• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    ROMMIE: Jojo :)
    N_I
    N_I --- ---
    JOPS: uz to vidim diky/ i ta prava se moc nezda ale asi sedla/ ten front kick kerej prolit tesne vypadal nebezpecneji....jeste vic...
    JOPS
    JOPS --- ---
    N_I:

ROBOTON:

kdyz mu daval tu "facku" tak typek uz byl vypnutej. On to od nej dostal pravackou
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    LEON_KOWALSKI: Gabi Garcia prohrála v BJJ i s Mackenzie Dern, takže Conor by ji samozřejmě sfouknul jak svicku
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    CAIDEL: obě sestry williamsky prohrály tenisový zapas s typkem co byl asi 500. V žebříčku a ještě si mezi hrama dal pivo a cigo
    ROBOTON
    ROBOTON --- ---
    N_I: mě to dost připomělo Oezdemira, ten taky podobnym facákem vypnul Manuwu
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    K tomuhle si vždycky vzpomenu, jak jsem kdysi viděl rozhovor s nějakou elitní českou tenistkou (už nemám nejmenší tušení která to byla, ale prostě v té době třeba ve světové desítce) a ta měla přítele taky tenistu - ale hrajícího v ČR nějaký řádově nižší level - přebor či co já vím co mají v tenise vlastně za soutěže :). A nějaký novinář se jí tak z legrace zeptal kdo jako vyhrává, když hrají proti sobě. A tenistka posmutněla a řekla, že je to přece jasné, že si proti němu skoro ani neškrtne. (a že tenis už má tyhle experimenty taky za sebou, viz. kingová vs. briggs)
    N_I
    N_I --- ---
    jen postreh, prislo mi ze Stafek netrefil vubec, ani trochu, aby nekdo takto usnul. Je mozny usnuti nahrat? Nebylo to jen show pro divaky? Predem sorry za mozna debilni dotaz.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    e, co to resite za picoviny :) mezigenderovy fajty vubec nedavaji smysl, stejne jako ve kterym koliv jinym sporte. Tady mate seznam, kde se to jakztakz da a nic moc upolovyho (krom plazovyho ragby...) tam nevidim, protoze to je proste blbost a nikdo racionalni nad tim vubec nemusi premejslet.

Seznam smíšených sportů – Wikipedie
    Seznam smíšených sportů – Wikipedie
    https://cs.wikipedia.org/wiki/Seznam_sm%C3%AD%C5%A1en%C3%BDch_sport%C5%AF

Otazka: mel nekdy Vemola zapas proti nekomu, kdo mel takhle siroky postoj jako karate verze Végha a stridal guardy?
    MASTA
    MASTA --- ---
    LEON_KOWALSKI: V bjj si to dovedu predstavit :) ale jak rikam je tam asi 50 kilo nepomer ve prospech Gabi ..
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    MASTA: Tak kdyby si to třeba rozdala Gabi Garcia v BJJ s Conorem, tak by ho myslím spolkla jak misku ovesné kaše :-))
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    MASTA: přesně jak píšeš cirkus....Ale i v cirkusu bývají kvalitní vystoupení. v podstatě jde o to, že ve většině sportů to ofiko možné není a třeba v MMA se to nastavit tak, aby ta šance byla 50/50.
    MASTA
    MASTA --- ---
    KEIKIN: A jaka je pointa toho? :) budes hledat dost spatnyho chlapa aby potrebny subjekt dokazal vyhrat? Takovej cirkus uz mame, rikame mu Oktagon MMA :)

Me by to zajimalo jen za predpokladu, ze oba souperi maj podobnou uroven, ale v tu chvili zenska proste nevyhraje.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    MASTA: hm, tak u některých sportovkyň je hladina mužských hormonů zvýšená. Chápu jak to myslíš, já to bral spíše jako pohled ne úplně sportovní (fighter proti fighterovi). Víš jakože nějaký tahák do cirkusu, něco jako projekt XY, kdy jedna trénovaná fighterka dostane chlápka z nižší váhovky, řekněme začátečníka.
    MASTA
    MASTA --- ---
    KEIKIN: Je to nesmysl. Zensky telo neni fyzicky vybaveny na boj jako chlapsky, sila i odolnost je uplne nekde jinde. Nerikam ze zena nemuze nikdy vyhrat, ale budou to sporadicke vyjimky. Na videu nize to taky zkouseli, Lucie Rijker byla svyho casu naprosto top zavodnice a nemela uz zadnou souperku, tak zkusili tenhle experiment...

Lucia Rijker vs Man
    http://www.youtube.com/watch?v=X2QgDWSfQik
    RAVNOS
    RAVNOS --- ---
    KEIKIN: myslim, ze je to picovina. vnimam to tak, ze muz v tomto fighte ma vzdy moznost stratit ovela viac nez ziskat. ked vyhra, OK, fajn, sundal si zenu, "si sikovny" a ked prehra, tak to bude na nete nieco v style "Karlov most".
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    Zajímalo by mně, co si myslíte o mezigenderovém fightu. Já vlastně ani nevím, jestli jsou nějaké omezení nebo ne. https://www.youtube.com/watch?v=I7i0wfEhAJU Dokážu si představit matchmaking udělaný tak, že šance jsou 50/50.
    MASTA
    MASTA --- ---
    BAMBUSARNA: každej bojovník nemusí být přece pokornej samuraj ne? Karlos hrál roli zlouna, ted si to kvůli tomu odsírá, ale myslím že ho to dostalo do pozice kam se většina českých bojovníků nikdy nepodívá...

Já taky radši sleduju ONE FC
    Shows Of Respect | ONE: MASTERS OF DESTINY
    https://www.youtube.com/watch?v=Vmg7cxU-FXo
    BAMBUSARNA
    BAMBUSARNA --- ---
    BIOBOID: Všeho moc škodí. Slovo Pokora ti nic neříká.. Pokora respekt k bojovému umění patří.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam