• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    Fotky, videa, termíny konání, oblíbení sportovci, osobní úspěchy, komentáře k zapasům, zákulisní drby: Oktagon,UFC,KSW,Bellator,M-1,Rizin,ONE...
    https://mmashare.fullfight.video/

b j p
    rozbalit záhlaví
    YGGDRASSIL
    YGGDRASSIL --- ---
    MASTA: nojo, narusty, vsak nas umira tolik, ze budeme mit stejne prazdny telocvicny :D
    MASTA
    MASTA --- ---
    LAUNCHER: Sak sport si to prosadil, hraje se bez divaku. Ber nech bejt. Ale ono je to fuk, s narustama pres 5k denne, nas stejne do tydne zavrou vsechny.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    N_I: Ad pan Ruzicka, Mawar:

Prijde mi, ze mluvi umerne svemu klackovitemu veku. Preferoval bych to jinak, ale nemam mu to za zle.

Vychovovam dve předškolní deti a bez urazky, doufam ze jejich vzorem nebude zadny MMA bojovnik, ale spise nekdo ze zajimavejsich oboru: veda, business, medicina, you name it.

K tomu me pan Ruzicka bavi, coz se o spouste jinych vzornych sportovcu rict neda. Proto si jeho a jemu podobne pustim a jine sede mysi nepustim.

Mam rad i ty "nenamyslene", nebo "hodne kluky/holky", ale opet, jsem rad kdyz umi necim zaujmout.

Vzhledem ke sledovanosti tech zabavnejsich fighteru se domnivam, ze stejne to ma vetsina divaku.

Ad pan Novotny:

Nevsiml jsem si, ze by nekde ve videu plakal.

Jeho kritika a argumenty mi prisly vecne, take nerozumum tomu, proc se do aquaparku nebo divadla smi a na MMA nesmi. Jeho info ze si to sport neumi prosadit mi prislo jako cloveku mimo branzi zajimave.

Ze je z toho frustrovaný chapu, je otazkou jaky hrdina bys byl treba ty v jeho situaci.

Takze dovol abych Ti poskytl dukaz sporem: Mne to zajimalo. Mozna to zajimalo i nekoho z dalsich 27tis shlédnutí, ktere video zatim ma.
    N_I
    N_I --- ---
    N_I: pravej opak kuby je mawar...vcera v mma letem svetem...kde to byla smes breceni novotnyho kery uz nemuze zajimat fakt nikoho...ale dojem z ruzicky...pokud on bude vzorem pro kupu mladejch...potes prdel.../ ikdyz chapu proc muze velkou cast lidi bavit /
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    Vážení, nezdálo se vám, že je Primera něčím nakoplý ? Tím nechci omlouvat prohru Gábora, jen mi to tak přišlo z pohledu diváka.
    N_I
    N_I --- ---
    tichota fakt borec, i kdyz promluvi!!!...snad mu vydrzi zdravy a chut! fandím!

OKTAGON 16: Tichota vs. Tripšanský
    https://www.youtube.com/watch?v=sGKvBNI0-TY
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    ROMMIE: Údiv komentátorů, že to ve vrcholovém MMA viděli poprvé v životě byl rozhodně nefalšovaný :))
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    CAIDEL: já zboznuju jak se ty holky na tohle nechávají odklepat :D už jsem to viděl v Oktagonu, teď znovu.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    ...a jenom doplním, že je to volně na YouTube a hned první fight.
    Monster Energy Prelims | Bellator 247: Kielholtz vs. Jackson
    https://www.youtube.com/watch?v=mkMY-xKUZH4
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Slovenka Chochlíková včera dost zábavný Bellator & MMA debut :)
    HEDIS
    HEDIS --- ---
    BIOBOID: Ale jo, dělal tam šaška.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    SCIFI: Měl takový respekt z jeho pohybu a kontrů, že prostě nic nepředvedl, ale vůbec nic...
    SCIFI
    SCIFI --- ---
    hm, tak asi jo no, jen se porat nejak nemuzu zbavit pocitu, ze Costa byl "vyrizenej" uz predem...
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    SCIFI: Vlastně sis odpověděl sám: srovnávat s nižšíma váhama nejde. Tady lítaj bomby. Costa byl rozebranej na součástky a už to nemělo smysl dál prodlužovat. Bender naprosto skvěle.
    N_I
    N_I --- ---
    SCIFI: zrovna u matche, kde to je na jednu branu, uplne, az se Dana a vsichni divi jak moc to je a bylo na jednu branu.......jak costa predvedl malo...se divim dost, velice... ze ses divil....to by jeden necekal...fakt :)

spis sem se dival na staredown a costa neskutecnej zmrd..dobre ze dostal nalozeno...

Adesanya vs. Costa staredown turns into belt-throwing madness ahead of UFC 253!
    https://www.youtube.com/watch?v=TX7qOqXPCSY
    SCIFI
    SCIFI --- ---
    N_I: hm, mozna proto ze mi Costa "naprosto prejetej" uplne neprisel, nebo jsem v lehcich vahovych kategoriich videl vetsi rezby, kdy se po takove situaci ne jednou zvedli a treba dokazali i otocit... ale rozhodci je rozhodci, urcite vi co dela :)
    zajimavy, ze se nekdo divi, ze se jinej divi...
    N_I
    N_I --- ---
    SCIFI: Proč by měl umřít? Dostal dělo kerýho poslalo k zemi, když šel k zemi byl už durch z těch přesných kontrů, rozhodčí se dívá na ground and pound costa má oči v sloup, rozhodčí to ukončuje protože by mohlo dojít k dalšímu zranění, už měl dost...na to jaký měl kecy..naprosto přejetej....
    zajímavý---že se tomuhle ukončení někdo diví...
    HEDIS
    HEDIS --- ---
    SCIFI: Vždyť ho Israel rozkládal celou dobu. Nemělo smysl to prodlužovat.
    SCIFI
    SCIFI --- ---
    N_I: proc by mel umrit? protoze dostane par pestovek (na ktery je zvyklej) do krytu? Mozna asi Costu neznam dobre a fakt byl uz vyrizenej :)
    N_I
    N_I --- ---
    SCIFI: proc.kreten?co tim.myslis? radsi bys aby costa umrel?
    SCIFI
    SCIFI --- ---
    wtf titulovej zapas? co si o tom myslet? bud rozdil tridy nebo je rozhodci kreten?
    Israel Adesanya vs Paulo Costa "FULL FIGHT" Highlights HD UFC 253 Middleweight Championship Bout
    https://www.youtube.com/watch?v=lB3Wnmw79nE
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam