• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    Fotky, videa, termíny konání, oblíbení sportovci, osobní úspěchy, komentáře k zapasům, zákulisní drby: Oktagon,UFC,KSW,Bellator,M-1,Rizin,ONE...
    https://mmashare.fullfight.video/

b j p
    rozbalit záhlaví
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    VESNACH: nevím jestli to byl Gastelum nebo kdo, ale jednou šel v UFC na záda a byl z nich hodně nebezpecnej. Velice rychlý přechody do tringlu atd.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    Andre Galvao Grapples With UFC Champion Israel Adesanya at Atos Jiu-Jitsu
    https://www.youtube.com/watch?v=5FHsxUb9MAI&ab_channel=FloGrappling

"And that's when Galvao realized Izzy deserved a purple belt" :D

pro me docela zajimavy video, vlastne prvne sem videl Adesanyu nejak dyl na zemi a nema spatnou flow.
    MASTA
    MASTA --- ---
    CHEWBACCA: Dik za tip, kouknu na to.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    MASTA: prosim te kdyt to telly.tv ma apku na tv aspon teda na samsung. koupil sem si za 100 na tri dny, nainstalil apku na tv a vecer pekne ufc. Apka dobra, intuitivni, rychla, obraz hezkej
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    nebo finta, jak dostat eventuelne Khahiba zpátky? Jakoze radsi se bude prat se sportovcem a novym Conorem, než s ozralou, jak ho rad tituloval :-)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    souhlas kluci
    MASTA
    MASTA --- ---
    LUCIEN: Taky myslim. Uz ze sebe nemusi delat saska aby ziskal pozornost, a taky ne kazdej se chce chovat jak vocas pred svyma detma :)
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    CHEWBACCA: Já z něho mám teď pocit, že má vyděláno, odmakáno a možná i ta rodina ho posunula, tak si to chce spíš užít a být sám sebou. Nevím. Možná se pletu, ale teď tak na mě působí.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    McGreg dobrej zacina si me ziskavat od posledniho matche trochu

UFC 257: Dustin Poirier vs. Conor McGregor 2 Weigh-In Staredown - MMA Fighting
    http://www.youtube.com/watch?v=2jdCJR0cwWE
    LIL_TOY
    LIL_TOY --- ---
    Trochu zábavy :)

TUZIDLO
    TUZIDLO --- ---
    V souvislosti s dnešním vážením byl jeden zápas zrušen, díky čemuž se duel Sanchez vs Muradov přesunul na hlavní kartu, kterou bude v 04:00 otevírat
    RZN
    RZN --- ---
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    RAVNOS: Mám takový dojem, že Monster měl být na příštím Oktagonu či co.
    RAVNOS
    RAVNOS --- ---
    RAVNOS
    RAVNOS --- ---
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Monster out :-(
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    MASTA: skoda ale vyresim pres notas a hdmi
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    MASTA: Koukám na mobilní verzi O2TV a neni to blbý. Řek bych, že od aplikace to dělí jen to, že nemáš někde ikonu :-)
    MASTA
    MASTA --- ---
    CHEWBACCA: NE jsou to idioti
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam