• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    GEG: já nevím, jakože Denisa kterej byl v kleci s Gustaffsonem nebo Manuwou nikdy neviděl level jako Oezdemir? Jako Oezdemir je dobrej a vidím ho jako favorita, ale zas je to někdo kdo má v ufc 5-3 a když vyhrál tak nějakým podivným boopem
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    MASTA: kdo adoruje jeho boj s rukama dole? Já vidím že mu za to všichni včetně jeho trenérů nadávají a všichni tipuji na vítěze Oezdemira?
    GEG
    GEG --- ---
    MASTA: Jo ted sem zrovna poslouchal analyzu nejakyho amika s komentarema jako “shit boxing” a podobne :)

Ja mu uprimne preju win, ale nevim zda s Rizin pristupem to je realny, Oezdemir je zkratka uplne jinej level nez Denisa kdykoliv videl, tak jen doufam ze to nepodcenili a adekvatne se podle toho zaridili... i kdyz o tom uprimne trosku pochybuju.

Nicmene jak jsem psal, prej mu to a snad to nejakym zazrakem da ;) a nebo systematicky a zodpovedne a o to vetsi radost budu mit
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    MASTA
    MASTA --- ---
    BIOBOID: No kdyz poslouchas zahranicni podcasty tak to co tady u Prochazky vsichni adorujou, jako boj s rukama u pasu na reakci atd, tam komentujou jako total nedostatek techniky a ze takhle by to vypadalo kdyby do ufc prisel spickovy sportovec z jinyho sportu... super altet s nulovou technikou.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    A Aldo dostane....

A Masvidal předvede miracle a bude nesmrtelnej :-)
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Když jsem si dneska projížděl rozhovory Procházky a jeho kouče, tak z toho dobrej pocit rozhodně nemám...

Procházka nedokáže říct silný stránky Oezdemira, jakože on v ničem nevyniká, jeho kouč vysvětluje, proč zrovna Oezdemir tak prazvláštně skoro bez argumentu, na otázku proč nezvolili pomalejší cestu, argumentuje divně, že v případě prohry s Oezdemirem by to nebylo tak hrozný jako s někym TOP10+, navíc Jirka je prý v neofiko žebříčku 13ka, “takže to dávalo smysl”, na otázku, jestli ty zápasníky, mezi kterými vybírali, nakoukávali, tak to ne, vždyť je tak zhruba všechny znaj a vyšel jim tak nějak Volkan....

Přijde mi to takový dost naivní a nedomyšlený obalený jakože do pozlátka sebevědomí...

Tam prostě jdou zkusit štěstí a myslej, že změna postoje, aby Volkanovi ztížili calf kicky, je zásadní strategický game changer a že to tam Jirka zas nějak udělá...
    Uf, no nevim nevim....

Každopádně za mě největší zápas českého mma historie a nemůžu se dočkat.
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    METAK: jojo, to bude asi nejlepší, díky
    METAK
    METAK --- ---
    CHOTOUCHOVAK: voyo.cz 159kc na mesic
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    Ahoj, nějakej tip, kde si zaplatit dnešní přenos? Ideálně česky, takže Nova a jeden den (max měsíc). Koukal jsem na nějaký možnosti, ale radši bych něco ověřenýho. Díky moc
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ROMMIE: ja se tesim! urcite na nej je pripravenej. to,ze to vzal par dni pred, v tom nakonec asi roli hrat nebude
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    BOBESH: jako to bych chtěl vidět no, Jorgeho uvalel i Maia, wrestler jako Marty by neměl mít problém pokud si nebude chtít hrát na strikera, tam by ho Mas přejel, protože má na rozdíl od Colbyho ránu
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ty cisla. toe kurz? jakoze se vic veri Martymu Usmanovi? Chorhe ho prejede!! :))
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Things Get Crazy On The Gamebred Yacht | Fulltime Fighter
    http://www.youtube.com/watch?v=dhqDKgIsYMw

pohonil jsem, vstavam :))
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    BIOBOID: jo, bude to uzpusobeny pro amiky jsem nekde cet myslim
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Jak to bude časově? Stejný jak US eventy, tzn Procházka něco kolem 3:00?
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    btw ufc 251 vsechno zly k necemu dobry. chorhe bude mit dyztak aspon vymluvu. 6 dni pred fightem nastup :)
    MASTA
    MASTA --- ---
    CAIDEL: Jo je to tak. Ty tri udery za kazdy poraz uz byly na semifinale v Praze... postupne to menili ve prospech zemaru.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    MASTA: S pravidlama určitě šachovali. Teď nechávali porazy i pokusy o submise jet daleko déle a taky podle všeho počítali 3 signifikantní údery za jakýkoli, i podle nich nedotažený poraz, což se předtím nedělo, nebo o tom aspoň nikdy nemluvili.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam