• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    Fotky, videa, termíny konání, oblíbení sportovci, osobní úspěchy, komentáře k zapasům, zákulisní drby: Oktagon,UFC,KSW,Bellator,M-1,Rizin,ONE...
    https://mmashare.fullfight.video/

b j p
    rozbalit záhlaví
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    MASTA: já třeba rozumím ze to chce zkusit ze začátku zapasu, ale když už všichni vidíme ze to nejde, proč nejde do takedownu?
    MASTA
    MASTA --- ---
    Viktoruv gameplan proste nikdy nepochopim, KAZDEJ zapas co posral si hral na kickboxera..
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ROMMIE: nic nevidel, byl otevrenej hrozne... si zahral na Diaze trochu no :-)
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    A víte někdo proč skončil Boraros? Po tom koleni ještě pokračovali a pak najednou konec
    FLEGMA
    FLEGMA --- ---
    Cekal jsem Martinkovu vyhru ve 2. kole na KO, dorucil jeste driv, moc pekne :-)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    celkem rychlovky ty zapasy :O
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    Aha, tak asi zlomena čelist, no každopádně není se co divit, Martínek ho preboxoval.
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    Jakoze tohle pro me asi překvapeni večera, fakt jsem myslel ze nemá Martínek šanci, ale proč to bylo ukončeny? To byl eyepoke nebo co?
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    BIOBOID: ... Viktor
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Welcome to reality
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    bejvalej vyhazovac Ed Herman ted ve svejch 39l slusne kolenama a loktama rozsekal nakyho ruskyho nadejnyho mladika, nejdriv mu kolenem zlomil nos a pak mu do toho zlomenyho nosu behem tri kol nasazel dalsich asi sest kolen:))
    FLEGMA
    FLEGMA --- ---
    Chudak Gabor, bylo videt, jak moc chce bitku, skoro jak Clay Guida za starych casu a takhle si nabehnul.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    WOJTYLA: Moc pika
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    Boraros ma nakou smulu. Ale prislo mi ze do toho zapasu vletel nak prilis divoce a doplatil na to.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    BIOBOID: ... jako v Krvavym sportu...
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Poprvé v mma jsem viděl Vandammeho výskok při pokusu o takedown, whow...
    POLIS
    POLIS --- ---
    JANDOS: dejte vic info,nikde se nic nepise:(
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ty ve "medialni chcanka" :))
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    WOJTYLA: já to taky viděl pro nej, ale je to tu zkresleny
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    Tyvole, Stafek prave odpálil O2 arénu, mazec!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam