• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    MASTA: Pavel Bechtold?
    MASTA
    MASTA --- ---
    N_I: Nejlepsi je jak se ohani ze jim domluvi trener, pricemz jeden ze zminenych treneru tam byl s nima :))
    N_I
    N_I --- ---
    MAESTRO_007: tohle je divne, treba novotny se tomu dost smeje defacto...furt zlehcuje....zajimalo by me kdyby od novinaru dokola dostaval otazku - dokazal by jste propagovat heslo stop rasismu jako to udelal fotbal? prave kvuli podobnymu spojovani?

Bitka s chuligány? Hvězdy MMA radí trest. Vémola: Vrací nás k dinosaurům | iSport.cz
    https://isport.blesk.cz/...itka-s-chuligany-hvezdy-mma-radi-trest-vemola-vraci-nas-k-dinosaurum.html
    SQUATBOSS
    SQUATBOSS --- ---
    MAESTRO_007: Jasný no, kdybych měl osobně řešit všechny nácky, s kterýma jsem spároval.. v tomhle sportu to prostě je, bylo a bude..
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    BIOBOID: Až na ten drobný detail, že superfight Tony vs. Khabib byl velmi očekávaný už celých pět let zpátky (TUF finále v roce 2015). A pět let zpátky na tom byli oba drobátko jinak (Tony celkově lépe, divokostí, kreativitou, výdrží, Khabib prozměnu o dost slabší v postoji a i to válcování dotáhl k dokonalosti až časem). Teď je Tonymu 36, za dva měsíce 37 a to je na poměry lehké váhy už prakticky důchodce. Khabib je v 32 letech na vrcholu sil. Ale pět let zpátky? Tony byl blízko své špičky a Khabib v 27 letech ještě stále dozrával, takže asi takhle: Kdyby si to rozdali teď (což by byl ofiko šestý pokus o tenhle zápas), tak je to asi celkem jasné, ale kdyby na to došlo tehdy - těžko říct, ale určitě by to bylo podstatně vyrovnanější.

N_I: V relativně nedávné minulosti předvedl KO zespodu jen Niko Price, když vypnul Randy Browna v roce 2018 a byl kolem toho taky celkem poprask.

Jacaré na to má ale fakt ukrutnou smůlu, Mousasi ho v DREAMu přece taky vypnul tím známým upkickem ze země :)
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    N_I: Uspat někoho zespodu a uspat Jacarého, to jsou dvě hodně odlišný věci. Jacarého beru, že titul nezískal jen shodou okolností, že nedostal titulák na svym vrcholu. Takže skalp super.
    N_I
    N_I --- ---
    LUCIEN: mě třeba až teď došlo, že se o tom všeobecně ví, ale mlčí se o tom z marketingových důvodů. Karlos je typická nora navíc možná teď král nory, + jsi v klubu kde se scházej diváci, odborný klub je tuším vedle.

holland hodně krutě ale...uspat někoho ze země..to sem snad ještě neviděl...
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Když jsem se koukal teď na Tonyho, jak je pod Oliveirou bezradnej, tak jsem si tam představil Khabiba a asi jsme přišli pouze o další jednoznačné vítězství Khabiba...
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Heh. A Figueiredo strávil večer před fightem v nemocnici, protože měl po weight-cutu nějaké problémy se žaludkem.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    LUCIEN: Oliviera luxusní forma. Figueiredo/Moreno výborný zápas. A jak už psal někdo pode mnou, když jsem teď viděl Hollanda, tak Muradov asi docela slušně uhnul kulce :)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    SQUATBOSS: Kamarádi sice občas měli narážky, že trénuju s náckama, ale pro mě to byl sport, měl jsem ambice a nechtěl se nechat omezovat. Stát se profíkem znamenalo odložit politické názory na druhou kolej

Fotoalbum v zrcadle | Bez frází
    https://www.bezfrazi.cz/fotoalbum-v-zrcadle/
    SQUATBOSS
    SQUATBOSS --- ---
    VESNACH: Tak jasný ale byl na druhý straně barikády :-D
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    SQUATBOSS: tak zrovna Reinders ma myslim pro takovy to "mladicky blbnuti venku s klukama" docela pochopeni :D
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Trochu mě mrzí, že se tu řeší cokoli jinýho než famózní Oliviera/Ferguson a Figueiredo/Moreno. Když jsem sem lez s +18 tak mě fakt nenapadlo, že lezu do Bulvární nory. Come on guys...
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    JESU_SS: No, to dost vysvětluje ty “vládce Prahy” mimo tribuny. ;-)
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    JESU_SS: Divím se, že tam není Juráček :)
    SQUATBOSS
    SQUATBOSS --- ---
    Ty vole asi mě vyvedete z naivity, ale mě docela zaráží, že je zrovna u Reinderse...
    N_I
    N_I --- ---
    doprdele....
    JESU_SS
    JESU_SS --- ---
    N_I: dnešek
    N_I
    N_I --- ---
    JESU_SS: jinak moje poznamka proc Ruzickuv roh rval na Le Syho rasistický prasárny taky dali bez komenáře...a pak to smazali..umazat se nechtej....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam