• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    Fotky, videa, termíny konání, oblíbení sportovci, osobní úspěchy, komentáře k zapasům, zákulisní drby: Oktagon,UFC,KSW,Bellator,M-1,Rizin,ONE...
    https://mmashare.fullfight.video/

b j p
    rozbalit záhlaví
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    CYBERKOTLIK: tak na ten bych si koupil lístek do VIP :-)))
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    LEON_KOWALSKI: to jej houby, kdyz uz tak kalousek vs babis:)
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    No, jako hlavní tahák večera bych dal titulový fight Krampol vs Bartoška a co event Vondráčková vs Bílá ;-)
    MASTA
    MASTA --- ---
    CHEWBACCA: Jeste budete radi za Marpo vs Rytmus :)
    HEDIS
    HEDIS --- ---
    CHEWBACCA: To čekali všichni a místo toho ..ču :D
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    U me taky !!
    Dana White chválí „chytrého“ šampiona Adesanyu, zato Romero u něj klesl až na dno
    https://www.top-fight.cz/...treho%E2%80%9C-sampiona-adesanyu-zato-romero-u-nej-klesl-az-na-dno/2065/
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Boze muj jenz jsi na nebesich

HEDIS
    HEDIS --- ---
    EVILMIND: Tragédie. První kolo jsme se díval v kuse a pak už jsem to proklikával.
    Místo toho JJ a Weili, to byla bitva jak cyp :D
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    CAIDEL: to rvou pokazdy kdyz je trochu vic rez :)
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    CAIDEL: + ja osobne bych to dal spis Joanne (1 kolo remiza, 2 pro Z, 3+4 pro J, a 5 spis remiza)
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Jinak tedy Zhang a Joanna velice pěkný fight, ale i tak jsem úplně nepochopil tu fascinaci komentátorů kteří pořvávali že je to nejlepší fight v historii a zaručený hall of fame materiál. Takže mě tím dost srali. Parádní akční řežba, to ano, ale tu správnou epičnost jsem tam nějak neviděl (třeba nějaké speciální zvraty apod...)
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    No, v USA se rozhodně našli i profifighteři co to nabodovali pro Romera (mj. Gaethje, Sterling, dos Anjos). Média pak 11-6 Adesanya, takže bych to za úplně jednoznačné nepovažoval. (za mě asi 48-47 Adesanya, ale popravdě vlastně moc nevím, co se dělo v druhém kole, jestli vůbec něco :)
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    EVILMIND: :D :D :D tye ajo!
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    se mi libilo co pod jednim videem nekdo psal, ze to prvni kolo bylo jako na playstationu, ale romerovi nezapojili ovladac :-)
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    MUTOID: role byly dany od zacatku,tesil jsem se ze bude nejaka pekna sniper pracicka od israela, bohuzel ank teda moc ne :/
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    BOBESH: prave, zenskz daly ohromnou palbu, super fajt jak ma bejt... obe masiny co do toho slapou, srdcarky, za me to bylo 50/50 ale o titul se na to nehraje holt :D
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    BIOBOID: tak jako byl byl blbej kdyby s nim sel na brawl... proste divnej fajt a dalo se to i cekat
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    MASTA: romero vyhral svuj vlastni imaginarni a vnitrni fajt mozna.... vyjhrat ho nevidel nikdo... pretaktizoval asi nebo co to melo bejt nevim
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    MASTA: Tak chápu optiku, že vyzyvatel by měl... asi Romero prohrál na body...
    Ale má pravdu v tom, že před nim Adesanya poslední dvě kola utíkal, doslova zdrhal jak uličník před 42letym strejdou... Adesanya 20 lowkicků jinak nic, Romero párkrát trefil a v šampionskejch kolech byl aktivnější.... asi za to myslel...
    MASTA
    MASTA --- ---
    Jsem nak zaregistroval ze Romero je nasranej, on si fakt myslel ze vyhral? Nebo tady ho nekdo videl vyhrat? Koukanim na soupere se zapasy nevyhravaj..
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    pfff. kuci si nechteli ublizit! :)) jako to byla fakt tancovacka. jinac sem poprve mrknul na zeny a to byl masakr.aspon pro me
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam