• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    Skor ma fascinuje, ze tieto preddohodnute fake konflikty este furt funguju, ved je to cele "stagged as fuck", wanabe ufc style.
    FLEGMA
    FLEGMA --- ---
    LEON_KOWALSKI: Když neovládají ani základní vyváděcí techniky, tak mohli opilce aspoň chytnout kolem pasu nebo za ruce a odtáhnout pryč. Dlouholetý trenér boxu s prstama v puse pobavil :-D Úroveň ostrahy Penny Marketu, už chybí jen vysílačka pro zavolání posil.
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    FUTAS: asi tam nemůže dát Vondráčkovi rovnou hák a poslat ho do hajan :-) budou to mít nějak smluvně ošetřený, že jim nesmí při zásahu zranit šampiony. Aspoň teda myslím :-)
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Takhle ze sebe na konci strašně zajímavý a bohatý kariéry udělat krimo-fetko prvoka….🤦🏻‍♂️
    BURDIC
    BURDIC --- ---
    Kočka to uklidnil
    FLEGMA
    FLEGMA --- ---
    FUTAS: Nejhorší je ten klaun v šedivé mikině, jak se bojí, aby nenakoupil a "virtuálně" přidržuje Vondráčka s rukama metr od něj :-D Kutil tam v některých momentech jako jediný něco řešil, ale dost amatérsky, přidržovat stokolivýho chlapa jednou rukou atd. Novotný je ten posera, co si udržuje bezpečný odstup a celou dobu nic nedělá ?
    FUTAS
    FUTAS --- ---
    FLEGMA: s těma "sráčema" bych trochu brzdil, poznávám tam minimálně Láďu Kutila, boxerskou legendu a Michala Novotnýho, dlouholetyho trenéra boxu. Jedním dechem je třeba přiznat, že tohle se nepovedlo...
    BURDIC
    BURDIC --- ---
    Jak to chce ten Vondráček udejchat, to bude o infarkt…
    BURDIC
    BURDIC --- ---
    FLEGMA: paneboze, velkej lol
    FLEGMA
    FLEGMA --- ---
    BIOBOID: Strkanice začíná 08:57, ožralej Vondráček si spletl studio s hospodou.
    Kareš vs. Vondráček | TVÁŘÍ v TVÁŘ
    https://www.youtube.com/watch?v=9grIR4tqc2Y

Čemu nerozumím, že si na podobně výbušnou akci nenajme Oktagon zkušené vyhazovače místo těch sráčů, co tam předváděli na place, fakt ostuda.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    proti usmanovi sem mu fandil. tady sem cekal jeho zlomenou celist, ale to sem si to moc myslel :)
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    Tak, Coby je super fighter! A osobně jsem moc rád, že Masvidalovi natřel takhle parádně. 100x radši cringe rovně dementního křivýho Covingtona, než podivně svatějšího než všichni svatí Masvidala, kterej klidně knockautuje nepřipravenýho Aksrena (vím, fight už začal, ale prostě šlo o moment překvapení, nic jinýho) a když už je off, tak mu ještě pár vrazí. A pak si na tom roky honí triko, protože "nejrychlejší KO". Ta jeho street Jesus image je tak nechutná, že fakt zlatej Coby (a to je Coby ultrakretén :-)
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Mě Colby baví.
    I ta jeho role zlouna.
    On má jen smůlu, že žije v době Usmanově, jinak by champ byl.
    Letos ale očekávám v týhle váhovce konečně nový vítr, z Čečny :-)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    MAESTRO_007: jj :)) me zajima. ja to precejen sleduju spis jako show nez sport, ale je to moc no
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    BOBESH: ten Covington je hrozný šašek. Tím hraním na McGregora se mi znechutil tak, že mě ani ten pseudo nahypovany fight nezajímá :-)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    "nothing personal" :))
    UFC 272: Pre-Fight Press Conference
    https://youtu.be/inFLfwmhBy8
    N_I
    N_I --- ---
    VÁCLAV SIVÁK: Mám na to být světová třída - Skákání do řeči s Homerem #31
    https://www.youtube.com/watch?v=7YTYLz3bBuI
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Není už někde ta tiskovka Kareš - Vondráček?
    JESU_SS
    JESU_SS --- ---
    Hlavní zápas mě moc nenadchnul, ale zápas Paradeiser Keita byl super
    METAK
    METAK --- ---
    ROMMIE: sorry trosku pozde,ale pro priste je cely oktagon na tipsport tv
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam