• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    MMA is the new počítačový hry.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    N_I: nevim, nejsem sociolog, antropolog, psycholog ani vychovatel (nastesti)...ale myslim si, ze to je uplna pi*ovina. Vic nez nejakej oktagon ma vliv na tyhle deti banda influenceru a raperu, co delaji combatsporty nebo show zapasy, protoze to je soucast image nebo jenom clickbait. Kazdopadne tak nebo jinak, je to uplne jedno ve vysledku a treba dalsi generaci alespon trochu dorostou koule zase. To je jako by ses "tady" pred 30 rokama ptal, jestli ma Rambo a jeho toxicka maskulinita vliv na formovani zdravy psychiky ditete, nikdo racionalni by ti nanapsal ze ma pozitivni, ale z pohledu bezmala ctyricatnika a dnesni spolecnosti ti retrospektivne muzu napsat: chvala alespon za tenhle brainwash:)

RAVNOS: postih za to dostali interni a neresilo se to prakticky vubec, protoze: "odsuzujeme to, mate se chovat jako profesionalove, kdyz uz jste videt, ale je nam uplne jedno co si delate ve volnym case do ty doby, dokud vas za to nezavrou." ve zkratce Neruda a doplnil k tomu, ze pokud se banda chulosu sejde na poli a tam si daji do tlamy, tak je mu to vesmes jedno (i kdyz to nepovazuje za nic bezpecnyho), ale kdyby nekdo nekde napadnul fans za salu, tak by byl mnohem drsnejsi. Coz mi prijde jako relativne racionalni nazor.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    RAVNOS: No, Brichta a Růžička jsou nová vlna, ale ještě před nimi měla nemedializovaně podobný problém zhruba půlka starší české MMA scény (resp. prakticky kdokoli napojený na chuligánskou scénu, což bývalo a stále je procento značně nezanedbatelné).
    N_I
    N_I --- ---
    RAVNOS: jasný, ptel sem se nehystericky..jasný že kuci se budou mlátit pořád...a jen se to dnes natáčí a proto je z toho hallo...přesto ten přesah fejmu ufc a oktagonu....

jako zdali ty organizace tohle vlastne nedocenujou a nemeli by se ty osvete venovat jeste vice....tomu tematu...

to co popisujes v ty druhy vete byl solid pruser a taky me prijde ze to bylo hezky zameteny pod koberec...v tichosti...
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    RAVNOS: nekde nejake info k te kauze?
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    samozrejme, taky jsem si hrali na gretzkyho a lemieuxe kdyz zacali v tv davat nhl
    RAVNOS
    RAVNOS --- ---
    N_I: neviem, popravde, pride mi, ze po skole sme sa mlatili na ZS pomerne dost. akurat sme nemali pravidla, rukavice a zuby.. a samozrejme neboli mobily a socialne siete .... a nezbierali sme na nich "lajky" pripadne "suby". asi by som z toho nerobil ziadnu hysteriu.

problem skor vnimam, ked sa zacnu zucastnovat fightov pripadne hromadnych hooligans fightov profi sportovci - v tomto pripade mam na mysli kauzu: Leo Brichta a Tadeas Ruzicka so svojimi trenermi, kt. im potom akoze maju prehovorit do duse.. pffff ..to je podla mna ovela vacsi pruser.
    N_I
    N_I --- ---
    VESNACH: a když odmyslíš ten link z bulváru? za kerej se omlouvám...

má fame oktagonu a ufc podíl na nárustu pouličních bitek potažmo jejich natáčení a uveřejňování?
    NAKASHI
    NAKASHI --- ---
    dobry tema pro dalsi Oktagon vyzvu! :o)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    VESNACH: asi jo kdyz je pres tyden na fight scene sucho :-)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    prosim vas, clanky z expres.cz a ze si deti daji na nadrazi ferovku s rukavicema:) vazne to musi bejt?
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    HOWKING: to sice ano ale ne uplne rizene a planovane. Dle obrazku z clanku borci meli rukavice, takze samo ze se to deje kvuli ne okragonu ale trendu MMA vseobecne. Dulezity je jestli to byl fer souboj z obou stran
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    N_I: Já nevím, proč se to tak řeší? Za nás se to nedělo? I za komančů jsme se rvali (někdy i ve škole) a bez rukavic.
    N_I
    N_I --- ---
    deje se tohle ve vetsim i diky oktagonu?

Posílejte fighty! Sígři z Náchoda se baví dětskými bitkami, dva kluci se porvali u nádraží - Expres.cz
    https://www.expres.cz/zpravy/detske-bitky-nachod-rvacka-video.A210511_123237_dx-zpravy_lare?zdroj=sph_expres
    FLEGMA
    FLEGMA --- ---
    Streetbeefs Baby Hulk vs Viking :-D
    STREETBEEFS TITLE MATCH | BABY HULK vs VIKING
    https://www.youtube.com/watch?v=t2h4XAAScb8
    N_I
    N_I --- ---
    vobornik ted psal ze rakic neni zadna trubka...ten hajp je mozna cilenej jako promo uz....

“Alex je obyčejný poctivák, táta od rodiny. Nastavením naprosto identický s Jirkou Procházkou, takový jugoslávský Denisa. V kleci má úžasný postoj, je neskutečně tvrdý a pracovitý,”

“Udělal to jen proto, že dostal rozkaz. Podle mě to není z jeho hlavy. Spadl v žebříčku za Jirku, takže mu tým jasně nakázal, že nastal čas, ať se ozve.”

podobne jako marianek vs. oktagon....me taky prijde jako by to novotny sam chtel...opet zvysena sledovanost..v mma letem svetem pekne necha lidi cekat...skoro bych se nedivil kdyby to bylo domluveny a poslany normalne prachy za par postu o cr...
    RAVNOS
    RAVNOS --- ---
    TIGRE: neviem uz presne, kto to spominal, ale Rakic ho poslal dopr.. predtym nez ho matchli s Reyesom a ked zhanal supera. no a ked padol Reyes, tak Rakic happy to stop the hype.. nvm, nezivim sa tym, ale pride mi istota pockat si na titulak a na Rakica sa vysrat.
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    TIGRE: uvidime co White, ale Prochazka sam rikal, ze si rad pocka jak dopadne Blachowicz vs Teixeira, ted mel mezi zapasama pauzu 9 mesicu, takze predstavu asi ma a rad by se na pripadnej titulak dobre pripravil.
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    BIOBOID: LOGO: Já si upřímně myslím, že to stejně asi tak dopadne, že půjde jako předzápas s Rakičem na ten zářijový Blachowicz x Teixeira turnaj a bude tam zároveň plnit funkci náhradníka. Nedovedu si moc představit, že by se v UFC chtěli vzdát toho hype, co je kolem něj a nepostavili ho nikde do 2022.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam