• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    NIEKT0: Za mě tedy ultracringe Vemola po fightu v kleci když hlásil něco jako že celá ČR se zastavila a sleduje tenhle fight :)

(u mě o to pikantnější, že jsem na to koukal o tři dny později někde na twitchi, takže ne, hype jsem opravdu nepodlehl).
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    Tak telenovely funguju, $$ aj sledovanost to priniesie, pocitu nekonecneho cringe sa clovek zbavi uz tazsie. A ci to realne pomoze sportu, to neviem.
    PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    Oktagon i Vemola to delaji moc dobre. Kdyby to tak nebylo, tak o tom tady stale nebude nekdo psat :D ja proste nechapu, ze kdyz to někoho nebaví, tak proc na to čumí.....
    N_I
    N_I --- ---
    EVILMIND: ted uplne stranou co rika, myslim to.komplet, dyk jeho zapasy sou.uplna.nuda....kdy.mel zajimavej zapas naposled? s kinclem?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    N_I: tak kupodivu v tomhle videu mluvi docela rozumne, a jeste navic jsem diky tomu zjistil, ze existuje to video s pandou! :-)
    N_I
    N_I --- ---
    LEON_KOWALSKI: koho tohle zajímá bože, dobře přitáhl lidi k mma, ale už by mohl jít někam prodávat voňavky a nevotravovat..:)
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    Skoro to vypadá, jakoby Karlos Peštu neměl rád ;-)

Karlos Vémola a jeho POSLEDNÝ odkaz Peštovi: Je to idiot, nemá ani korunu a jeho kariéra skončí
    http://www.youtube.com/watch?v=GS4LyvBWzRk
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    MASTA: jasny, urcite dalsi vec, celkove slabsi kostra, dylka, tloustka kosti, pevnost vazu, ohebnost kloubu... tam toho mas hromadu, v cem je podstatenej rozdil ve sportu. Vim o tom kulovy, biomechaniku sem resil vzdycky jenom jako nadsenec, ale i tak se porad divim, ze to nekdo muze a moh kdy povazovat za dobrej napad :) tyhle fantazie, zenska vs. chlap.
    MASTA
    MASTA --- ---
    VESNACH: Ja mam v gymu vcelku slusny holcici tym, zavodnice, tvrdy holky a stejne kdyz sparujou s nakym zacatecnikem tak trnu hruzou co jim zase udelaj. Proste chlap je silove jinde, a predevsim stavba tela je lip pripravena na absorbovani uderu. Silnej vrsek tela, trapezy, krk.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    MASTA: jojo, dyt se to tady resi furt dokola :) uz si to video myslim i postoval. Na profi urovni je zenska vs. chlap uplnej nesmysl, na amatersky urovni mozna zabava, ale furt nesmysl :D a neni v tom zadna "gender" nevyvazenost nebo co, ale fyzilogie...zensky maji vuci estrogenu vic telesnyho tuku, maji min T2 svalovejch vlaken (dynamika, rychlost) a produkujou min hemoglobinu - kvuli tomuhle taky vypadaji zensky zapasy jinak, nez muzsky. Pri stejny vaze a na stejny urovni dovednosti dostanou v drtivy vetsine pripadu na drzku - tak to priroda zaridila, konec pribehu.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    JESU_SS: tak mu trener mel rict ze to pro nej neni dobry matchup... Sami tu chlapi psali ze nebyl pripraveny. Mne tohle bulo od pocatku dost podezrele
    JESU_SS
    JESU_SS --- ---
    KEIKIN: má 189cm, to by těžko dělal váhu do 70kg, prostě prohrál, sám Primeru chtěl, i když to mohlo být domluvené divadlo už
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    MASTA: Si to pokazila sama. Bezhlavý útok bez krytí.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    ROMMIE: dyt ak promovali jako budouciho sampiona veltru.. Jak je velky jak na svou vahu, jak trenuje s prochazkou. Absolutne tedy nechapu proc tento zapas domluvili, tomu klukovi to vubec nepomuze... Mozna jen klasicke.. Mel by jit o vahu niz. :-(
    MASTA
    MASTA --- ---
    N_I: Ufc to muzou vnimat jak chtej, oni testy nedelaj. Dela je USADA.
    MASTA
    MASTA --- ---
    MASTA
    MASTA --- ---
    VESNACH: Zenska stejne vazici jak chlap nema sanci i kdyz je trenovana. Kdysi to zkouseli s Lucii Rijker a postavili ji s chlapem, a to ona mela tech ko dost... a nedopadlo to pro ni dobre.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    EVILMIND: urcite ne stejne tezkejm.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    VESNACH: ja videl nejakej jeji MMA fight v Rizinu tusim, kde sice nad mnohem mensi souperkou vyhrala KO, ale uplne jako nulova technika v postoji, jak kdyz to dela prvne, vsechny udery hrozne pomalu tahala, akorat to proste i tak stacilo. Kazdopadne moje pointa byla, ze na zemi by se asi i chlapum na profi urovni vyrovnala.
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    EVILMIND: to bych řekl že ji snad nechal, protože ji dokázala porazit (ačkoliv na body) i MacKenzie Dern, což je sice velice dobrá BJJ zápasnice, ale o milion kilo nižší váhová kategorie. Ale zas je pravda že Wanderlei asi nikdy nebyl grappler, nebo o tom nevím.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam