• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    Fotky, videa, termíny konání, oblíbení sportovci, osobní úspěchy, komentáře k zapasům, zákulisní drby: Oktagon,UFC,KSW,Bellator,M-1,Rizin,ONE...
    https://mmashare.fullfight.video/

b j p
    rozbalit záhlaví
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    MASTA: :-) nj, když ho v oktagonu nepustí k páskovému zápasu, musí si najít jinou metu. :-))
    MASTA
    MASTA --- ---
    KEIKIN: Jako, že ho chudáka XFN přinutilo podepsat smlouvu? :) BTW jen díky XFN se teď má tak dobře jak má v Oktagonu... (myšleno finančně)
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    Tak vládce Bratislavy už začal točit vlogy a teĎ se vydává vlastní cestou...no za mně má pořád sopel u nosu a nechápe, že se jen chce využít jeho jména.
    JESU_SS
    JESU_SS --- ---
    BIOBOID: dobrá komedie, šampión oktagon výzvy v xfn a ještě s Karešem, peníze od double red asi zacinkaly, nevíte kdo stojí za tou značkou, hrozně hnusný věci dělají teda.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    BIOBOID: lol
    Samuel Krištofič vs Petr Kareš na XFN turnaji v Bratislavě bez rukavic?

Pokud zápas Krištofič vs Kareš dopadne, což je dle našich informací v podstatě hotová věc, tak se souboj údajně odehraje podle pravidel barmského boxu, tedy bez rukavic a celou řadou technik, které jsou jinak nedovolené, jako je například úder hlavou.

Plánovaný listopadový XFN turnaj by se mimochodem měl přesunout na prosinec do Bratislavy.

Scéna se očividně znovu otřásá v základech, tak uviidme, co přinesou následující dny.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    MASTA: lol
    Vůbec nedokážu odhadnout, jaký bude mít ohlas tohle zmrtvýchvstání, ale Ondru to rozhodně rozechvěje a na to se těším :-)))
    MASTA
    MASTA --- ---
    BIOBOID: Ehm nic o tom nevim a ty jmena souhlasi
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Pirát vs Kareš na XFN?
    Masto?
    MASTA
    MASTA --- ---
    VESNACH: Myslim ze lekarska komise, co ho pustila do 11 zapasu bude mit co vysvetlovat :)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    Michael Bisping Pulls Off His Eye In His Podcast
    https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=bM9hQv_swHw

slusny
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    SQUATBOSS: tos napsal asi dobre s tou pokorou a tak, to by si moh vzit treba CHEWBACCA nejak vic k srdci, jestli chce, a neni treba to vic rozpatlavat :) pocitam s tim, ze jak ma tedka mma hype, tak se tady budou rodit perly a debaty, co tu uz byly xkrat a vesmes nikoho moc nezajimaji, takze takovyhle veci se budu snazit utinat v zarodku, protoze me to samotnyho nebavi a nezajima :) jinak feel free kazdopadne.
    SQUATBOSS
    SQUATBOSS --- ---
    VESNACH: Počky, jestli to vyznělo jako pruda, tak to se omlouvám. Chtěl jsem vážně vidět, jestli tu jsou nějací místní fighteři a jestli za sebou mají nějaký zápas. O odbornosti této diskuze nepochybuju, teda nepochyboval, mám ji roky v oblíbených a některých místních si dost vážím, protože mi mnohokrát vysvětlili polopatě věci, kterým nerozumím. Taky se domnívám, že i když moc nepřispívám do diskuze, také bych mohl občas mít názor. Bojovým sportům se věnuji přes 10 let, je pravda, že převážně postojové box a muay thai, proto jsem rád, že se můžu něco dozvědět i o MMA, ke kterému postoj nepochybně patří. Podívejte se jak se vyjádřil Masta, o kterém se domnívám, že má zde nejvíc zkušeností... Narážel jsem na to, že kdo má nějaké zkušenosti ze zápasů, z klece, z ringu nebo tatamů má většinou mnohem více pokory ve vyjadřování se ohledně cizích zápasů než někdo kdo si pěstuje ego, tak dlouho, že ho urazí i jemná hecovačka ve stylu: a co umíš ty, že jsi tak chytrej :-)

CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    Já třeba očekával prohru, takže to pro mě bylo a je milý překvapení a přeju mu jen a jen progres.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    CYBERKOTLIK: hele ale ja to taky nemyslel jako kritiku myslel jsem to doslova. Jak tu nekdo psal, jsem zmlsanej z oktagonu kde je mach o tridu jinde nez ostatni a ted to byl stret s realitou a pravou kvalitou ve svete + ta kratka priprava. Proto jsem psal ze jako lajk sem cekal vic. (Po sesty :-))
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    VYHULENY_UFO: a tak obecne, dobry tohle pripomenout vsem cas od casu :) at to tu mame hezky.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    Ten kdo nevloží svoje video z klece, raději ať se tu ani neukazuje :-) Pozn. soupeř v kleci musí mít pozitivní bilanci, jinak se to nepočítá.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    SQUATBOSS: pro tvoji informaci, chodi sem lidi, co maji k tematu co psat a pisou :) tak za to budeme kolektivne radi a nebudeme narusovat vcelku stabilni ekosystem zbytecnou prudou, kterou nikoho nebavi cist :D staci tak?
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    SQUATBOSS: " když nemám zapas v kleci tak nesmím rict ze Grznar bojuje na prd"

Tahle veta je srovnavani grznara s machem? aha, tak v tom pripade uz nic.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Tak s principem "nelze kritizovat něco v čem sami nejste dobří" by to asi žádný sport k žádné zvláštní popularitě nikdy nedotáhl.
    ROBOTON
    ROBOTON --- ---
    měl jen 12 dní na přípravu, říkal to i v postfight interview, za mě dvě kola byli jeho a třetí bylo stopro itala, mohla to bejt vklidu remíza, ale takhle si aspoň vydělal prachy a začíná s kladnym hodnocenim, až bude mít full training, bude určitě někde jinde a fýza mu ve třetim kole nedojde ;)
    SQUATBOSS
    SQUATBOSS --- ---
    CYBERKOTLIK: Kritika nemusí být negativní, kritika je posuzování a hodnocení, takže všechno co se tu vlastně napsalo o tom zápase je kritika.

A srovnával to ID ROMMIE 3 posty zpět...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam