• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BOBESH: to dela uplne v kazdym zapase, ten backflip do leziciho soupere, ale tohle bylo myslim fakt poprve, kdy mu to aspon trochu vyslo, ze skoncil v mountu nahore... Proto mam treba MPV radsi nez Pereiuru - u MVP nikdy nevim co udela, bo je hrozne rychlej a ty veci na efekt improvizuje (nebo to tak aspon vypada). Pereira sice vypada super, ale realne kdyz ho nakoukas tak ma jen asi 5-6 moves, co ne vzdycky pouziva moc efektivne.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    vemola se setri na marpa :))))
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    TUZIDLO: "místo duelu Vémola vs Naruszczka na Štvanici uvidíme souboj Krištofič vs Naruszczka. Aby to bylo o něco zajímavější, tak údajně nepůjde o “obyčejný” zápas, ale o souboj o titul prozatímního šampiona střední váhy"

dobry, to uz se pak Vemola pred Piratem neschova, kdyz teda vyhraje... :)
    TUZIDLO
    TUZIDLO --- ---
    Karlos Vémola musí odstoupit ze zápasu na Štvanici. Po sérii několika zranění není nakonec kvůli utrženému tricepsu, i přes veškerou snahu, schopen nastoupit k titulovému duelu

Těm se to pěkně rozpadá

❌ Buchinger
    ❌ Brichta
    ❌ Vémola
    HEDIS
    HEDIS --- ---
    CAIDEL: Nevim proc nedostane nekoho z prvni 15. Si tady ten blbec honi ego na jinych. A jeste o sobe tvrdi “undefeared” ….
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    ROMMIE: Vždyť se bránil celá tři kola pořád stejně. Mě by paradoxně nevadilo, kdyby to rozhodčí písknul třeba o kolo a půl dřív, prostě s tím, že je tam moc rozdílná úroveň borců, je to přece jen záskok na poslední chvíli a tak a nikam to nevede, ale posledních pár vteřin ve kterých se nic nezměnilo?
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    Me teda naopak ta stoppage Moutinha přijde naprosto OK, vždyť už se nijak nebránil, v první řadě je třeba chránit zdraví fighteru. Je to srdcar a jsem rád že dostal bonus, ale není potřeba aby si odnesl doživotní brain damage.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CAIDEL: jo to ukonceni jsem naprosto nepochopil, Moutinho byl naprosto OK (teda kdyz OK nazveme stav, kdy furt dostava rany do obliceje, coz delal cely 3 kola). Kazdopadne to byl zapas vecera, takze aspon neco z toho Moutinho mel, bo pro nej tech 75k zjevne bude dost penez - jsem se docela bal, ze to dostane main event behem prvniho kola...
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Dustin prej ze ho jednou zas nachytal a lehce mu zabzucelo. Ze by pri tyhle? :)
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Tak vlastně docela dobrý. Hardy totálně vypnutý Tuivasou, McGregor sice slušná forma oproti minule a prohrál bizarně, ale první kolo šlo jasně za Dustinem, takže taky pohoda. Šance že se po zranění úspěšně vrátí je zase o něco menší, tohle ho těžko může nějak namotivovat. A O'Malley sice vyhrál (proč to rozhodčí odmával ale fakt netuším), ale ten soupeř byl megasrdcař.

Price-Pereira byla vážně paráda a Hall aspoň pobavil. Ale bylo znát, že Topuria předem kecal, ve skutečnosti se k nějakému grapplingu s Hallem nechtěl (zcela správně a logicky) ani přiblížit :)
    LIL_TOY
    LIL_TOY --- ---
    TUZIDLO: Je to dosť možné, že to tak bude. Po zápase s Donaldom mal položiť rukavice a užívať si rodinu imho..
    TUZIDLO
    TUZIDLO --- ---
    LIL_TOY: Tak pokud se hodlá zostudit i napotřetí.. 🤷🏻‍♂️
    LIL_TOY
    LIL_TOY --- ---
    TUZIDLO: Po tlačovke s Dustinom to vyzerá že bude…
    TUZIDLO
    TUZIDLO --- ---
    Já hlavně doufám, že Conor pochopil, že už na to nemá a nebude se dožadovat čtvrtého zápasu
    HEDIS
    HEDIS --- ---
    Škoda, že ho Poirier nezničil úplně, ale za mě jsem spokojený. A to Mcgregorovo zvracení do mikrofonu na konci je vtipné.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    BIOBOID: B je správně.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CAIDEL: tak je 10:0 a ma vetsinu vyher na submisi, a to ruzny druhy, je otazka nad kym no. Proste zapas co by mohl stat za to.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    EVILMIND: S tim divadýlkem souhlas.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    EVILMIND: Zvlášť když se Hallův soupeř kasá, že se ho vůbec nebojí a klidně ho zkusí subnout i na zemi :) To bych rád viděl, ale takhle od klávesnice to nepovažuji za příliš pravděpodobné.

Ale jinak by asi Price - Pereira měla být dost zábavná záležitost.

A třeba se zadaří i na poli karmických odplat. Tzn. Connor a Greg Hardy by to mohli projet na plné čáře a já budu spokojený. A za poraženého O'Malleyho bych se taky nezlobil, ale to je prakticky bez šance.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam