• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    BIOBOID: v kolik jde pirat cca ?
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Na XFN uplně prázdno...
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Ale no tak. Co ty mínusy. Vy jste to neviděli? V postoji skoro nic. Sice ho často a úspěšně házel, ale pak zas nic. Pár nadějných okamžiků, ale jako horší výkon jsem od něj neviděl. Normálním svým výkonem by toho rusa porazil.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    CHEWBACCA: Prohrál, protože nechtěl soupeři ublížit ;-) (nedal ani ránu)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Šampion Oktagonu na kolenou! Kozma v Rusku prohrál, jeho vítězná série končí – VIDEO
    https://www.top-fight.cz/...ou-kozma-v-rusku-prohral-jeho-vitezna-serie-konci-%E2%80%93-video-/1805/
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    TIGRE: já mám dycky u těchto páčení "strach" aby mu nezlomil něco.
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    KEIKIN: vidět ho pracovat na zemi je krása já jakkoliv mám pro grappling slabost, tak většinou to hledání pozic je divácky neatraktivní. Tohle mě ale krutě bavilo.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    tohle je moc pěkný zápas. Celou dobu jsem čekal, kdy Neiman dostane KO, ale ty nožní páky má neskutečný. https://www.youtube.com/watch?v=QzaDThZbm_o
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Tak samozřejmě. Většinou se dávají čtyři bonusy - fight večera pro dva, sub večera a KO večera, ale není to striktně dané. Když třeba není žádný zápas hezký, tak dají čtyři individuální bonusy, když nejsou pěkné submise, dají se dvě KO a tak podobně.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Takze oba :-)
    METAK
    METAK --- ---
    Fight of the Night: Rob Font vs. Ricky Simon

Performance of the Night: Bryce Mitchell

Performance of the Night: Makhmud Muradov
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Tak prdlajs twister

LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    BIOBOID: zapas byl zastavenej když byl Overeem ve stoje. Ten ret měl samozřejmě dojebanej, ale Lawler s tímhle šel normálně do pátého kola s Rorym. Je to proste blba situace, kdyby to Jairzinho ukončil, neřeknu nic, ale takhle je to divny. Ale fandím Overeemovi tak jsem salty jak svine...
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    METAK: jo, tohle je skoda.
    METAK
    METAK --- ---
    Francouzský talent nedal Buchingerovi šanci! Slovák prohrál titulový souboj | iSport.cz
    https://isport.blesk.cz/...uzsky-talent-nedal-buchingerovi-sanci-slovak-prohral-titulovy-souboj.html
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    ROMMIE: Takže by sis představoval, aby ho po gongu 2 minuty budili s úsměvem až k oku a pak mu zvedli ruku?
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    CYBERKOTLIK: byly to poslední 4 sekundy pátého kola a Overeem byl ve vedení 4:0 nebo 3:1 na kola
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    MASTA: Ano, dostal. Má ho samozřejmě Mitchell za ten Twister, to byla jasná věc a Mach za KO. Fight večera Font vs. Simon.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MASTA: aha, mas pravdu, ja cetl pak uz v poledne jen nadpis clanku :-) tak aspon happyend pro nej
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam