• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    LOGO
    LOGO --- ---
    VESNACH: jasný, ovšem kdyby chtěl a byl takovej Voldemort, tak by se na to mohl zvysoka vysrat, že jo
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    LOGO: tak, bylo to postaveny tak, ze se mu tim maznou dluhy
    LOGO
    LOGO --- ---
    MASTA: ještě aby musel. asi tak nějak už nežijeme ve středověku abys MUSEL jít si s někým dát za prachy do držky.
    MASTA
    MASTA --- ---
    VESNACH: Nemusí, chce.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    on ma nejak Kareš odbouchat 3 zapasy zadarmo, za ty dluhy, nebo co? A ma si nechat rikat "voldemort"? :D
    MASTA
    MASTA --- ---
    YGGDRASSIL: Jenze si myslim, ze by ho Petr zbombil jeste v satne ;)
    YGGDRASSIL
    YGGDRASSIL --- ---
    MASTA: minimalne bych mu to nabidnul, uz jen pro tu prdel, takovejhle trollici potencial se nesmi promarnit. po tom, jak roky vsude po socialnich sitich bleje, jak jsou vsichni neprofesionalni idioti, bylo by hezke, kdyby predvedl, jak dokaze nestranne a kvalitne odridit i takovyhle zapas:D
    uvadet by to mohl jeste novotnak, a o obsazeni bodovacich rozhodcich jeste popremejslim:D
    MASTA
    MASTA --- ---
    YGGDRASSIL: Ze by byl v ringu i Petr Krades osobne jo? ;)
    YGGDRASSIL
    YGGDRASSIL --- ---
    KEIKIN: nejlepsi moznej rozhodci by na to byl jakub muller:D
    MASTA
    MASTA --- ---
    VESNACH: Dneska vyhral KO.. je dobrej.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    MS WAKO - LC, LK, K1
    19. - 27. října 2019
    Bosna a Hercegovina
    K-1 muži do 63,5Kg
    Václav Sivák v prvním zápase poráží soupeře z Ázerbajdžánu 3:0 super GRATULUJEME a jen tak dal
    Držte pěsti všem z
    Děkujeme
    CZECH WAKO TEAM

Sivák mě hodně baví.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    MASTA: ja myslel, ze muzikanti, ale chapu tvuj interest. V tomhle mam nazor jinde.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    Kdo ten barmský box bude pískat ? Mám jen menší obavu, že pokud to nebude někdo ze zkušenostma, muže to dopadnout tak nějak podivně.
    MASTA
    MASTA --- ---
    VESNACH: A v cem? Sorry jsou tam zapasy v regulernich sportech, bojujou sportovci... v cem je to cirkus? PS ten barmsky box si vymyslel Pirat
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    MASTA: myslim akce jako rytmus, tohle se da docela pochopit. To vymyslel Kareš?
    LOGO
    LOGO --- ---
    TIGRE: to jsem nikde neviděl. nejsem teda buhvijakej znalec toho sportu, ale na YouTube jsem to v zápasech nikde neviděl. ale třeba jsem blbě koukal.
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    MASTA: mě vždycky na lethwei fascinovala taková ta technika, kdy se borec zhoupne do duckingu před kombinací rukou a pak kontruje zespodu temenem na bradu :)
    MASTA
    MASTA --- ---
    ROMMIE: Docela muze si myslim, v nekterych situacich je to fakt o hubu, jak to necekas a hlava je fakt tvrda..
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    MASTA: jak velkou to podle tebe hraje roli? ja si obcas rikam, jestli by to nekdo v UFC treba pouzival, kdyby to bylo povoleny, vubec netusim jak efektni to je...
    MASTA
    MASTA --- ---
    VESNACH: Proc cirkus?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam