• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    LUCIEN: Já moc komentování DCho nemusím, nicméně pokud nekomentuje s Roganem, tak to docela jde. Jak jsou spolu, tak se jejich nekvality násobí. Ale jinak mám pocit, že skoro kdokoli jiný koho tam mají je lepší (Anik, Felder, Cruz, Bisping). Je znát, že Rogan už na to dlabe, nebývá tak připravený a nemá borce nastudované.

Jo a Yan to později zdůvodňoval tak, že si jednak úplně neporozuměl s cornermany a především se tak soustředil na Sterlingovy ruce, které zvedl ze země, že mu prý vůbec nedošlo, že má na zemi ještě koleno. Sterling samozřejmě navrhuje remač, Yan souhlasí, tak do toho snad UFC nehodí vidle (DW občas má takové tendence)
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    CAIDEL: Ohledně DC a JR souhlas, snad poprvé jsem měl chuť to komentování vypnout. Vůbec mě DC nějak začíná s tím komentováním lézt krkem, zda se mi dost monotónní...

A k tomu ještě drobnost: UFC releasnulo Dana Hardyho kvůli nějaké přestřelce se zaměstnancem (konkrétněji "a disagreement with a female employee")
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Rogan a Cormier se teda fakt moc nevyznamenali. Od začátku melou jak Blachowicz vůbec nic nedělá a Adesanya si ho vodí a přitom jim tam už v prvním a druhém kole dole jezdí statistiky, které ukazují, že Blachowicz má natrefováno víc zásahů :) Plus pak ten trapas při rozhovoru s tou střední vahou. Rozhodčí překvapivě dobré rozhodnutí (měl jsem nabodováno stejně).

Nunes monstrózní... a Yan strašnej zkrat, přitom měl na výhru slušně našlápnuto. S tím co říkal Khabib nevím, to v přenosu slyšet nebylo, ale hned potom, co rozhodčí říká že je Sterling downed, tak na Yana někdo anglicky řve punch, just punch! Potom si tam něco vyjasňují rusky a pak ho teda nakopne no. Hloupé.

LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    STRANGERD: zdáš se tu novej, veteráni vědí, že na Nyx (a další sítě) se nelze pokud nechceš znát výsledky :D #nooffense Já ráno po zápasech vůbec neberu telefon do ruky, už i můj otec začal spoilovat...

Jinak Denisa už tu UFC hru zdá se docela dobře pochopil :)

CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    STRANGERD: spoilery ohledne sportovnich klani?? neblazni :)
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    Uplne nevím, jak bych po ránu ocenil spoilery nezůstat na to vzhůru... Ale teda celej main card za to maximálně stal!
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Před prvním takedownem ve 4.kole tam měl Honzu skoro na lopatě, v tý přestřelce byl kousíček a už se zdálo, ale přišel asi rozhodující okamžik a kila...
    Řekl bych, že ho ty tři kola taky fyzicky vyčerpaly víc než v jeho váhovce, přece jen dostával větší bomby, jeho útoky tak neotřásaly, Honza skvěle připravenej, lowkicky krásně bránil....
    Super.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    yes!!!
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    to musi bejt Honzi tohle
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    tiket v riti diky zkratu kterej se stava jednou za zivot. to miluju :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BIOBOID: ne, Khabid rikal, ze z jeho rohu na nej rvali ze muze kopnout
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    EVILMIND: Zatmění. Asi myslel, že pravidlo 3 končetin na zemi...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    dobrej zpusob jak se stat sampionem :)
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Adesanya 201 liber, tzn cca 91-92 kg i s pizzou a teplákovkou.
    Honza bude mít zítra přes 100 určitě, spíš 105...
    David vs Goliáš...

BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    CHEWBACCA: Honza je velkej a Bender nebyl ve svý kůži, co? :-)
    Jako tady už je mezi velkejma zvířatama, hubenďour. :-)
    Těšim se moc
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    LUCIEN: taky sem ho tam dal. i kdyz co sem ted videl staredown na tiskovce tak ti nevim
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    CHEWBACCA: Ja na nej vsazeno mam :) I na Megan, ale to jen kvuli tomu kurzu, protoze podle me tam urcita nadeje je...
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    vidite to taky tak jednoznacne jako sazkovky? ja bych si troufnul vsadit na Blazu

CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    A jenom doplním - ani jeden úplně nevypadá, že by zabalil kariéru, i když u Overeema bylo prohlášení takové nejisté. Dos Santose UFC úplně propouštět ještě nechtělo, nabídli mu na rychlovku zápas na UFC 260 proti Tyburovi a když to nevzal, že by se nestihl připravit, byl propuštěn.

O Overeema předběžně projevil zájem Rizin, že by ho rádi viděli třeba na silvestrovské akci v rozlučkovém zápase, ale šéf Rizinu rovnou naznačil, že prachy teď v krizi nejsou moc dobré a Overeem by to musel vzít spíš jako gesto za rozhodně-ne-tržní dumpingovou cenu :) (doslova v žertu uváděl že asi tak za peníze za které Overeem v PRIDE nastupoval jako nováček).
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    UFC pokračuje v propouštění. Z velkých jmen končí Alistair Overeem a Junior dos Santos.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam