namysli tim "k nam nedostal", ze nikdo takovy u nich nenastoupi k zapasy? Nebo nikdo z realizacniho tymu? Nebo..?

Sám od začátku Oktagonu dbám na to, aby se k nám nedostal žádný člověk s extremistickými názory.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    BIOBOID: V USA se opravdu za "veterána UFC" označuje každý kdo tam měl aspoň jeden zápas. To veteránství tam postrádá tu senioritu kterou by od toho člověk očekával a speciální označení pro někoho kdo tam měl třeba patnáct dvacet fightů úplně nemají.
    MASTA
    MASTA --- ---
    BIOBOID: každej kdo si tam jednou uprd už je branej jako veterán. Mě fascinuje jak s klidným hlasem prohlásej že Frankenstein je nejlepší Karlosův soupeř jakýho kdy měl...
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Mimochodem jaká je definice “veterána UFC”?
    Zní to jako Dan Henderson a je to kdokoli, kdo měl smlouvu na víc jak jeden zápas a nechytnul se...?
    Tohle přifukování (třeba i ta “světová extratřída”) se mnou hrozně vibruje...
    FUTAS
    FUTAS --- ---
    CHEWBACCA: netřeba, kdyby po 15 minutách vypadal cerstvej a chtěl tak i působit, tak by to spíš znamenalo, že to odchodil. Ač mohl bejt ve třetím adekvátně pomalejší, pořád neprojevoval klasický známky chabý fýzy jako okatě padající ruce, neschopnost zkracovat vzdálenost, horší orientace v prostoru atd. Stojim si za tím, že s ohledem na nastup v prvnim a druhým, byl ve třetím ještě dost v pohodě.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tady koukam asi jeste nebyl ten rozhovor, kde padlo, ze "Oktagon je treti nejlepsi MMA organizace na svete", co? :-)

Neruda, mozek Oktagonu. Potkával grázly, radikální názory ale odmítá - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/...ovotny-oktagon-mma-cesko-vemola-boraros-rittig-ivo.A190726_211807_sporty_rmp
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    FUTAS: nebyl. Pust si to znova a pak jeho rozjovor po zapase
    FUTAS
    FUTAS --- ---
    CHEWBACCA: Brichta byl ve třetím v pohodě, na to s jakou razancí šel první dvě.
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    CHEWBACCA: Odesla mu vetsina zajimavych fighteru z gymu, tak somatyzuje.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    me spíš zajimá co je s Petrem Macháčkem, včera mu Karlos posílal po zápase sílu, že teď bojuje s něčím v osobním životě. Víte někdo nějaký info?
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    MARMESS: jeste aby nekdo za pul roku natrenoval fyzicku na vic nez jedno kolo, kdyz jak sis mohl vsimnout tak treba krasnej priklad Leo nemohl po dvou kolech a to trenuje a zapasi nekolik let. A je hromada profi fighteru co nemaj fizu na druhy treti kolo. A holky se moc neflakali sli do toho pekne hned od zacatku.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam