• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Kauza!
    Ondra kouká přes pirátský streamy na Rizin :-)

CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    BIOBOID: ano. vetsi divadlo ten vecer neprobehlo.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    CHEWBACCA: Myslíš toho člena světoznámého klanu bratrů Alcantarů? :-)))
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ROMMIE: no furt mi to prislo min vokaty nez ten pytel co privezli Pestovi :))
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    CHEWBACCA: jj, myslím že tema recma o váhové rozdílu si zavřel dveře do Oktagonu. Bude se hledat další cizinec co si ochotně lehne na záda a bude pár kol v guardu :)
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    Vemola to selfpromo dela moc dobre, kdyz takhle ocividnou vec maji lide potrebu dokola resit, v tomhle se ma Pesta jeste co ucit, ze i negativni reklama je reklama.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    BIOBOID: Ondra byl trosku nervozni pri odpovedi na otazku ohedne vahy Lohoreho ale vybruslil z toho jakztakz :) frantik uz urcite ale nikdy neprijede :)
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Ondra: Lohoré měl před zápasem 86-87 kg
    Tisková konference Lohoré: měl jsem asi 84 kg

Ondra: Karlos tolik nenabíral, aby neztratil rychlost
    Tisková konference Karlos: jsem nabral rekordně rychle 12-13 kg, musel jsem to pak brzdit, žral jsem co půl hodiny...

Mimochodem už i laická (široká fanouškovská) veřejnost si všímá, že “něco nehraje”, viz diskuse kdekoli.
    MASTA
    MASTA --- ---
    CHOTOUCHOVAK: Ze se klasicky potvrzuje ze tu zem ma fakt slusnou a proto je dobry cekat s klukama na KO v postoji, coz delal posledni zapasy :)
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    JJ_H: to bylo o penězích, jinak asi Novotný nestojí o to aby mu seknul Kozmu
    FUTAS
    FUTAS --- ---
    JJ_H: JJ_H: muj skromnej tip je, že bude moc drahej na to, aby ho sem vozili decimovat těžce piplaný CZ/SK welterový rybník.
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    Jakej máte pocit ze zápasu Pešty?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Denisa nominovanej na debut roku

2020 Debut of the Year Nominees
    https://www.youtube.com/watch?v=voFu0Fs7fCs
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    na tiskovce Pesta dobre jebe do Karlose :-))
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    PPNEKK: však za to dostal hezky prachy tak proč to nevzit, o tom že jsou oba jiná váhová kategorie ví všichni, takže mu ta prohra může být ukradena
    JJ_H
    JJ_H --- ---
    Take Lahore jim udelal celkem favor, kterej se mu muze vratit. Ve sve vahovce pak bude mit co rict, kdyz dostane sanci.
    MASTA
    MASTA --- ---
    PPNEKK: Z dvoutydenni pripravou z ktery si tejden na ceste a s 15 kg rozdil toho hodne udelas :) ja Karlose nehejtuju za to jak bojuje, tomu naprosto rozumim, jen se smeju jeho recem o nevybirani souperu :)
    ROST_A
    ROST_A --- ---
    Zdaleka ne vsichni na to koukaj kvuli karlovi. Dobrejch zapasu tam bylo dost. Jen nekdy prilis okate u nekoho budujou hype skrze matchmaking...to as spousta lidi vidi
    PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    Zase same hate jaka je to sracka, ale vsichni na to cumej :D proste vyhral Vemola, byl zkratka lepsi. Lohore prece ten zápas nemusel brat. Je zbytecny, ted brecet nad tím , ze byl nejaky rozdil ve váze. Jako kdyby jich tam Vemolovi par pustil, tak mel sanci. Vsichni vedeje, ze jediný co Vemola chce udelat je jit na zem, tak se na to maj pripravit :)
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    Jojo, se divím že jim během toho rozhovoru nevypadl čistě náhodou zvuk :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam