• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    Fotky, videa, termíny konání, oblíbení sportovci, osobní úspěchy, komentáře k zapasům, zákulisní drby: Oktagon,UFC,KSW,Bellator,M-1,Rizin,ONE...
    https://mmashare.fullfight.video/

b j p
    rozbalit záhlaví
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    MASTA: ja tyhle narazky vidim od kazdyho, ale to jako soudite dle fotek, nebo to mate z doslechu, nebo kde se to vzalo?
    MASTA
    MASTA --- ---
    ROMMIE: Ne v zivote to nevidel :))
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    Jinak spousta lidi o tom ze je Denisa na steroidech, fakt si to s jeho přístupem umíte představit? Já nevím, asi jsem naivka, ale já mu tu jeho cestu zeru
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    MASTA: na druhou stranu co, Denisa už si chce odbouchat ty poslední dva zápasy, tak at to má za sebou a muze někam dal, snad UFC
    MASTA
    MASTA --- ---
    CAIDEL: Jo clovek co v rozhovorech rika ze u chce skoncit protoze citi ze mu to nejde ... :)) horsi to muze byt vzdycky to je fakt
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Tak žádná sláva, ale pořád je to:
    - ksicht známý z UFC kde odbouchal 14 zápasů
    - sice journeyman, ale někdo kdo se pořád drží aspoň ve světové stovce
    - a někdo, kdo při svém dobrém dni málem vypnul Fedora (jakkoli to dnes už neznamená to co kdysi).

Takže by to taky mohlo být ještě daleko horší :)
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    prijde mi to jako shit no, posledni zapas prohra KO minuly rok v kvetnu, za poslednich 5 let skore 4-6, snad je to jen nejaka zahrivacka pred Baderem, a hlavne doufam ze ho nepodceni
    MASTA
    MASTA --- ---
    ROMMIE: Souper hodny sampiona
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    Tak Prochazka jde 12.10. Proti Maldonadovi ve váze do 100kg
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    jinak jsem doposlouchal podcast s Jirkou Prochazkou, a kdyz pominu ze maji tragickej zvuk a delaji u toho amatersky chyby, tak ten obsah byl pro me super. Zaroven jsem to ale ocenil asi jen proto, ze me ta Jirkova cesta a pristup hrozne bavi a neni to asi uplne pro kazdyho...
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    RAVNOS: tak to už bude "předhozen" hladovým. Někdy rozhoduje jeden moment celou kariéru.
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    tak z tý fotky to vypadalo ne nějakou zlomeninu, loket, nebo předloktí, to asi nebude zpátky příští týden...
    RAVNOS
    RAVNOS --- ---
    KEIKIN: z clanku co som linkoval:
    “Patrik Kincl samozřejmě v KSW zůstává. S organizací totiž podepsal kontrakt na 4 zápasy. Hrozí však, že zápas po zranění nebude titulový, ale standartní v rámci divize. To ale bude záležet na aktuální situaci, která se samozřejmě bude v průběhu následujících měsíců měnit.”
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    BIOBOID: on má ale smlouvu na tři zápay ne ? Takže teoreticky může jít proti vítězi
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    KEIKIN: Si najdou lepší boxovací pytel.
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    PPNEKK: za co?
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    KEIKIN: možná spíše Kazma
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Velika skoda.

A jak špatný den jste měli vy?
    Určitě nejde o nejhorší den mého života, ale k těm černým mé sportovní kariéry se zapisuje hodně vysoko. Když o tom tak přemýšlím, mám takových dní už slušnou sbírku.
    Zklamání po nenavážení Duraeva o 6kg na titulový zápas v ACB, následné natržení koleních vazů a prasknutí menisku v přípravě o uvolněný titul, ukradení výhry nad Aguevem, kdy majitel organizace změnil výsledek a v neposlední řadě hořký konec XFN.
    Vždy jsem říkal, že zranění týden před zápasem je amatérské a hodné opovržení. Nahlas jsem nadával třeba na Khabiba, Fergusona a nejvíc na mé nezodpovědné soupeře. Teď mohu nadávat i sobě. Mohu se vymlouvat na velký počet tvrdých tréninků, na ostrou dietu, osud, náhodu, blbost, že se to všechno nastřádalo, ale to je stejně k ničemu.
    Chtělo by si zařvat jako Jubox: “Hold Strong People, brzy jsem zpět”, jenže možná už těch znamení bylo dost. Možná jsem právě došel na konec své cesty. Nevím. Nechci dělat ukvapené závěry a vše si nejprve srovnám sám v hlavě.
    Omlouvám se, ale tohle je jedno z hodně mála vyjádření, co k tomu teď dám. Díky za pochopení a podporu. Nebudu teď reagovat na žádné zprávy a komentáře. Nechtěl jsem psát ani tenhle status a stáhnout se hned, ale za podporu kterou jsem vždy dostal, si alespoň tohle vyjádření zasloužíte.
    Na závěr se omlouvám všem, kteří si na Londýn udělali čas a chtěli mě vyrazit podpořit. Posral jsem to.
    PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    ROMMIE: tomu se rika karma :D
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    BIOBOID: Kozma by ho mohl zastoupit.
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    to je fakt k posrani, ma neskutecnou smulu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam