• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    Fotky, videa, termíny konání, oblíbení sportovci, osobní úspěchy, komentáře k zapasům, zákulisní drby: Oktagon,UFC,KSW,Bellator,M-1,Rizin,ONE...
    https://mmashare.fullfight.video/

b j p
    rozbalit záhlaví
    LOGO
    LOGO --- ---
    PPNEKK: to jako jo. ale Karlito si takto naběhl sám. nepřijde mi, že by proti němu teď jela vlna hejtu vyloženě. posměch, to jo.
    A zároveň jsem si nevšiml, že by jiní naši zápasníci snášeli po prohře nějakou zásadní všeobecnou nelibost davu.
    Karlos jen sklízí co zasel a mě ho teda vůbec líto není.
    To je karma a má to tak být.
    PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    Oktagon 15 na twichi....zadax prelims streamy a borci jim (vysílajícím) posílali peníze, do doby než jim to někdo sundal.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHOTOUCHOVAK: jo, pred 30 minutama to zase vsechno nahodili zpatky. Ja vedel, ze bude stacit si tady postezovat... :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Koukal jsem v poledne, ze Oktagon nahral na youtube videa ze skoro vsech vcerejsich zapasu, a nez jsem se vratil z mesta, tak to zase vsechno smazal, krome "zapasu stoleti" - to jim asi prislo jako prilisna velkorysost nebo co? :-)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Vypujceno :)

CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    CYBERKOTLIK: neboj, nekricel jsem na nikoho.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    ROMMIE: bylo vidět, že nemá jak by mu ublížil.
    VESNACH: jj porazil karlose jeho zbraní. Karlos měl shazovat ze 110 Kg a pak nabrat 105...
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    CHEWBACCA: tak bys mozna nemel okrikovat lidi at se nevyjadrujou, kdyz tomu sam houby rozumis.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    BIOBOID: já nějak neřeším koho mám rád. Ale chápu, že OFa je pro někoho až moc namistrovaná.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    KEIKIN: Přesně tuhle partičku nemám rád. Nemyslel jsem to tak, protože jsou slováci.

Karlos asi trochu karma za tu podělávku XFN s Rittigem.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    BIOBOID: tihle Slováci jedou více "pure MMA" něž se jede v čechách. Těží ze silného gymu - předávání zkušeností. Národnosti neřeším.
    MASTA
    MASTA --- ---
    Chapu ze ani doktora nevolal ;)

CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Pekne napsano

BLOG: Ta o poraženém lvovi – MMA News
    https://mma-news.cz/blog/blog-ta-o-porazenem-lvovi/
    LUDO
    LUDO --- ---
    BIOBOID: ked ta to ukludni tak boraros a vegh su vlastne madari, a rytmus cigan
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    CYBERKOTLIK: zadnou
    FEDAJKIN
    FEDAJKIN --- ---
    JANDOS: Poprvé jsem u Karlose viděl opravdové emoce a pokoru, wow.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    Atila byl obrovskej, vypadal fakt silnej. Ale asi nejvetsi respekt, ze Vemola vsechny presvedcil, hlavne sebe, ze dokaze porazit nasranyho sampiona Belatoru... xD
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    CHEWBACCA: promin, ty mas prosimte jakou presne bojovou praxi?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam