• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    MASTA: No, něco podobnýho jsem asi 10 let zpět v sebeobraně (ale zrcadlově) v Brně na nádru udělal (šel na mě a dvě kamarádky s teleskopem) a naštěstí mám kamoše na správným místě, jinak by to bylo za těžké ublížení na zdraví (zlomená čelist a nos). Ten vocas byl vysmaženej vůl a my jeli z divadla a částečně to způsobil jeho teleskop v jeho ruce mojí nohou na jeho ksicht. Naneštěstí jsem měl hodně tvrdej podpatek na společenských botách, na boso by dostal spíš pleskanec na ten teleskop a já mohl mít klidně po patě / nártu. Nemám rád násilí, ale tak nějak instinkt. :/
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    CAIDEL: machrovinky, machrovinky... jen blazen udela mimo treninly cokoliv pri cem je hlavou dolu
    YGGDRASSIL
    YGGDRASSIL --- ---
    MASTA: nejlepsi ze vseho je ten zvukovej efekt, jak kdyz stipes polena:)
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Auvajs...

Grappler Left Paralyzed During After Flying Armbar Attempt - Grappling Kingdom
    https://grapplingkingdom.com/grappler-left-paralyzed-during-after-flying-armbar-attempt/
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    ROMMIE: jo, ja mysim celkove, potencial ma
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    Muradov co mel mit fajt v Brazilii bude nakonec zapasit na 249 prej, coz bude hezci akce asi... a bude mit i sikovnyho chlapika docela nebude? (nevim) kdo je ten Roberson??
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    MUTOID: skoda to je, ale vždyť se téměř nikam neposunula
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    METAK: Pudilky je fakt skoda, ze tam nevydrzela.... na Dvoraka jsem zvedavej, ten narozdil od predchozich vypada ze se snad udrzi
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MASTA: puvodne byla v "recent cuts", ted ji soupnul do "inactive", coz je kategorie pro ty co nezapasili dlouho, coz nedava smysl. Ale pisou to i jinde, takze hadam tam ma jen bordel... ;)
    METAK
    METAK --- ---
    Potvrzeno! Pudilová definitivně končí v UFC, Dvořák zná prvního soupeře | iSport.cz
    https://isport.blesk.cz/...otvrzeno-pudilova-definitivne-konci-v-ufc-dvorak-zna-prvniho-soupere.html
    MASTA
    MASTA --- ---
    EVILMIND: A kde tam je v tom clanku? Jsem slepej? Coz je klidne mozny :))
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    Tak co, Oktagon, Invicta, nebo Bellator?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Pudilova out

Complete, updated current UFC roster list - Bloody Elbow
    https://www.bloodyelbow.com/2013/1/29/3928296/ufc-roster-current-list-fighters
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Zacina mi pripominat GSP na konci kariery. Hraje sachy a podle toho je to i zabavny sledovat. Pral bych si videt jeste aspon jednou staryho Jonese - ale dokud bude champ tak to asi nehrozi :(

A jsem jedinej komu prijde divny, ze jsou prvni dve kola na tech score cards predtisteny?! lol
    HEDIS
    HEDIS --- ---
    BIOBOID: Strašné. Podle mě co Jones předvedl stálo za hovno. Juice him up a pak možná bude jako dřív.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Kazdopadne po tomhle zapase je imho jasne, ze predstava Jonese v heavyweight je fakt jako usmevna. To by mu muselo UFC fakt hodne peclive vybirat soupere, aby tam nebyl pro smich.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam