• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    TIGRE: já si ale myslím že on to bushido blaboleni bere vazne:)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    TIGRE: ja mu to blaboleni i verim, resp. na tyhle urovni uz musis bejt dost magor, abys predvadel takovyhle vykony a myslim, ze i von tomu veri, tak mu fungue presvedcovat ostatni...ted spis jak dlouho mu to vydrzi, nez ho prachy, media a devky vrati zpatky na zem :) treba ten titul fakt urve.
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    Jinak můj názor na Procházku je ten, že i když je v něčem lopata, tak je přirozený talent v sebemarketingu. Jak si zvládl obtočit kolem prstu japonce s tím bušido blabolením, tak si teď obtočí amíky tím svým divokým stylem ruce jak u pásu s koltama a výzorem nastrelenýho pikaře se spoustou spastických pohybů. Teda pokud mu to bude zapasove vycházet :)
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    LUCIEN: v Rizinu měl takovou japonskou tetku, která mu překládala z jp do čj. Vždycky tam měl po zápase v češtině ty svý monology na musašiho.
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    BIOBOID: hele, i z laickýho pohledu mi to přijde jako z 80 % bullshit, kdy se někdo snaží dát Procházkově živelnosti logiku a smysl. Ale už jen ten fakt, že se o to někdo snaží, mě baví a je mi sympatický, ale je to takový mód jako, když víš, že Bůh není, ale vlastně bys chtěl, aby byl. Ale poctivě jsem to dočetl :)
    SCIFI
    SCIFI --- ---
    BIOBOID: Letiste je jeste v tehle dobe celkem mrtvy, takze tam skoro nikdo nebyl a spis starsi rocniky, takze nic moc. On mel ale dobrou naladu a s kazdym se zdravil :)
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    SCIFI: Reakce lidí byla nějaká?
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Ty komentare pod LUCIEN jsou nektery dobry, namatkou:

- He barely speaks English but still makes more sense than Jon Jones he just want to punch people in the face just what we want from a fighter.

- Dana White just got another star. He looks like Liam Hemsworth, he's funny, a bit goofy, and has near Ngannu punching power. I love the young man already... I wish him the best of luck.

- Now BJP vs JBJ! LET'S GO!
    SCIFI
    SCIFI --- ---
    Ted jsem potkal Prochazku na letisti, kdyz se vratil, ale blbec js se ho zapomel zeptat na ty rukavice sakra :)
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    EVILMIND: ma proste anglictinu naposlouchanou, dobre naucenou, ale nikdy poradne nemluvil. Mel jsem to uplne stejne. Staci stravit nejakou delsi dobu v cizine a rychle to naskoci. Tipnul bych si, ze tahle uroven v Rizinu stacila, co vim, tak v Japonsku se s anglictinou stejne moc nedomluvis. Kudos za to, ze kasle na tlumocnika a zkousi to sam.

Pevne doufam, ze se zacne pripravovat v cizine. Dvere si otevrel, ale obavam se, ze pokud bude trenovat jen tady, rychle si je zase zabouchne.

Jiří Procházka: I Saw Every Punch | UFC 251 Fight Island (Post)
    https://www.youtube.com/watch?v=-0eFFbh4UFA
    MASTA
    MASTA --- ---
    BIOBOID: Cte se to dobre ale jako dlouholety trener se tomu musim fakt usmivat... ale historii pisou vitezove no :)
    METAK
    METAK --- ---
    CAIDEL: tak to ja rozhodne taky ne;)
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    CYBERKOTLIK: Tak dramaticky bych to neviděl. V polotěžké je sice Procházka jediný s podobným přístupem, v UFC jako takovém však nikoli - a v porovnání třeba s MVP z Bellatoru je to ještě celé hodně slaboulinký čajíček :)
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    CAIDEL: asi celkem jo, nicmene pro lidi co nikdy nevideli ten jeho samuraj-art-shit byl dost sok:)) Na me to pusobilo podobne, jako kdyz byl poprvy v K1 nejakej ten mongolskej borec a metal tam kicky do hlavy behem kotrmelcu apod :))
    O.Novotny to tenkrat komentoval slovy: "vida co se trenuje na mongolskych pastvinach" - stejne tak si asi rikaj v UFC, coze se to u nas jede za silenosti:)
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Podrobný rozbor: Co se stalo v souboji Procházka vs Oezdemir? | Shorties
    https://www.mmashorties.cz/...p/2020/07/13/podrobny-rozbor-co-stalo-v-souboji-prochazka-vs-oezdemir/

Někdo se hodně nudil, ovšem nutno říct, že mě to strašně bavilo číst, taková “elektronická tužka”, má to potenciál...
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    PLOMBDENTIST: Plus mínus sedí. Na FightMatrix se posunul na devítku (tuším ze čtrnáctky), ale to je celosvětový ranking a v TOP 10 jsou i dva z Bellatoru, takže čistě v UFC taky sedma.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    METAK: No a já mám právě za to, že se žádné 3x víc nekonalo a v Rizinu blbnul v některých fightech úplně stejně včetně všech těch opiček okolo. Ale nějak do krve se o tom hádat nehodlám :)
    METAK
    METAK --- ---
    CAIDEL: ja nerikam ze delal neco jinyho nebo nejak jinak ale proste vsechno tak 3x vic nez kdy jindy,proste rozjel total crazy show a vyslo to!! Ja sem jenom rad,byla to bomba a zapas na ktery se bude jeste dlouho vzpominat ale rozhodne bych ho nehodnotil jako tipycky Prochazkuv zapas;)
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    METAK: Hmmm? Mě to přišlo jako naprosto typický Procházkův zápas.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam