• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    Fotky, videa, termíny konání, oblíbení sportovci, osobní úspěchy, komentáře k zapasům, zákulisní drby: Oktagon,UFC,KSW,Bellator,M-1,Rizin,ONE...
    https://mmashare.fullfight.video/

b j p
    rozbalit záhlaví
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    LUCIEN: jak říkal Barták, všude stačí rict ze je ufc zapasnice a rádi se ji ujmou
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    luciepudilovamma - Tak už konečně doma! Ale k věci. Zapas jsem si moc užila a i kdyz ted vidim 50 veci, které jsem mohla udelat jinak a lip, jsem na svůj vykon pyšná. Bojovala jsem a proto jsem do toho taky šla. Mám za sebou 3 zápasy v rámci nové smlouvy, z toho dva bonusové, což o něčem svědčí. Ještě zbývá jeden duel, který rozhodne a na ten se musím více připravit. Zaprvé psychicky zpracovat tuhle porážku a začít víc trénovat na té nejvyšší úrovni. Šla jsem si pro vítěztví a půjdu si pro nej i příště - lepsi a silnější. Diky všem, kdo mi fandili a posilali mi podporu.

Jsem zvedavej co to znamena. Vzdyt by asi stacilo jen zvednout telefon, zavolat Pestovi a poprosit ho o par kontaktu. No tak uvidime.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    CHEWBACCA: Ja jen doufam, ze s tim bonusem od DW prijde i doporuceni, at zmeni kemp.
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    MASTA: Klincovat s IFMA sampionkou ... jo, to bylo první co mě napadlo když jsem na to koukal live. Říkal jsme si, že klinčovat s Muay Thai šampionkou, je jako dát si s Buakawem low kicky na férovku :-)
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Tak spoň něco.
    Nevim, co Láďa s tou Luckou furt vymýšlí.
    Její nejsilnější stránky jsou srdce, kondice, síla a nejlepší je v přestřelkách, kde je extrémně tvrdá.
    Už to tu padlo několikrát, ale měla jít ven (klidně s nim). Je to škoda, velká.

A Colby je prostě skvělej.
    Když přišel do studia s tou trumpovskou kšiltovkou, tak jsem se smál asi 5 minut v kuse...

CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Lucie Pudilová dostala další bonus

Lucie Pudilová sice prohrála, ale její duel s Shevchenko byl očividně pro vedení UFC tak atraktivní, že byl označen jako zápas večera, za což si obě bojovnice vysloužily bonus ve formě 50 000 dolarů (cca 1 150 000 Kč).

Pro Lucku je to přitom už druhý bonus, protože jako zápas večera už byla vyhlášena i její bitva s Aldanou.

Lucka může toto ocenění brát jako určitou cenu útěchy, protože ze všech skvělých zápasů, které jsme mohli včera vidět, byl jako ten nejlepší vybrán právě ten její.

#P
    LOGO
    LOGO --- ---
    tak prej Lucie zápas večera :)
    LOGO
    LOGO --- ---
    MASTA: já jsem teda úplnej MMA laik, ale vlezla jí do toho úplně pitomě
    MASTA
    MASTA --- ---
    No faktem proste je ze ji malem upacila a pak uplne uskrtila postojarka. Klincovat s IFMA sampionkou je taky dobry napad. Ale to srdicko ma neskutecny.
    LOGO
    LOGO --- ---
    a přitom je to taková nenápadná holčička, já bych jí to hrozně přál, ale přijde mi že nějakej posun u ní je nula.. jestli se neodtrhne od trenéra, jestli spolu aj nějakej poměr, nebo proč se ho furt drží, tak už se dál nedostane.
    LOGO
    LOGO --- ---
    CHOTOUCHOVAK: takovejch ukončení je iks. bude dobrá. otázka je co dál. na psychice to nepřidá. a měla by už vážně trénovat někde jinde. ale to se říká už delší dobu :/
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    LOGO: no když to ukončil, byla dost mimo a už jsem jí pak v záběru neviděl
    LOGO
    LOGO --- ---
    CHOTOUCHOVAK: kvalitní post. proč by to neměla přežít? normální škrcení, o pár sekund delší než muselo bejt.
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    LOGO: nejsem si jistej, jestli to přežila
    LOGO
    LOGO --- ---
    na kolik zápasů má smlouvu?
    LOGO
    LOGO --- ---
    tak zase nic. první kolo jasná výhra a pak si do toho takhle blbě vleze. :(
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    teď začíná Pudilová