• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    LUCIEN: Leží to na Youtube, takže se můžeš podívat :)

Ale řekla mu, že to prý dělá úplně vždycky (což není pravda).
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Teď jsem se na to podíval a jsou za mne dvě možný varianty, proč to vypadalo, jak to vypadalo:
    1.) Velmi nízké zápasové IQ Lucky, totální dilentatismus a selhání jejího týmu (příprava, taktika, průběh zápasu....)
    2.) Sázení........

Mně teda Lucka nikdy nějak motoricky neoslovila (něco jako Karlos), ale srdce, sílu a kondici měla vždy brutální, v přestřelkách byla silná a díky tomu pro UFC zajímavá.
    V taktické přípravě a reakci na průběh zápasu to nikdy nebyla nějaká výstavní skříň (stálo ji to rozhodně smlouvu v UFC), ale zdá se mi divný, že by to bylo až tak špatný......
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    CAIDEL: A co mu rekla? Sorry, nekoukam na Oktagon.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    ROMMIE: Vždyť si ho vyndavala z pusy při každý minipauzičce, i na začátku si ho nandavala až v úplně poslední moment při startu, komentátoři tam o tom mluvili a i se jí na to Novotný po zápase ptal.
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    CAIDEL: co s chráničem zubů? Jinak ad nervy, já nevím, jestli se podelala z mladý holky potom co byla v kleci s Carmouche, Aldanou, A. Shevchenko a dalšíma, tak je to docela úlet.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    ROMMIE: Jasně, nebylo to full MMA, takže chtěla soupeřku na zemi mlátit a nemohla a bla bla... a to jí třeba nenapadlo, že by soupeřka na zemi taky mohla začít mlátit jí? Jako házela tam s ní hlavně na začátku dost brutálně. A mít takhle chycený některý ty submise (hlavně v prvním) a nedotáhnout je, to je taky o něčem.

To se změnou trenéra je už pár let takovej evergreen, ale spíš mě docela zajímalo, kolik lidí v diskuzích řešilo, jestli prostě normálně nebyla kvůli nervům na nějakejch oblbovácích (a to s tím chráničem zubů taky dost nezvyklé).
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    LEON_KOWALSKI: předpokládám že ani důvod ke změně nevidí, teď z toho zápasu dělá ze to byla jen exhibice takže je to jedno. Vůbec neřeší že dostala naloženo, ale že to nebylo full mma.
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    Ve sportu to rozebírají víc

Nemastná Pudilová s brutálním potenciálem. Pohřbívá kariéru, padá do propadliště dějin? - Sport.cz
    https://www.sport.cz/...lova-s-brutalnim-potencialem-pohrbiva-karieru-pada-do-propadliste-dejin.html
    ROST_A
    ROST_A --- ---
    ...on to asi neni jenom trener. A to pak jde docela blbe.
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    ROMMIE: tam už k žádnýmu posunu nedojde, nulová sebereflexe... souhlasím - řekl bych, že změna trenéra by jí prospěla. Teda tohle si myslím už jejího druhého zápasu v UFC.
    RAVNOS
    RAVNOS --- ---
    mne pride v tych rozhovoroch po zapasoch celkom chytra.. skoda, ze to je pravy opak toho,co predvadza pocas zapasov.
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    LEON_KOWALSKI: tam už k žádnýmu posunu nedojde, nulová sebereflexe, za rok se tu bude smudlat s amaterkama v Oktagonu a bude si stěžovat že je tezky hledat motivaci.
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---

Z Pudilové v rozpacích. Tragédie to není, ale měla jsem problém, uznává - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/...-pudilova-oktagon-underground-mma-ufc-tereza-bleda.A200531_153832_sporty_rmp
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    MASTA: Vecer v pul devaty na o2 jsem na to zvedav. Takze uz zadnej spoil pls :)

LUCIEN: prijde mi to cely nestastny :)
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    CHEWBACCA: Neni trochu divny, ze by manazeri, ktery maj prachy z kazdy smlouvy, Lucku podvedli? Vzdyt to nedava smysl proc by to delali...
    MASTA
    MASTA --- ---
    CHEWBACCA: Tak vcera se mohla predvest proti amaterske juniorce a stejne nic nepredvedla. Tezke souperky mela ale je otazkou jestli by to hralo roli.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Ja ji teda neznam osobne ale jestli opravdu doslova tekla to co je v clanku tucne zvyrazneno, tak nechapu jeji brekot. Hlavne to ze ji mng staveli s top10 zapasnicema. Kdo to ma ?

https://sport.tn.nova.cz/clanek/pudilova-mela-zustat-v-ufc-ale-manazeri-ji-vrazili-nuz-do-zad.html
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    No, Lucka s Erdelyim to dostává slušně od fanoušků...
    MASTA
    MASTA --- ---
    Chybi mi tam moznost, bavi me postojove discipliny a ne paskvil Underground :)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---

Oktagon Underground

22 hlasy od 22 respondentů

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam