• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    MASTA
    MASTA --- ---
    Denisa pry s Dominickem Ryesem jako main event v unoru. Zajimavy :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Hlavne bych vypichnul, ze takovy ty zaskoky na posledni chvili, jako Polak s bilanci 8/8, na ty nase hvezdne lokalni prospekty s klidkem staci...
    N_I
    N_I --- ---
    už jsou zápasy oktagon 17 na tubě, kozma asi zajímavej zápas ikdyž mate je nějak mimo svoji pohodu mě přijde, fíza taky slabá...divné...ale ten zbytek zápasů? zaplatit za to a ještě mi to blbnout...nebo ikdyby mě to šlo....civoe.. já bych za to peníze nedal.....chápu že je to těžký dělat zápasy když ti půlka fighterů zpozitivní...ale dívat se na to nedá. sorry...propad o dvě ligy níž zase....v atraktivnosti...nebo ten rittig zavelel že karlos musí na plac domluvil to nahoře a zbytek byl jen kompars...chm...
    TUZIDLO
    TUZIDLO --- ---
    Karaivanov na Twitteru

Team Denisa - něco velkého se chystá… více info již brzy.
    Team Denisa - something big is coming… stay tuned.
    #ufc #teamdenisa #mma #jetsaamgym 119 73

CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ten Kalašník baví po všech směrech, hlavně v tom rozhovoru

OKTAGON 17: Kalašník vs. Johnsen
    https://www.youtube.com/watch?v=yYsIROGT278
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    N_I: no to se právě nikdy nedozvíme :)
    N_I
    N_I --- ---
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    LUCIEN: Kdysi dávno ještě Gleison Tibau. Tam se snad i mluvilo o tom, že to měl dostat na body :)
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    N_I: Santos?
    N_I
    N_I --- ---
    LUCIEN: 3kola dal santos..a neukoncil ho
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    LUCIEN: Co koukam tak s nim taky jako jedinej vydrzel vsech 5 kol...
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    N_I: Tak nejlepsi proti Khabibovi mi snad prisel Al Iaquinta
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    N_I: nemám co rozporovat...je dobrej
    N_I
    N_I --- ---
    CHOTOUCHOVAK: netusim, vem si ze skoro cely kolo bylo necekane postoj a ani tam nenasel justin recept kerej mel z tonyho, timing, presnost, uplne mimo kdy khabib skoro vsemu uhnul a cemu neuhnul - ocelova hlava co on snese ufff jak nic, skoro prvni strh na zem, prvni technika a slus....cekal sem vlastne vic....to ten porier vydrzel ve finale nejvic...khabib opet spickove pripraven ten pohyb..odlet.
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    N_I: Mě furt nejde do hlavy, jak člověk kterej Tonyho utahal v pěti kolech, včera totálně nemoh popadnout dech v půlce prvního. Ta Kahibova aura musí bejt fakt neúnosná, to člověk asi nepochopí, než k němu vleze, ale přijde mi, že Tony je natolik magor, že by mu to do hlavy vlízt nemuselo.
    N_I
    N_I --- ---
    ROMMIE: hele ok, ale co by Toni udelal jinak? Podle me by to s nim skoncilo uplne stejne jako s Justinem.
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    To že nám bohové mma vzali zapas Khabib-Ferguson budu kousat dlouho no
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Před turnajem Khabib hodně mluvil o tom, že by rád bilanci 30-0 a pak to zabalit. Což bych rozhodně věřil, otázkou je, jestli mu stačí těch 29 (a že zrovna jemu to spíš věřím). Prachy nepotřebuje, tak co...
    KULA
    KULA --- ---
    Khabib, jasný, ale nemůžu nezmínit zadní Volkova. Ta tam celou dobu tak intenzivně číhala....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam