• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    CHEWBACCA: Doufám, že to vidí ten dementní Rakičův wrestlingový trenér.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    dno i zde :-(
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    BOBESH: :-)) čili “ozvi se s regulérní nabídkou a jdu do toho”
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Karlos Vémola odpovedá na výzvu Jona Marianka: Nevie zápasiť a nemá ani prachy
    https://youtu.be/Q7H7Wg4o7yc
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    dyt to by byla verejne prospesna vec, za to by nikdo nemel chtit penize.
    TUZIDLO
    TUZIDLO --- ---
    ROMMIE: No, třeba Malach se nabízel, že ho zbije zadarmo s celou jeho bandou :D
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    TUZIDLO: no každý si na tom chce vydělat prachy.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Evidentně se mu povedlo, co chtěl :-)
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    protože se o tom mluví a mluvit bude....ať už v dobrym nebo ve zlym :-)
    TUZIDLO
    TUZIDLO --- ---
    METAK: Tam to chápu, nechápu to na našem rybníčku. Co jsem jen za dnešek zaregistroval, tak se k dementovi mariankovi vyjadřovalo několik českých zástupců mma scény
    METAK
    METAK --- ---
    TUZIDLO: protoze $$ ;)
    TUZIDLO
    TUZIDLO --- ---
    JOPS: Ja nechápu, proč takovým košťatům dávají prostor a že na to vůbec někdo reaguje
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    JOPS: jojo, ja o to okurku zakopnul taky nedavno, jak Paul vyoutoval Askrena...oni maji nejakej pseudosektarskej youtube influencer barak a Marianek tam dela rozkurovace, jestli jsem to pochopil korekt :D
    JOPS
    JOPS --- ---
    a videli jste tu komedii Stafek -> Marianek -> Vemola? :)

Priznam se, ze jmeno Jan Marianek mi nic nerikalo, tak jsem pohledal a zjistil jsem, ze to je strihac Jake Paula. Nevim jak to presne zacalo, ale Stafek nejakym zpusobem reagoval na Marianka, ze ho vyzyva a ze ten zapas muze byt v ramci Oktagonu. Marianek reagoval, ze s takovym povlem bojovat nebude a ze Novotny je zmrd a vyzval Vemolu, ze na stul da deset micu a ze koupi O2 arenu, ze promo si udela a ze to bude the best of Czech republic :)
    a Vemola reagoval, ze jestli mu da deset micu, tak ze ho zpraska klidne zitra :))))

Ach, tohle postuchovani je docela prdel :))))
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    "Nate Diaz totiž podľa dostupných informácii počas tréningového kempu utrpel zranenie chrbta, kvôli ktorému musí zo zápasu odstúpiť. Ten sa ale nezruší úplne, len sa presúva na ďalší číslovaný turnaj UFC 263, ktorý sa uskutoční 12. júna/června."
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    CYBERKOTLIK: "I will fucking destroy you as quickly as humanly possible and if you're in my way you will going to die" gold :D
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    me vic pobavilo tohle:
    Jiri Prochazka is our new favourite fighter! | Podcast episode 492 | Fight Disciples
    https://www.youtube.com/watch?v=P9ZbqB1bf4Q

- who is this guy?
    - this is Juri!
    - this is not usual ufc
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    VESNACH: mě to baví, beru to jako klasický Sonnen lamentování, které v sobě umně míchá pořvávání na mrak na obloze s cíleným trollením ;)
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    VESNACH: Chael imho klasicky trolli. Nekoukejte na to, ty komentare pod tim jsou mnohem lepsi :D
    • Chael: Names matter. Otherwise we'd all walk around call each other Walter
      Also Chael: Prokaya, Jedderjaysick, Kamara Oozeman, Blahovavich, the bullet, Noones, George Masvidal, Yarear, Gatstleum, Ponzinibo, Daroosh
    • Jiri Prochazka vs Uri Prokaive is the next fight to make.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam