• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    Fotky, videa, termíny konání, oblíbení sportovci, osobní úspěchy, komentáře k zapasům, zákulisní drby: Oktagon,UFC,KSW,Bellator,M-1,Rizin,ONE...
    https://mmashare.fullfight.video/

b j p
    rozbalit záhlaví
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    ROMMIE: bylo vidět, že nemá jak by mu ublížil.
    VESNACH: jj porazil karlose jeho zbraní. Karlos měl shazovat ze 110 Kg a pak nabrat 105...
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    ROMMIE: Tohle byla pro me idiocie rozhodcich. Vsichni vcetne Melounova soupere byli presvedceny ze vyhral Meloun.
    Takhle super tesny zapasy maj zustat doma. Presne jak rikal Meloun holt rozhodci byli prilis cesky. Holt to dame radeji souperi aby to nevypadalo ze nadrzujeme domacomu.
    Pro Melouna velkej problem v kariere.
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    Přišlo mi teda ze vyhrál, ale samozřejmě nijak dominantní, na to ze přijel 40 letej typek se čtyřma prohrama v rade
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Meloun okamžitě změnit gym, pokud s tim chce ještě něco udělat.
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    Zatím nejlepší zápasy Hošek a teď když prohrál Bahnik, KO jak prase
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    haha, tak Khabibuv bratranec uskrcen na triangl:))
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Doufám, že Karlos dneska vyhraje.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    RAVNOS
    RAVNOS --- ---
    ONE: MASTERS OF FATE – UL
    http://www.youtube.com/watch?v=8DgHaIgFp6E
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    MASTA: myšleno v MMA, ale nadávka to není. Mělo to vyznít tak, že sehnat pro ni soupeřku nemuže být tak složité.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    BIOBOID: me jediny co vadi ze celej vecer stejne cumis na obrazovku abys neco videl. Nicmene se zacinam i trochu tesit. Hlavne na to ze bude prilezitost dat si predtim s klucima pivo po pul roce, takze nejakou pridanou hodnotu to ma :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    RAVNOS: ze by zase za tri roky na videnou? :)
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    CHEWBACCA: Mám to uplně stejně.
    Na mě je to strašně zdlouhavý, táhne se to, pořádně nevidim, atmo nic moc oproti fotbalu/hokeji a v případě Oktagonu mám navíc problém s Novotným a jeho napojením na Rittiga, takže bych mu nedal ani korunu.
    RAVNOS
    RAVNOS --- ---
    Breaking! Nate Diaz says goodbye to the fight game | BJPenn.com
    https://www.bjpenn.com/mma-news/ufc/breaking-nate-diaz-says-goodbye-to-the-fight-game/
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ROMMIE: Taky jdu, nechal jsem se ukecat uz po nekolikaty. Lepsi doma u tv. Z tech souboju aspon neco mas.
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    PPNEKK: nabourali při cestě ze Slovenska a došlo ke zraneni
    PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    Proč na konec v O2 nedojde k finále ženské výzvy? Mělo to tak byt ne?
    MASTA
    MASTA --- ---
    KEIKIN: “Amaterka” je ted naka nadavka? Krajcovic ma podle me za sebou nejvic zapasu z cely ty slavny startovky.
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    No já dneska dostal lístek, nikdy jsem naživo na mma nebyl, tak jsem zvedavej, těším se:)
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    ROMMIE: jinak startovka zas až taková megabomba není. Já se nejvíce těším na postojařinu: Jakub Bahník – Mateusz Legierski
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    KEIKIN: jj, už nějakou holku nasli
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam