• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    Fotky, videa, termíny konání, oblíbení sportovci, osobní úspěchy, komentáře k zapasům, zákulisní drby: Oktagon,UFC,KSW,Bellator,M-1,Rizin,ONE...
    https://mmashare.fullfight.video/

b j p
    rozbalit záhlaví
    ROBOTON
    ROBOTON --- ---
    BIOBOID: jojo...ta bude až ve Vegas..3 tituláky..
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    … ale karta roku určitě ne...
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    Skoda toho zaveru, ale jinak výborná karta, doufam ze bude Gregor ok, ten typek me fakt baví, rybář co si bokem vydělává v UFC
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    la la laa. tak ja su spokojen! Street Jesus!! a Wonderboy opet super! :)
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    Uff, Wonderboy v top forme
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    ten kick byl brutalni
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    ROMMIE: zároveň je potřeba rict ze když někomu fandím, tak prohraje no
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    Kdybych si měl tipnout main card:
    Gregor (lepší cardio a Lee má zase asi staph)
    Wonderboy (můj oblíbenec, nemuzu jinak)
    Lewis
    Gastellum (má vahovou převahu a lepší box)
    Diaz (v posledním zápase mi přišel top)
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    BOBESH: Vpodstatě záleží na Masvidalovi. Má schopnosti na to, aby to s Natem uhrál takticky na body, bude-li potřeba, nicméně jestli se položí do BMF módu a bude si chtít něco dokázat v přímých přestřelkách, dá to spíš Diaz kterého v přímé přebíjené trumfne málokdo.
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    BOBESH: přál bych to Masvidalovi, který na to imho má, ale takový ten hlásek vzadu v hlavě mi šeptá, že to stejně urve Diaz, někde v druhém kole :)
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    BOBESH: Diaz.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    A BMF pas jste uz videli? Dobre Dana, dobre...

Dana White on Instagram: “BMF”
    https://www.instagram.com/p/B4TBjNUFCST/
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    kuci spis mi reknete takhle pri patecku naky predikce! :) ja to vidim na Jesuse,pac sem s nim videl vic videi "ze zakulisi" na jutubu :))
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    CHEWBACCA: to je přesně důvod proč je ten dokument sracka, vždyť to je naprosto selektivní a nesmyslný vybrani nějakých dat, která v celkovém pohledu nedávají smysl. Celej ten dokument je ale marketingove perfektní, dokázali na to nalepit spoustu znamejch jmen...
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Mimochodem Diaz je i v dokumentu o rostline strave a jeho zapas s Conorem. Co mozna rozhodlo ten jejich prvni zapas.

Ti, kdo mění svět / The Game Changers (2018) | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/517326-ti-kdo-meni-svet/prehled/
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Nate Diaz o tom, proč šel s pravdou ven, když ho USADA obvinila z dopingu a UFC ho žádalo, aby to nezveřejňoval, dokud nebude po zápase s Masvidalem:

„Je mi jedno, jestli to zničí vaši show, ale rozhodně nedovolím, aby to zničilo mou pověst a všechno, čemu jsem věřil a co jsem tomu obětoval. Kdybychom žili v pravěku, byl bych nejtvrdší pračlověk, protože jsem zvyklý se v tom pohybovat. Celou dobu jím jenom přírodní stravu, posledních pět let žeru stále ty stejné sračky, všechny na přírodní bázi. Můžete mě testovat každý den a pokaždé zaznamenáte ty stejné výsledky. Nikdy nehodlám podvádět, jako to dělá spousta ostatních zm*dů v UFC. Vím, že podvádí, znám je osobně. Vím, že umí obelhat systém. Tohle já nikdy dělat nebudu. Já jsem voják a budu se i nadále držet svého nutričního plánu."

ℹ️ Nate Diaz byl pár dní po obvinění samotnou USADOU očištěn. Na vině byla zkažená rostlina obsažená v klasickém multivitamínu.

„Cítím, že to je nespravedlivé, když se podíváte, kolik zm*dů tu podvádí a UFC se vždy pokusí hodit něco na mě. Snaží se mě vystresovat, když mě čeká zápas. Spousta lidí si neumí představit, že pokud vyhraju a porazím Masvidala, tak tu bude mít nejdrsnějšího a nejpracovitějšího grázla ve hře."
    BAMBUSARNA
    BAMBUSARNA --- ---
    ROMMIE: Jirka to má srovnané jak v hlavě tak srdci. Respekt a úcta ho provází. NAMASTÉ
    BAMBUSARNA
    BAMBUSARNA --- ---
    LUCIEN: náhoda neexistuje a vše je propojený ze vším
    TOFI
    TOFI --- ---
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    HATORI: je to nebuseny, ale krome main eventu se nejvic tesim na Gregora, neskutecnej borec a doufam ze ho tohle nakopne v rankingu vysoko
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    tohle je super projekt
    CESTA 1/10: Nikdy jsem neodklepal
    http://www.youtube.com/watch?v=5bFOwcgC7l8
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam