• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    Fotky, videa, termíny konání, oblíbení sportovci, osobní úspěchy, komentáře k zapasům, zákulisní drby: Oktagon,UFC,KSW,Bellator,M-1,Rizin,ONE...
    https://mmashare.fullfight.video/

b j p
    rozbalit záhlaví
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    JANDOS: Hele za dvojec na atilu nechci machrovat ale po vcerejsim stareu a zrenincich atily sem si byl docela jistej. Sedmicka doma ale fandil sem Karlitovi. Kazdopadne atilka respekt !!
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    JANDOS: taky jsem to nechápal, ale nejspíš to takhle padlo kvůli objemu sázek na Karlose
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Jinak sem nechapal ty kurzy jeste vcera na fortune na atilu 3.5 karlos 1.3 wtf
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    CHEWBACCA: sem si rikal,ze tam je mozna 20k, ale jak na naky nedelni msi :D
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Přeju to Atilovi (jak nemám nic proti Karlosovi).
    FEDAJKIN
    FEDAJKIN --- ---
    Tak už nic :D
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    Řekl bych ze měl jit po takedownu, ale on se i snažil, jen byl Attila vybornej na nohou a k tomu krasne trefoval
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Co? :-O
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Co blbnul sakra...
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    a je to!
    MASTA
    MASTA --- ---
    A dalsi, co si hral na kickboxera :)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    tykráááávo!!!!
    FLEGMA
    FLEGMA --- ---
    tvl Karlos down, necekal jsem
    FEDAJKIN
    FEDAJKIN --- ---
    Je někde online přenos zdarma?
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    Jinak mám Z vegha pocit ze se nemotivoval a dneska to urve on, vypadá ze má formu jako léta ne.
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    WOJTYLA: ze se nám vrací komunisti a ze jsou komunisti svine a ze zdraví maminku. Trochu WTF moment.
    MASTA
    MASTA --- ---
    ROMMIE: Neulovi, prodlouzil v Oktagonu.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    Co to tam ted Ondrej rikal ”omlouvam se ze vas rusim pred zapasem stoleti....” ale pak tomu nebylo rozumnet na lice streamu protoze tam bezel sestrih predchozich zapasu
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    ROMMIE: no neodklepal, ale tak nejak zvedal ruce pred sebe, jakoze poradne ani entusi odkad mu to prilitne, bud nevidel skrz krev nebo byl dost mimo
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    WOJTYLA: proto jsem to nechápal, doktor tam nebyl a Boraros neodklepal. Jinak jestli ho uloví XFN, tak gratulace, protože jsme v Praze a takový ovace jako Boraros měl akorát Stafek
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    FLEGMA: asi by mel zmenit taktiku vid ktera mu 4 roky vychazi aby se ti to libilo
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Az mi zas nekdo rekne pojd na oktagon kvuli atmosfere tak mu reknu ze doma to vre vic. Nejaky antre dulezitejch zapasu a tom se muze cloveku jen zdat. Priste uz jen u televize. Diky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam