• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    https://cdn.vox-cdn.com/thumbor/lHt-mN0C_I4fWRdzTU135Pk_GLo=/0x0:4598x3161/1820x1213/filters:focal(0x292:734x1026):format(webp)/cdn.vox-cdn.com/uploads/chorus_image/image/69221801/1315769996.0.jpg
    FLEGMA
    FLEGMA --- ---
    STRANGERD: Nehodnotím, jak dobře reagoval, ale arogantní novináře. Korunu tomu dali třeba tím, jak se ptal: How do you feel fighting Jan Blachowitz in "češen" ? (myslel Těšín/Čěšyn, ale tipnu si, že neví, kde je Polsko na mapě) nebo "How do you think you will feed off the energy of having thousands of people cheering ?" takže potom co mu předchozí otázku nerozuměl pro jistotu zvýšil difficulty level :-) Spousta podobných otázek se dala formulovat stručněji. Jiří tam vykládá, jak se snaží stát mistrem boje, ale nevidím stejnou snahu stát se mistrem slova u drmolících maníků za mikrofonem, jeden to nevydrží a hned po první otázce začne žrát hamburger a druhej "švihák" oblíknutej jak buzna: https://youtu.be/kUZH7lN3mNg?t=4
    GEG
    GEG --- ---
    BIOBOID: Rozhodne... dojem zanechal vybornej. Znacny zlepseni od Volkana, presto kdyz zatlacil tak bylo videt ze to Reyesovi nechutna a je zaskocenej. Ackoliv se parkrat trefil tou levou, prislo mi ze Denisa je mnohem variabilnejsi co se utoku tyce.

Na anglictine zapracoval i kdyz to ma samozrejme k dokonalosto daleko. Ale imho je furt lepsi mluvit sam za sebe, nez s tlumocnikem a srat na to... viz Aldo a dalsi. Ten dojem a kontakt s fanouskama/novinarema je pak uplne jinej.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Já včera koupil PPV na Oktagon, dal si pivko, usnul na začátku hlavní karty a vzbudil se u zapnutýho ntb v 5:30... tak jsem jen přepnul na O2TV a v 7 asi vzbudil celou ulici :-)

Jenom k Jirkovi: strašný zlepšení od minule, Reyes byl skvělej taky, zápas jako kráva, Paul Felder v pozápasovym interview teprve zavíral z úžasu hubu, všichni se neskutečně bavili a to je pro UFC a Jirku to nejdůležitější pás nepás. Skvělá práce.
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    FLEGMA:
    EVILMIND: mne to prislo v pohode, i zvladl zavtipkovat, leckdo to nezvlada o dost vic... otazky byly standardni
    FLEGMA
    FLEGMA --- ---
    EVILMIND: strasna novinarska zumpa, takhle kokotsky formulovane otazky
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tiskova konference sranda docela... jako ale mel by zatim mit prekladatele, ocividne rozumi o moc vic, nez dokaze rict, a je to skoda, navic ty novinari tomu teda moc nepomahaji, ze nejsou schopny se zeptat jednodusejc, ani kdyz rekne ze nerozumi...

aspon se naucil teda dve novy slova, wobbly a crowd :)
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    Reyes v intro videu: "My whole goal is to make it so you have to be carried out..." Hm, to uplne nevyslo:D
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---

Ok I know what my next hairstyle plan is. #UFCVegas25

— Kevin Holland (@Trailblaze2top) May 2, 2021
    JOPS
    JOPS --- ---
    kdyz jsem videl jak je Reyes po prvnim kole zmuchlanej, tak uz jsem Prochazkovi veril, ale jak dostal tu kopacku ze zeme ve druhem kole, tak jsem myslel, ze je out jak sel k zemi :) ale dobry to se pocita. Hroznej zabijak.
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---

Hey @jiri_bjp.

Me vs you in Cieszyn
    🇵🇱 Prince vs 🇨🇿 Samurai
    Sword vs Katana
    😁 #LegendaryPolishPower

— Jan Blachowicz (@JanBlachowicz) May 2, 2021
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    EVILMIND: no jo absolutni kopie :-)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Hovado!!!
    SIR_PROMOE
    SIR_PROMOE --- ---
    Dobrej loket z otočky..)
    TOFI
    TOFI --- ---
    Spin to Win :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jako chvilku jsem se bal jak dostal ten kop zdola tak vypadal ze je out
    ale jako skvelej fight
    NAKASHI
    NAKASHI --- ---
    BJP - to chces!
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    Slušný fight :))
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    top comment pod videem z face off :)

Jiri does a good job of hiding his 3rd and 4th arms
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Jo, jen bych upozornil, že minulý týden začala 2021 sezóna PFL. Což znamená každý týden free MMA světové úrovně (myslím, že se to vysílá na Voyo, ale hlavně jsou normálně celé turnaje na YouTube, živě nějak většinou čtvrtek 23:30.

Největší jména pro letošní sezónu jsou třeba Fabricio Werdum, Anthony Pettis, Marcin Held, Rory MacDonald, Bubba Jenkins, Kayla Harrison a Claressa Shields.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam