• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    VESNACH
    VESNACH --- ---

awwww
    PEDRO
    PEDRO --- ---
    Ondřej Novotný - Kmotr českého MMA
    http://www.youtube.com/watch?v=34TLkinTA7g
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    Romero je můj boi, tomu odpouštím i ty “kubánský geny” :)))
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Aspoň tam je na špici novej nebezpečnej challenger.
    Ale klobouk dolu před Romerem. Whow, on se snad furt zlepšuje, hlavně v tom postoji, chvilkama mi připomínal Apollo Creeda. :-)
    Moc hezký zápas.
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    RAVNOS: to je ale za cely zapas co? Nemuzu to najít po kolech. Každopádně koukám ze dle novinářů 11 jich dalo 29-28 Costa, 10 dalo 29-28 Romero a jeden dal 30-37 Romero, takže fakt napůl. Neříkám ze je to krádež, jen mi Romero přišel přesnější
    RAVNOS
    RAVNOS --- ---
    ROMMIE: podla telky to bolo nieco okolo 88 na hlavu, 2-3 na telo a 1 take down pre Yaela a Paulo ma nieco ze 53 hlavu, 44 na telo a 1 take down. a potom 13% vs 46% - rusim progression/advance...
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    LUCIEN: to on jakoby tlačil, ale po prvním kole už imho netrefoval, a kontrola oktagonu/tlak je až poslední kritérium pokud by všechno bylo vyrovnaný. Chtěl bych vidět statistiky ze zapasu
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    ROMMIE: mne zas prislo, ze Costa od zacatku do konce vic tlacil, byl aktivnejsi. Nerikam, ze to nebylo tesny, ale ja to videl stejne jako rozhodci, no...
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    CHEWBACCA: myslím, že tady to až tak nikoho nezajímá..co měl Terminátor k snídani, kde a kdy naposledy objel svoji starou - to už je bulvár.
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    LUCIEN: vyhrál první kolo a pak nic, nevím za co mu to dat... druhy už měl navrch Romero a ještě přidal takedown
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Sem teď koukal na Vemolu na Sport5 - Jako jo, jsem jeho fanoušek. Nemám nejmenší námitky proti tomu co řekl. Vůbec to má v hlavě v pořádku.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    To jsem vazne jedinej, komu prislo, ze to ma Costa pravem?
    MASTA
    MASTA --- ---
    CHEWBACCA: Nezivi skoro nikoho, bohuzel.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Ja videl sallyho jak vcera stavi stanek na naplavce a zase sem si overil ze cesky mma zivi jen nekoho :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    MASTA: ja jen preposilam info lidem ktery to zajima. Me je to uplne ukradeny :)
    MASTA
    MASTA --- ---
    CHEWBACCA: To je strasne stara kauza, ja to video nekde mam ale uz bych ho asi nenasel. Tri hrozne osklivy slapoty tam karlosovi kourej jeho chloubu ...
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    U Vémolů v rodině musí být na Vánoce, při společné štědrovečerní večeři, fajn atmosféra :-)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    RAVNOS
    RAVNOS --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam