• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    mma-core.com je vše
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    odkaz se zaznamem je nekde?
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    MASTA: hodne dobra valka a hrozivej vyprask, ty lokty byly nerestny.
    MASTA
    MASTA --- ---
    CAIDEL: Celej main card slusnej, hodne prekvapek ale main event smekam, takhle jsem se dlouho nebavil.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    MASTA: Dík že nespoiluješ co a jak. Teď se aspoň budu těšit (mě vlastně vůbec nenapadlo, že je tenhle turnaj vlastně časově posunutej a už sem nemám lézt kvůli spoilerům :))
    MASTA
    MASTA --- ---
    Ty voe to byl fajt! Kattar vs Max.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    CSAC & USADA revising recreational drug guidelines for the UFC and MMA - Bloody Elbow
    https://www.bloodyelbow.com/...-ufc-revising-recreation-drug-guidelines-mma-marijuana-thc-tests-news
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    NIS: Občas na UFC. Ale skutečně na úrovni minimálních sázek, tj. desetikorun (na účtě mám asi tisícovku a za tři roky jsem jí ještě neprosázel :)) A ano, je to způsob jak se občas zainteresovat na fightu který tě třeba nezajímá. Nebo když je třeba tvůj oblíbenec v nějakém nevýhodném fightu, tak sázka na favorita ti může udělat aspoň malou radost ve stylu prohrál, ale aspoň jsem na tom vydělal pět korun :)
    NIS
    NIS --- ---
    Sazite na UFC nebo ONE nebo jine zapasy (na Oktagon tu tusim nekdo sazi)? Jen by me zajmalo vic informaci.. Jake to je? Zapas je pak vetsi sranda? Zisky myslim musi byt docela male a pri prohre velka ztrata, ale ja o tom moc nevim, kazdopadne me to laka. Na teamove sporty bych si nevsadil, ale solo sporty mi prijdou jako dobra prilezitost okorenit divacky zazitek.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    :(
    Bellator fighter Robin van Roosmalen hospitalized after car accident
    https://mmajunkie.usatoday.com/...llator-robin-van-roosmalen-hospitalized-car-accident-sister-killed
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    MASTA: je fakt, ze podle undergroundu by to bylo asi jak Kozma Kratochvila :D
    MASTA
    MASTA --- ---
    VESNACH: Podle Underground pravidel bysme nemeli vubec sanci podle me a byl by to hnusnej zapas... muaythai bych bral :)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    MASTA: ja bych hrozne chtel, aby to bylo podle k1 pravidel :) nebo neco jako ty underground klidne.
    MASTA
    MASTA --- ---
    GEG: Kolem 90kg, ale Karlos to ma trochu lip zpracovany :)
    GEG
    GEG --- ---
    MASTA: Jakou ma normalne vahu takhle v treninku?
    MASTA
    MASTA --- ---
    LOGO: Tak zapas neni jen o tom, kdo umi boxovat. Karlos je porad 100kilovej vyrvanej zkusenej sportovec. Ale udelame vse aby to zmaknul, technicky je na tom Marpo urcitr lip.
    LOGO
    LOGO --- ---
    MASTA: to musí Marpo dát ne. Ten má box někde úplně jinde ne? To už přece Karlos nemůže dohnat?
    MASTA
    MASTA --- ---
    YGGDRASSIL: Podepsany to neni, nikomu se to nechce podepsat kdyz neni nic jasny, ale oba predbezne souhlasili. V tuhle chvili to vypada na leto.
    YGGDRASSIL
    YGGDRASSIL --- ---
    MASTA: takze ten zapas uz je tutovka? jestli jo, kdy to bude?
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    JESU_SS: připomenul si mi tohle :-))

The Best "Chicken Dances" in MMA
    http://www.youtube.com/watch?v=4386vjAHD6E
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam