• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ROBOTON: ja fandim DC a pak sem zvedavej estli zkurka Diaz rozda naky facaky :)
    ROBOTON
    ROBOTON --- ---
    BOBESH: tentokráte tam neni žádná jistota, ale tipnu Stipeho, Romera a Diaze...ale taky to může dopadnout úplně jinak...
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    chlapi tak jaka? naky predikce? :)
    VESNACH
    VESNACH --- ---

South African cagefighter pretends to shoot opponent after EFC 81 knockout - Business Insider
    https://www.businessinsider.com/...lid=IwAR0gFazTRIC-qUR0LAg6GVyY7r37KS55a7XYZmIZrMOP0M26QOSoJuso0tk

slusna pecka
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Muradov je nejlepší na světě, napsal Mayweather. Výrok zaujal i v UFC | iSport.cz
    https://isport.blesk.cz/.../muradov-je-nejlepsi-na-svete-napsal-mayweather-vyrok-zaujal-i-v-ufc.html
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    V KO magazinu na youtube (odkaz sem davat nebudu) peknej rozhovor s Karlosem, zvlast ta cast o motylech. To jsem byl docela prekvapenej. (Od pana Palusky stokrat zminovanyho se prosim odprostit)
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    V Česku vznikla organizace I AM FIGHTER a jejím promotérem je bývalý boxer Ondřej Pála. |Fights.cz
    https://www.fights.cz/...ganizace-i-am-fighter-a-jejim-promoterem-je-byvaly-boxer-ondrej-pala-331919
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    DETAYL: “currrently on steroids as well” :-)
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    MASTA: nevim:)
    MASTA
    MASTA --- ---
    CHEWBACCA: Tak proc neprileteli v unoru? :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    BIOBOID: vidis jak hned vsichni soudej.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    MMA Junkie píše o turnaji OKTAGON 13

Server MMA Junkie, který je společně s MMA Fighting asi nejpoužívanějším zdrojem informací ze světa MMA, si všiml proběhnuvšího turnaje OKTAGON 13.

Autor článku vyzdvihl fanouškovskou kulisu i atraktivní zápasy, ve kterých se objevil nejeden UFC veterán. Turnaje, jako byl tento, prý dokazují, že se MMA ve střední Evropě těší dobrému zdraví.

Pokud by se podobný event v Čechách pokusilo uskutečnit UFC nebo Bellator, tak by prý tým MMA Junkie neváhal a hned by sedl na letadlo.

Organizace OKTAGON MMA si tak připsala další dílčí úspěch, protože jejich aktivit si už začínají všímat i světová média.

#P
    METAK
    METAK --- ---
    BURDIC: David uz je celkem dlouhou dobu v klidu ale ty jeho brachove sou hrozny hovada
    METAK
    METAK --- ---
    TIGRE: joo bydli tam s Jurackem a Mikulaskem,celkem dobra particka:DD
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    Já ho občas potkávám v Aréně, ale nikdy jsem s nim nemluvil
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    Ja Hoška střídavě potkávám na Letný. Jednou nateklýho, podruhý splasklýho. Měl jsem za to, že ta jejich rodinná tragédie taky proběhla na sedmičce, ale asi mi měkne mozek.
    MASTA
    MASTA --- ---
    REDBRIGADIST: Solidni amat boxer si docela vydela. Pokud boucha extraligu v dobrym tymu, proc ne. Samo nema x desitek tisic za zapas, ale taky nema tri zapasy do roka ;)
    REDBRIGADIST
    REDBRIGADIST --- ---
    BURDIC: You don't say....

Já si říkal, co najednou takové budování MMA kariery (i když ty platy oproti našemu boxu jsou asi hádám jinde).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam