• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    Fotky, videa, termíny konání, oblíbení sportovci, osobní úspěchy, komentáře k zapasům, zákulisní drby: Oktagon,UFC,KSW,Bellator,M-1,Rizin,ONE...
    https://mmashare.fullfight.video/

b j p
    rozbalit záhlaví
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BOBESH: dobre sel o dve vahy niz, ani nevypada jako stejnej clovek jako na zacatku :-))
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Jared "The Killa Gorilla" Cannonier Highlights 2020
    https://www.youtube.com/watch?v=cNa2sOH9ZGA
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Khabib vs Gaethje! GSP Predicts Winner...
    http://www.youtube.com/watch?v=ZOAOdU2tCV8
    N_I
    N_I --- ---
    BOBESH: mam rad oba, lehce vic fandim justinovi, ale eagl ho asi stejne uvali jako vsechny..nebo bude prekvapko? a vic postoje?
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    fandim zviratkum! eaglovi a gorile! :D tesim!!!
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    BIOBOID: Mohl by to být pro Khabiba velmi dlouhý a nepříjemný večer, pokud jeho dosud schovávaný a prý skvělý wrestling bude to hlavní překvapení večera.

To, co předvedl Justin proti Tonymu, bylo .... velkolepý...
    (uvolnili to)
    UFC 254 Free Fight: Justin Gaethje vs Tony Ferguson
    https://www.youtube.com/watch?v=eT7In0pjz_4
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    LUCIEN: Já myslím, že by nemusel přijmout jeho auru a neposrat se.
    Ale i tak bych řekl, že Tony zespodu by Khabibovi nechutnal víc.....
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    CAIDEL: dík za přehled, s tím GM3 jsem to přečetl blbě a Buckley ho jsem přehlédl :))
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    ROMMIE: Holland je teď docela slušný jméno - v žebříčku je čtyřicítka (Muradov #42), ale Holland je známější než by jeho pozici odpovídalo. Mimochodem, s tím GM3 vyhrál a má teď tři výhry v řadě - a v srpnu porazil TKO Joaquina Buckleyho který je od minulého týdne jaksi kurva známej :)

Je to poměrně neortodoxní striker, ale upozornil na sebe hlavně teď v časech Covidu bez diváků a to tím, že je v kleci hrozně ukecanej. Během fightu vlastně nonstop něco hlásí - připomínkuje svoje techniky, chválí soupeře, povídá si se soupeřem i s rozhodčím, dělá tak trochu sám sobě komentátora.

Takže za mě dobrý soupeř.
    METAK
    METAK --- ---
    GEG: pri sparingu si zlomil prst na noze
    GEG
    GEG --- ---
    BIOBOID: co se stalo s Jotkem?
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    BIOBOID: už jsme čekal že mu dají někoho s rankingem... Hollanda jsem v životě neviděl, vidím akorát že prohrál s GM3, žádnýho jinyho soupeře neznám. Trochu zklamání...
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    BIOBOID: Nemyslím si, ale vsazeno mám na Justina. :)
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    A už jen 6 dní do první Khabibovy porážky....... :-)
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Myslím, že zde padne kosa na kámen...

BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    :-))))
    NAKASHI
    NAKASHI --- ---
    N_I: holt asi moc velky bomby od Chisory no
    N_I
    N_I --- ---
    omg ondra pala na podiu demosky na staromaku..:(
    N_I
    N_I --- ---
    jinak po tiskovce nejvetsi sympatak kalasnik!
    N_I
    N_I --- ---
    MASTA: a karlos jak tiskovce chválí vyjímku/ kerou vyjednal rittig/ pro oktagon a dělá z toho ještě halo misto pokory kdy ostatni drzej hubu a nemuzou nic...ouje..

Ja Novotnyho kdysi potkaval osobne, kdyz jsem orgoval box a on jeste "pouze" moderoval, vetsiho picuska by v okoli tohoto sportu clovek pohledal..co se arogance, svyho ego boostera a ja nic- to voni...nebyl ani trochu oblibenej...ale jmeno si udelal.....jako chapu ze proto si ho ivo vybral, je strasne pracovitej a dotahl oktagon daleko asi i prave proto...ale to ze vypadava komentar, zvuk, obraz...za to nemuze nejakej provider distribuce kodu voe.....meli asi osum turnaju to odladit a nic...nechapu lidi kery to porad kupujou a nepockaj si na zaznamy na tube treba...

pro lidi kery si to koupili a nic...treba uz ponekolikaty...musi bejt video kde pred zacatkem turnaje trsá dobrý lol.....meli sanci ukazat se, treba i projevit skromnost a solidaritu s jinejma kdo nemuze..ale ani tuk..civee..strasne svetsky....
    MASTA
    MASTA --- ---
    N_I: Jasny my za nic nemuzem a budem se byt za sve fanousky aby dostaly sve prachy zpet :))) fascinuje me ze tohle chovani nikomu nevadi
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam