“Největší bomby ve své kariéře jsem dostal v posledním zápase s Jiřím Procházkou. Ten týpek má sakra ránu. Nikdy jsem nedostal větší bomby,” reagoval Dominick Reyes v podcastu na otázku, který jeho soupeř měl zdaleka největší bombu. “Janek mě samozřejmě trefil taky hodně silně, ale nebylo to takové, že bych si řekl, co to je sakra za sílu. Trefil mě a cítil jsem, jak mi to prochází tělem. Trefil dobré místo a se mnou to prostě zacloumalo. Pořád jsem však byl při smyslech a jen jsem se snažil srovnat ochromené tělo. Doslova jsem s tím bojoval, proto jsem se tak divně kroutil a nakonec spadl na zem, kde mě trefil zase a i když jsem se chtěl bránit, tak to rozhodčí ukončil.”
S Jiřím Procházkou to však byl úplně jiný příběh, “On tam doslova poskakoval po kleci a při tom mě trefoval. Nikdy jsem nic takového neviděl. Měl sakra ránu. Do každé bomby dával všechno. Minimálně jednou mě trefil na stranu hlavy a já z toho přišel o zrak. Prostě mě oslepil. Měl jsem před očima jen tmu třeba na 10 sekund. Pořád jsem se snažil pohybovat, ale nic jsem neviděl. Dělal jsem, že mi nic není, ale prostě jsem nic neviděl. Jen jsem se modlil, aby tam neposlal něco dalšího, protože bych tu bombu neviděl přicházet. Pak se mi však zrak vrátil takže jsem hned pálil nazpět. Byl to zápas, ve kterém bomby lítaly jedna za druhou.”