• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    CHEWBACCA: Přejel ho kardiem :-)

Jinak včera jsem si užil Holloway vs Rodriguez … skvělý….jsem viděl snad poprvé, že Max svazoval, bral na zem, nechtělo se mu boxovat…
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Jedna parádička z včerejšího Bellatoru:
    https://twitter.com/BellatorMMA/status/1459336825550655495
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Grznar win :-)
    TUZIDLO
    TUZIDLO --- ---
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Nejlepší statistika Gaethjeho: V osmi UFC zápasech získal deset zápasových bonusů :)
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    SLAMITCH: Bellatory v Dublinu jsou takový dost low-level eventy.

Jinak Gaethje vs. Chandler masakr podle očekávání. A Usman si to pohlídal tím direktem.
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    BTW ono celý UFC 268 byla velká pecka.

Hawes si s naprostou převahou porcuje Curtise a najednou bum, už neporcuje ale leží KO na zemi.
    Rychlovka Bobby Greena potěšila.
    Alex Pereira potvrdil očekávání a nastoupil do UFC ve velkým stylu! (Pak jsem si sjížděl jeho best of na youtube a fakt je to asi trochu jinej živočišnej druh a máme se na co těšit :)
    Gaethje vs Chandler krvavá nekonečná válka se zapíše do análů.
    "Boxer" Burgos vs "chaos" Quarantillo skoro tak dobrý jako Gaethje/Chandler, akorát jak šli hned po nich, tak to působilo míň skvěle, než to opravdu bylo.
    Že Frankie Edgar dostane KO, jsem trochu čekal. Každopádně dobrý pro Veru.
    A oba main rematche krásně a bez kontroverzí dojely všech 5 kol a zahnaly pochybnosti, že to minule byla náhoda.

Jako tohle byl večer neuvěřitelnej! Chci znova :)

Jinak jsem se zkoušel den předtím zkoušel dívat na Bellator a přišlo mi to proti UFC tak nějak hrozně kolotočářský. Proma, moderátoři, celková stylizace, prostě všechno. Nečekal jsem, že to někdy řeknu, ale ukázalo mi to, že UFC jsou vlastně umírnění a vkusní profíci :)))) Možná jsem jen ale chytl jen blbej segment..?
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    Rose mi udělala radost :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Gaethje vs Chandler bylo fakt jako maso, skoda ze nebylo na 5 kol :-)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    jako granaty dava slusny viz Masvidal treba. imo si to daj zas na ferovku ve stoje :)
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    LUCIEN: No, v prvním fightu se vůbec nezápasilo (škoda, zajímalo by mě porovnání), jen postojařilo. A nevím jestli se v poslední době v postoji zlepšil Colby, spíš mám dojem, že ani ne, ale Usman šel od té doby nahoru (hlavně direktem) strašně moc.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    BOBESH: Něco mi říká, že tentokrát Usmana dá. Nevím proč. Tak schválně...
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    toe curda! prej Cumshot Chimaev! :)) je to zmrdecek, ale v sobotu mu fandim! do toho este box Canelo x Plant! bude to naslaplej vecer!
    Colby Covington plans “life-altering damage” to Kamaru Usman; talks ‘**m shot Chimaev’
    https://www.youtube.com/watch?v=3OX80dDP4eU
    RAVNOS
    RAVNOS --- ---
    ak teda este niekto nevidel

Liam Harrison vs Brayan Matias // MTGP LONDON // 9th Oct
    https://www.youtube.com/watch?v=mzGXyXs8DLg
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    ROMMIE: Jojo, jméno Ankalaeva už jsem v tomto kontextu taky zaznamenal.
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    BIOBOID: ideální soupr pro Ankalaeva. Denisa už musel shazovat teď, protože mu slíbili titulak a dělal náhradníka. Přijde mi blbost aby ho teď bezdůvodně spupali zpátky v řadě.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    dobra karma :)

BFC1 Co Main Event, 5 second head kick knockout! @britishfightingchampionship www.bfcmma.com
    https://youtu.be/VgimeBfZ4EA
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    BIOBOID: Tak Denisa byl tenhle víkend jako záložník tituláku, takže bych si skoro spíš tipnul, že bude rovnou příštím soupeře Glovera. Nikoho vhodnějšího nemají.

Proti Rakicovi se nabízí třeba Blachowicz.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Anthony Smith si zranil koleno a zrušil zápas s Rakičem, takže za mne je jasný, že do něj nacpou Denisu… a ono asi správně…
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    BIOBOID: Aha, to nebude mma zápas…
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam